Mamici de Ianuarie - Februarie 2008 (69)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns nicole_es spune:

buna fetele
va rog mult:am o masea imbracata care se pare are infectie si ma innebuneste de 2 zile
am fost la dentist si mi-a zis sa iau antibiotice,dar mi-e teama sa nu pateasca bebica ceva,ca pana acum nici macar un paracetamol nu am luat(nici nu a fost nevoie),dar nu mai poooot,nici azi-noapte nu prea am dormit
va doresc numai bine
nicole28+ siAlessia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns greta4you spune:

quote:
Originally posted by nicole_es

buna fetele
va rog mult:am o masea imbracata care se pare are infectie si ma innebuneste de 2 zile
am fost la dentist si mi-a zis sa iau antibiotice,dar mi-e teama sa nu pateasca bebica ceva,ca pana acum nici macar un paracetamol nu am luat(nici nu a fost nevoie),dar nu mai poooot,nici azi-noapte nu prea am dormit
va doresc numai bine
nicole28+ siAlessia

...draga mea...imi pare rau ca trebuie si tu sa "apelezi" la antibiotice...dar uite ca altfel nu se poate ,uneori .Eu am o infectie urinara si chiar de azi o sa i-au antibiotice...doctorul mi-a spus ca nu afecteaza sarcina si ca de regula acest antibiotic (Amoxicilina) se prescrie femeilor insarcinate si care alapteaza...asa ca ...asta e...daca trebuie,ii musai...sper sa-ti treaca durerea ...

Cristina 33+ si bebe Mara Bianca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura Ioana spune:

Gugule ms fain pt reteta, dar numai ataaat, altele nu?? Eeee, adevaru-i ca si mie taaare-mi place mancarea altora Deci, ce aveti prin frigider, fetelor?
Angi nu "te rade" de mine Dar stii de cand tot voiam sa o intreb si tot uitam? Vorba ta: ramaneam cu pofta

35+ AMR 5 saptamani
Poze Laura
Puiul nostru drag
Sarcina 2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AngeliquedeS spune:

Nicole, sunt antibiotice care nu dauneaza deloc in sarcina. Iar o infectie netratata face enorm de mult rau la bebe. Nu sta asa ca e foarte periculos! Pup fata sa treaca!

Irinoukooooo, pe unde umbli, mama?

Pupici,
Angelique 36+ bb Viktor

noi 2, poze, povestea nuntii, luni de miere...,
evolutie burtica , lucrusoare bebe, cum creste
Mare, Munte, Flori

AMR: maxim 4 saptamani!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irlandeza spune:

Nicole, imi pare rau sa aud ca ai probleme, dar trebuie sa iei antibioticul. Eu am avut o infectie de masea pe la 3 luni jumate' si mi-a facut si anestezie si film la masea si mi-a curatat canalul de puroi pt. ca altfel riscam sa se duca infectia la bebe. Si mi-a dat si antibiotic vreo 5 zile. Iar acum iau din nou antibiotic pt. o raceala care nu-mi mai trece de vreo 2 sapt. si jumate.
Asa ca mai bine iei antibiotic decat sa se duca infectia la bebe.

www.flickr.com/photos/10675576@N07/sets/" target="_blank">Noi 2 singurei

Cum creste motanica nostra

34+ bb PATRICIA ALEXIA

AMR 6 SAPTAMANI !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nicole_es spune:

multumesc mult pt raspunsuri
sunteti niste dragute si incerc maine sa dau de ginecologul meu sa vad exact ce-mi da
sper sa putem dormi mai bine la noapte si mai vedem maine ce rezolvam
va pup indesat pe toate
nicole_es28+Alessia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gattasalvaje spune:

Salutare Zuzelor !

Sunt in urma rau cu cititul , tot ce s-a scris ieri si azi...dar promit sa ma intorc si sa recuperez , ca mi-e dor de voi si vreau sa stiu ce mai faceti

Eram nerabdatoare sa va dau si voua vesti despre noi , ca azi am facut ultima morfologie la Herghelegiu si Sara are 2230 g , ii bate inimioara cu 148 b/m , toate organele in regula , este in grafice la toti parametri urmariti si este cu o zi mai mititica decat varsta cronologica.DPN-ul s-a decalat cu o zi , adica pe 9.01.2008. Cordonul ombilical sta bine , nu prin fatza , nu dupa gat...eu am placenta normal structurata , grad 2 , IR-uri bune , col de 3.08 cm inchis. Deci , totul e OK.
Raportez inca o Angelina Jolie pe lista bebelushelor de ianuarie , ca Sara mica are niste buze pline si boticate de-ti vine s-o mananci...pacat ca nu pot pune poza ...incerc s-o scanez maine.Cand a pozat-o domnu' doctor , sugea sau gusta din lichidul amniotic ...oricum misca din buze si dr. mi-a scris ca " in momentul examinarii fatul prezinta miscari de deglutitie"

Sunt fericita ca totul e bine si ma rog la Doamne-Doamne sa fie asa pana la capat.

Dupa ecografie , am mers sa vizitez spitalul CFR 2 unde voi naste si am ramas surprinsa cat de mica este sectia de maternitate . Cateva saloane , nu cred ca erau mai mult de 5 , dotate cu cate 3 sau 4 paturi si o rezerva de 1 pat ( unde a stat Bahmu cand a nascut ). Toate saloanele aveau baie proprie cu dus , paturi cu spatar reglabil , buton de chemat asistenta la fiecare pat , aratau super curat , renovate , termopane , jaluzele verticale . Pe acelasi etaj cu saloanele era si sala de nasteri si blocul operator si camera de sterilizat . Mai era o rezerva pentru asistente si camera de neonatologie , unde poposesc bebeii dupa nastere pentru investigatii si tratament ( daca e cazul ). Daca totul este ok la nastere , la cateva ore , bebeii sunt dusi in salon si stau langa mamica.
Concluzia mea despre CFR 2 este ca este un spital curat , intim si care nu are mirosul ala specific de spital ( mirosea a sapun de bebe ). Chiar ma felicit ca am ales sa nasc acolo.
Acum ma intorc la citit si revin mai tarziu.

34+ cu Sara - Eliza
Lucrushoarele Sarei vacanta 2007 Bebelina din burtica Cununia civila Nunta
Am mai crescut?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jelimoni spune:

elena si mie mi se pare devreme..in 28 dec as avea 36 sapt implinite deci as incepe-o pe a 37..dinc ate stiu din sapt 37 poti spune ca nasti la termen..bine stii cum e ...doctorul isi da cu parerea nu poate spune sigur...eu sper sa duc sarcina macar pana am 37 de sapt implinite as fi mai linistita in privinta satatatii lui bebe..
gugu inca nu stiu cat cantareste bebe,am fost la doc de fam si mi-o luat masura bazei uterului si m-a palpat...abia marit merg la ecograf si vad exact ce dimensiuni are si cat cantareste..mi-a zis ca si dupa cum arat crede ca voi naste mai repede..poate va fi asa poate nu..totusi la tine nu e asa mare diferenta fata de termen...eu as mai avea 2 luni pana la termen..oricum burta mi imensa!!marti o sa-zi zic cat de mare e domnu meu..

apropo fetelor...voua nu va amortesc mainile noaptea??eu de 3 zile nu mai pot dormi caci cum ma pun la orizontala numi mai simt mainile si simt furnicaturi...e tare nasoala senzatia ..nu pot dormi din cauza asta...nici pumnul nu mi-l pot strange asa mi se umfla...iar ziua ma doare mana de mor...vi se intampla si voua?

Moni 31+,
poze nunta, burtica si bebe Robert
http://www.flickr.com/photos/14883580@N05/
[ url= "http://www.hi5.com/friend/photos/displayManageAlbum.do?albumId=40412496[ /url]
atat mai avem
http://bd.lilypie.com/Hwb9p2.png

AMR 9 SAPTAMANI!!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns NataliaS spune:

Miri - ma bucur tare ca ati mai amanat tortura...Doamne ajuta sa scapi fara pana la capat. Sanatate lui Bruno, draga de tine, esti plina de stres si oboseala...pe de-o parte cu tine si glicemiile vietii, pe de alta cu Bruno si febra asta nenorocita...3 zile, cam atat dureaza la viroza - pe mine cu asta "ma linisteste" doctorita Anei cand avem probleme...

Lala - si mie mi-a iesit tati cu Ana 10 min la plimbare sa ia copilu' aer inainte de culcare, asa ca pot sa scriu si eu linistita.

Greta - daca ai chef si timp vineri la ora 13 ma intalnesc cu fetele din Cluj la Iulius in zona Deliciul Cartofilor - food court...

Nu stiu care din fete zicea acum cateva zile ca ii e pofta de mancare de copii - ei bine, eu acum am o pofta de gris in lapte...de l-am trimis pe sotzior sa mearga sa-mi cumpere laptic

Natalia Stefania 36+ sapt si Ana iubita 04.02.2005
Poze: http://www.flickr.com/photos/10220847@N05/
Acolo unde domneste iubirea, si imposibilul poate fi atins! (proverb indian)
http://bd.lilypie.com/oRqSp3.png
http://www.youtube.com/watch?v=0R-FPIHNFJw

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns greta4you spune:

...jelimoni..exact la fel mi se intampla si mie noaptea...nu-mi simt membrele,s-apoi ma si dor uneori...iti dai seama ca de abia ma intorc ...si cand am reusit ...nu stau comod...si alt efort sa ma intorc...ce mai??...o distractie ..

Cristina 33+ si bebe Mara Bianca

Mergi la inceput