Mamici de Ianuarie - Februarie 2008 (69)
Raspunsuri - Pagina 12
greta4you spune:
quote:
Originally posted by NataliaS
Miri - ma bucur tare ca ati mai amanat tortura...Doamne ajuta sa scapi fara pana la capat. Sanatate lui Bruno, draga de tine, esti plina de stres si oboseala...pe de-o parte cu tine si glicemiile vietii, pe de alta cu Bruno si febra asta nenorocita...3 zile, cam atat dureaza la viroza - pe mine cu asta "ma linisteste" doctorita Anei cand avem probleme...
Lala - si mie mi-a iesit tati cu Ana 10 min la plimbare sa ia copilu' aer inainte de culcare, asa ca pot sa scriu si eu linistita.
Greta - daca ai chef si timp vineri la ora 13 ma intalnesc cu fetele din Cluj la Iulius in zona Deliciul Cartofilor - food court...
Nu stiu care din fete zicea acum cateva zile ca ii e pofta de mancare de copii - ei bine, eu acum am o pofta de gris in lapte...de l-am trimis pe sotzior sa mearga sa-mi cumpere laptic
Natalia Stefania 36+ sapt si Ana iubita 04.02.2005
Poze: http://www.flickr.com/photos/10220847@N05/
Acolo unde domneste iubirea, si imposibilul poate fi atins! (proverb indian)
http://bd.lilypie.com/oRqSp3.png
http://www.youtube.com/watch?v=0R-FPIHNFJw
...nasol daca tocmai vineri la ora 13 va intalniti ...eu tocmai atunci trebuie sa merg la gine 1 la monitorizare. ..merci de invitatie,poate alta data si sper sa va distrati ...
Cristina 33+ si bebe Mara Bianca
carmen e spune:
Gatta chiar vroiam sa te intreb daca iti place spitalul (stiam ca vei naste acolo) , pt ca si eu am auzit numai lucruri bune despre el stiu ca e curat si renovat, si am auzit ca si personalul de acolo se poarta frumos , idiferent daca cotizezi sau nu.
Eu as vrea sa stau in rezerva , luni merg la control si o sa vb cu dr si despre asta, stiu ca nu e nici o problema , pt ca dr mea le-a recomandat mai multor paciente sa o aleaga , tu vrei sa stai in rezerva ???
Am citit ca dr ta ti-a zis ca e un singur dr care face epidulara la CFR 2, stii cumva cine e ???
Cel mai probabil eu o sa fac cezariana dar as vrea sa stiu ca sa vb cu dr cand merg la ea .
Eu ma bucur ca e cineva care naste acolo inaintea mea si o sa imi dea detalii mai multe si o sa stiu la ce sa ma astept.
Pupici
cum creste
Carmen 31 + David Alexandru
AMR 9 SAPTAMANI
miky_mamica spune:
Fetelor,
daca puneti de o intalneala vreau si eu sa vin sa va cunosc personal. Data trecuta am ratat intalnirea din motive care nu tineau de mine, dar acum vreau sa ne cunoastem..................
Poate ne intalnim inainte sa intram la Baby Expo sa mancam sau sa bem ceva si pe urma sa mergem la colindat cu plinul facut, asa poate fiecare sa se plimbe si sa cumpere ce vrea.......
Dati de veste ca sa stiu si eu.
Pupici!!!!!
Miky 34+ cu Luca Gabriel
http://bd.lilypie.com/OPcdp3.png
patut: http://good-times.webshots.com/album/561571316pSWjcy
Au mai ramas maxim 6 saptamani!!!!
gattasalvaje spune:
Carmen , chiar e misto spitalul ...adica maternitatea , ca spitalul , pe din-afara e catastrofa...chiar ma ingrijorasem serios pana sa ajung la maternitate. Si eu stiu ca asistentele sunt f. dragute si suportive ...astazi am facut cunostinta cu una din ele pe care a delegat-o dr. mea sa-mi prezinte spitalul. A fost extraordinar de amabila si zambitoare , mi-a aratat totul in detaliu , chiar s-a scuzat ca nu poate sa ma bage si in blocul operator.
Ce mai m-a frapat , a fost ca , in toata maternitatea , nu erau decat 4 femei internate ( era mai mult personal medical decat pacienti ! ), doua care asteptau sa nasca , una care nascuse ieri si una care nascuse cu cateva ore inainte. Fiecare dintre ele stateau singure in camera , asa ca nu conta daca erau 3-4 paturi sau daca era rezerva. Pt rezerva , am inteles ca tb. sa ai acordul sefului de sectie. Eu prefer sa mai stau cu cineva in camera.
Am cunoscut-o pe neonatoloaga Sicoe , care am inteles ca e o femeie deosebita , iubeste mult bebeii si-i trateaza de parca ar fi ai ei. Sper s-o prind si eu de garda. Pe anestezistul care face epidurala , nu stiu cum il cheama , insa o intreb pe doctorita mea si-ti zic cu prima ocazie.
Tu nasti cu Miciner , asa-i ?
Pupici
34+ cu Sara - Eliza
Lucrushoarele Sarei vacanta 2007 Bebelina din burtica Cununia civila Nunta
Am mai crescut?
neda spune:
Buna fetelor,
Va citesc destul de des dar nu prea am scris .Am fost ieri la eco.Daca la 26 sapt bb avea 700 gr acum la 30 sapt are doar 1060.gr.Sunt atit de suparata.Se pare ca istoria se repeta .Si celalalt copil al meu l-am nascut tare micut.Cred ca din nou placenta nu hraneste suficient bb-le.
M-am uitat pe net, care produse contin cea mai mare cantitate de proteine.Am sa incerc sa consum cit mai multa brinza, oua , alune, iaurt...NU mai stiu ce sa fac.Am luat pina acum 20kg si pt ce?M-am fortat sa pap, sa creasca bb, dar se pare ca nu asta e solutia.Asa sunt eu, sau mai bine zis organismul meu.
Va doresc bb sanatosi.Am vazut ca unele sunt ingrijorate ca bb sunt prea mari.Eu zic ca mai bine mare decit micut.
Cu dr ma intilnesc doar sapt viitoare.Sa vad ce zice el.
va pup
Neda
http://bd.lilypie.com/LcSGm5.png
carmen e spune:
Gatta la ea merg pt ca sunt foarte incantata si multumita de ea pt ca zambeaste tot timpul si vorbeaste frumos cu tine indiferent de problemele pe care le are , cand am avut o prob ea ma linistit , asa ca nu am avut motive sa renunt la ea. Eu o sa recoltez si celule stem si cand am intreabat-o pe dr ce parere are daca le poate recolta, ma felicitat pt asta.
Cumva neonatoloaga de care povesteai tu e o tipa micuta, slabuta si tunsa scurt ????? Pt eu pe ea am vazut-o dar nu stiu cum o cheama si mi-a placut mult de ea.
Majoritatea asitentelor care le-am prins eu pe acolo (cam la 2 sapt ajung la spital), au fost foarte dragute si tinere nu stiu daca sunt 2 mai in varsta .
Daca e asa cum povestesti tu sa nimeresti intr-o perioada cand nu sunt paciente internate nu are rost sa vb cu dr de rezerva, asa ca mai astept si nu ii spun inca nimic despre asta. Cu inca o persoana parca mi-ar conveni sa stau in salon dar cu 3 nu cred parca sunt prea multe.
Bb-ii sunt lasati cu mamicile in toate saloanele? In rezerva stiu sigur ca da.
cum creste
Carmen 31 + David Alexandru
AMR 9 SAPTAMANI
gattasalvaje spune:
Alina 023 , am citit de supararea ta , ca Anita este mai micutza decat ar trebui...Cu IR-urile cum stai ? Te intreb pt ca mie , la 25 sapt mi-a gasit IR-urile mari si mi-a zis ca , daca nu se micsoreaza , e posibil ca dupa 30 sapt , bebelina sa mai ia f. putzin in greutate . Din fericire , la mine au mai cedat arterele si IR-urile s-au diminuat , asa ca bebelina a evoluat normal.
Ti-a dat cumva si grafice de dezvoltare sau doar ti-a zis ca e mai mica cu 11 zile ?
Daca este doar problema de dimensiuni si greutate , stai linistita ...o sa recupereze dupa ce se naste.
Te pup si nu mai fi suparici !
34+ cu Sara - Eliza
Am mai crescut?
grati.ela spune:
Neda, si eu am un flacau suplu: la 30 sapt avea 1187gr. Desi nu-s pb cu IR-urile, el e sighinash probabil si pt ca eu nu consum proteine de origine animala decat f.putin (gen 1 pahar lapte/zi). Sper ca peste o luna sa fie mai impanat ca Ozi a avut la nastere 3600gr si parea destul de micutza.
30+
AMR 10
gattasalvaje spune:
quote:
Originally posted by alina023
Fetele, am vorbit cu doctora. Pana la urma i-am trimis un sms pt ca nu-mi raspundea si m-a sunat imediat. F frumos din partea ei!
Evident ca m-a bufnit plansul la tel si abia am reusit sa ingaim care e problema. Mi-a spus sa stau linistita pt ca nu este nimic anormal atat timp cat decalajul nu depaseste 2 saptamani. Oricum ma asteapta maine dimineata sa stam de vorba. M-am mai linistit...
Dar sa-l parasc iar pe sotul meu pe care l-am sunat cand am iesit de la eco pt ca eram f suparata. Dupa ce i-am spus ce mi-a zis medicul m-a luat la intrebari: de ce e asa, si medicul din ce cauza spune ca se intampla asta, etc? Si cand i-am zis ca nu se stie...ma intreaba pe un ton de tot rahatul: atunci pe mine de ce m-ai sunat?
Acasa nu l-am bagat in seama dar a venit el la mine, cica sa discutam. I-am spus ca nu vreau sa vb cu el. Ii da inainte ca el ce sa-mi spuna? Ca el habar nu are si ce poate sa faca? Si ca sunt eu aberanta! Auziti! Ce aberatie sa am pretentia ca sotul meu sa ma sustina cand imi este greu.... Nu vroiam decat sa fie langa mine. Si i-am spus asta si i s-a parut ca exagerez. Cred ca daca s-ar fi comportat el altfel nu as mai fi fost asa de afectata. Noroc ca va am pe voi.
Alina 37+ (cu Ana Antonia) si Luca nazdravanul (14 Feb 2003)
poze Luca nazdravan
poze Ana mica in burtica
AMR maxim 3 saptamani!!!!
Foarte urat din partea sotzului tau ca supara fata ...spune-i ca venim la el cu . Deh , ce sa le faci...asa sunt ei mai insensibili cate-odata si noi ne boticam repede si ei tot nu intzeleg ce avem ...
Sunt convinsa insa ca este cu sufletul alaturi de tine , chiar daca nu prea stie s-o arate. Incearca sa-i zici ca in sarcina , o femeie este mult mai sensibila si mai emotiva decat in mod normal si n-ar strica sa-ti arate si el mai multa grija si tandrete , ca nu-l costa nimic .
34+ cu Sara - Eliza
Am mai crescut?
ceska777 spune:
miri_mik, fetele
merci de raspuns. Acuma o iau cum vine. Intai "tratam" raceala si apoi vedem de glicemii. Tratam inseamna tabletele din plante pt gat, mult ceai si repaus. Sper sa nu tre sa ajung la paracetamol, e singurul care mi s-a recomandat. Moasa zice sa cred in rezistenta organismului ca se reface. Fetele de la curs sunt pe terminate la ora asta. Si eu sunt o mucoasa sub patura pe canapea.
Bebe nu e f agitat desi m-am agitat eu mai devreme cu un prieten de-al sotului care vine mai mereu neanuntat. Acuma na, nu fac eu fite da in curand o sa fie bebe aici si poate e bine sa stiu daca vine cineva in vizita din nainte. Apartamentul nici nu e mare destul sa ma ascund de musafiri nepoftiti! :-) Abia s-a lasat dus, dupa 3 beri si cina pe care am impartit-o frateste. I-am dat insa sarcina sa ne repare radiatorul din baie, cel auxiliar pt cand il vom imbaia pe bebe. A plecat cu el la pachet. Sper sa il repare pana la Craciun-asa i-am dat termen!
Si mai sper la o noapte linistita si pt mine si pt restul zuzelor!
Noapte buna!
Ceska, 33 sapt+ cu Benji
AMR 7 Saptamani