Mamici de Ianuarie - Februarie 2008 (69)
Raspunsuri - Pagina 4
mariaanna spune:
Ereena, Ellenuta, cred ca aveti dreptate ca sta copilul pe vezica...Si eu care ma speriasem ca inca nu s-a intors...Oricum am trei repere:vezica(cu capul, cred),Stanga(cu funduletul) si dreapta(cu picioarele).Si e destul de mare...Oricum ,pana dupa 6 dec, pana se intoarce dr din concediu , nu mai pot afla nimic...
34+
AMR 6
mariaanna
Adryana_4u spune:
Mie mi-a spus doctora de familie sa vin pe 15 decembrie pt prima doza de vaccin antitetanos...si dupa rev cica a doua...
Daca este asa cum ziceti voi(la 28 si 32 saptamani), la mine nu este prea tarziu???????????
O fi dusa doctora mea????Parca n-as spune, dar totusi, daca voi toate stiti asa....
Adriana S.
AMR maxim 10 saptamani
-30 sapt + BIANCA
acte
bebe evolueaza
www.flickr.com/photos/adryana_4u/1468720937/in/photostream/" target="_blank">Bianca-22sapt.
ceska777 spune:
AngeliquedeS,
stiu ca e nasol. Ma perpelesc si de la raceala si din cauza dr! Bine in prospect nu e cu ! ci zice ca info pt diabetici cate unitati contine: 1 pastila 424mg zaharoza = 0,035 BE. Nu ma pricep si habar nu am in contextul asta cate as putea lua pe zi. Nu au gust dar fac bine, de azi dimineata de la 8:00 am luat doar doua buc.
Poate vede miri_mik mesajul cand vine de la dr si cum vine cu vesti bune si lui Bruno ii merge precis mai bine imi spune si mie ce sa fac.
O sa sun moasa mai incolo poate are un aparat de masurat glicemia si vine fuga sa masuram sa stau linistita.
Merg iar in pat: am capul greu, ma dor ochii in cap si sunt obosita parca a dat cineva cu paru in mine.
Bebe nu e mare agitator doar burtica se intareste si mai simt cate un cucui. Sper ca bebe e bine. Ma sperie orice aud si citesc pe site:mai ales la anca desi sper ca e bine bebelina ei. Nu e mare dar e tare! Tare.....scumpa!
Ceska, 33 sapt+ cu Benji
AMR 7 Saptamani
Irina71 spune:
Scuze ca ma bag .... eu, ca si multe mamici de ghicei de martie-aprilie 2006, o "urmaresc" pe Laura Ioana, sa vad cum o mai duce ....
andreea, antitetanos cand te musca cainele ? Poate, daca e un caine de fier, cu dintii ruginiti
Cand te musca un caine se face vaccin antirabic. Vine de la rabie = turbare.
Altceva e vaccinul antitetanos. Tetanosul e o boala care apare in urma ranirii cu un obiect metalic ruginit (cand sangele intra in contact cu rugina). Vaccinul antitetanos se face inainte de nastere in ideea ca, poate ajungi la cezariana de urgenta (sau chiar stii ca faci cezariana !), iar instrumentele metalice cu care lucreaza doctorii sunt din pacate, de multe ori vechi ... pot avea "puncte" de rugina ... si cum la orice nastere curge mult sange ... sa nu te infectezi.
Va urez nasteri usoare si bebici sanatosi !!
Aaaaaa ... uitasem ! Alina, daca ai sti cat am plans eu la o eco in luna a opta cand mi-a zis dr. meu ca bebe e prea mic fata de normal !! Tin minte ca mama ma incuraja "lasa, mama, ce daca-i mic, o sa-l facem noi mare ..." Ei, am intrat la cezariana convinsa fiind ca am un bebe subdezvoltat si, ce sa vezi : Andrei s-a nascut cu 4,00 Kg !!!! Acum are 1 an si aproape 9 luni, dar e dezvoltat cat unul de trei ...
Lauraaaa !!! Ce putin mai ai ! Tin pumnii stransi-stransi !
Irina, mami de Andrei (03.03.2006)
www.dropshots.com/Irina71
www.flickr.com/photos/14891034@N08/sets/" target="_blank">Multe poze cu mine
Laura Ioana spune:
Irina ce ma bucur sa vad ca treci pe la mine Stiam eu ca ma bucur de multa sustinere din partea mamicilor de martie-aprilie 2006 Mai am putin, putin si sper sa decurga totul normal...abia astept Sa fie sanatos bebe Andrei cel marisor
35+ AMR 5 saptamani
Poze Laura
Puiul nostru drag
Sarcina 2007
emiliapop spune:
quote:
Originally posted by alina023
Fetele, multumesc mult pentru incurajari. Chiar am mare nevoie.
Intrebarea care ma framanta pe mine si care ma sperie pt ca nu ii stiu raspunsul este de ce pana la 29 de saptamani a fost ff bine, in grafice, iar acum este cu aproape 2 saptamani mai mica? Si nu numai la greutate, toate masuratorile indica o varsta mult mai mica decat cea de pana acum.... De ce? Care este cauza pt care s-a dezvoltat normal pana acum 1.6-2 luni iar acum are o asemenea diferenta in minus???
Alina 37+ (cu Ana Antonia) si Luca nazdravanul (14 Feb 2003)
poze Luca nazdravan
poze Ana mica in burtica
AMR maxim 3 saptamani!!!!
na ca mai dau copy o data la mesaj ca a intrat pe capitolul trecut si ma gandesc ca poate nu o sa il vezi:
"auzi echo astea sunt asa cam bizare, uite mie anul trecut cu o zi inainte sa il nasc pe Alex mi-au facut echo si desi aveam aproape 42 de sapt. mi-a spus ca Alex ar avea 2,9 Kg si ca ar fi cam mic si a doua zi am nascut si Alex era dolofanel si a avut 3,6 Kg.
Nu ti se pare cam mare diferenta asta a lor de la echo ca si pe mine ma bagasera in boala cand am auzit ca e asa mic la atatea saptamani.
A doua zi dupa ce am nascut vroiam sa o iau la pe echografista ca iti dai seama ce a fost in sufletul meu in noaptea aia."
emilia cu Anastasia si Alexandru Paul(16.08.2006)
poze cu noi
docdecap spune:
despre vaccinul anti-tetanos:
medicul homeopat mi-a spus sa nu-l fac, ca nu e mare nevoie, si ca imi poate face rau. pana la urma l-am facut sapt. trecuta, deci la 33+. pe al doilea mi-l face pe 20 dec, adica un 37+. cu alte cuvinte, nu e prea tarziu.
nu m-a costat nimica, e de la medicul de familie, e in schema de monitorizare a gravidei -evident, la o varsta mai mica, eu m-am fofilat pana acum. nu stiu cat de util imi este, am de gand sa nasc intr-un spital, dar, orisicat...
Ceska, stai tu linistita, ai vazut si la miri ca daca e mai suparata, sau oricum mai emotionala i se da si glicemia peste cap, asa ca daca ti-o masori acum s-ar putea sa nu fie relevanta!!
incearca un regim mai degraba, si cu incredere, ca o sa fie bine cu toate, o sa vezi
Louiza, cred ca luam fetele astea mai moi la noi in training, le invatam asertivitatea/agresivitatea! care se mai baga instructor? (pe mine ma ajuta acuma si nervii de sarcina, mai ales ca am iesit din pasa proasta de lehamite!)
miri, cum fu la medic??
Monica 34+ cu Serban
Life's a beach
pisoi in lucru
www.flickr.com/photos/monicu/sets/" target="_blank"> poze de tot felu'
andreea29 spune:
multumesc fetelor care m-au luminat in privinta vaccinului antitetanossper ca nu ma-m facut de ras prea tare
mie doctorul nu mi-a zis nimic de acest vaccin
zeririlouiza spune:
Monica ai dreptate ar trebui antrenate un pic sa invete sa prinda curaj si sa-si spuna punctul de vedere eu cel putin acum am ajutor si de la hormoni si imediat ma aprind, asa ca fetelor la exercitii cu voi ca nu se mai poate curaj.
Louiza 32s + Yasmin
mai avem putin
AMR 08 SAPTAMANI
www.flickr.com/photos/10161776@N07/sets/" target="_blank">poze cununie, nunta, luna de miere, Sighisoara
Laura Ioana spune:
Angi asta ma gandeam si eu: ce buna-s la dat sfatuuuri, ptiu sa nu ma deochi dar cand e sa-mi apar interesele...tare ca soseta Uofff!
35+ AMR 5 saptamani
Poze Laura
Puiul nostru drag
Sarcina 2007