Mamici de Ianuarie - Februarie 2008 (69)
Raspunsuri - Pagina 10
LaLa_20 spune:
ma scuzati k ma bag si eu ca...da vreai si eu retetele...plssssss!
Cea mai optimista gravidutza!
Laura 30s+ Bianca Mihaela
AMR : MAXIM 10 SAPTAMANI !!!
atat mai e pana vine bebelina
poze burtik
poze cununie & nunta
Lucky
patut
greta4you spune:
...mie doctorita mea, nu mi-a spus niciodata pana acum cat cantareste sau ,stiu eu ...ce lungime are....intotdeauna a zis doar ca se dezvolta normal , ca e bine si totul e ok.De cand va citesc ,am inceput sa ma intreb si eu...oare e destul de dezvoltat??..oare chiar e atat de ok cum spune ea??...Am intrebat-o data trecuta la ecograf si mi-a spus ca ei nu-i place sa de-a niste valori relative si ca ecograful nu e suta la suta precis si ca nu se poate "baga " in interior ca sa-mi spuna exact niste valori..mai bine sa astept pana mai tarziu si atunci vom stii totul sigur. Oricum,cel mai important e ca totul e bine pana acum...asa ca,ce-mi ramane de facut??..doar sa astept momentul cand o sa-l cantaresc chiar eu (in brate)
Cristina 33+ si bebe Mara Bianca
gugushtiuc spune:
quote:
Originally posted by Laura Ioana
Gugule mi-ai promis tu, la inceputul sarcinii (daaaa, imi amintesc cum ne-am aflat gravidute in aceeasi zi....ma apuca nostalgiile), o minunata reteta de banana cu lapte si nush ce alte retete sanatoase Ia zi vreo doua
35+ AMR 5 saptamani
Poze Laura
Puiul nostru drag
Sarcina 2007
HE-HE-HE Laurici, ia uite ce ti-ai adus tu aminte. Reteta cu banana e foarte simpla.. O banana coapta mai bine se pune in blender si se toarna deasupra un paharel de lapte. daca ti se pare ca nu e suficient de dulce poti adauga o lingurita de miere. Referitor la alte retete sa stii ca preferintele mele culinare s-au schimbat mult de cand sunt gravi. reteta mea preferata pe parcursul sarcinii a fost si inca mai e " PAPA PRIN VECINI" respectiv "DATI-MI ORICE AVETI PRIN FRIGIDER CA ORICUM E MAI BUN DECAT CE AM EU ACASA"
GUGU 35+ Alex?
AMR 5 SAPTAMANI!!!
www.flickr.com/photos/12054829@N04/?saved=1" target="_blank">poze mami, tati si GUGU mic
irlandeza spune:
quote:
Originally posted by NataliaS
Am fost azi la analiza de secretie pentru Streptococ...si m-a zgariat dasteapta de asistenta cu valva aia nenorocita...am ajuns acasa si sangeram...noroc ca mi-a trecut intre timp. De secretia aia lichida medicul imi zicea ca este de la micoza...ca nu pot scapa nicicum de nenorocita asta de micoza de sarcina
Mie mi-a descoperit streptococul, din testul de urina. Tie cum de ti-a luat secretie ?
www.flickr.com/photos/10675576@N07/sets/" target="_blank">Noi 2 singurei
Cum creste motanica nostra
34+ bb PATRICIA ALEXIA
AMR 6 SAPTAMANI !!!
gugushtiuc spune:
ZUzici voi nu ati observat ca in timpul sarcinii preferintele culinare vi s-au schimbat la 180 de grade? Marea majoritate a alimentelor dupa care ma dadeam in vant inainte de a ramane gravi imi provoaca si acum greata numai cand ma gandesc la ele.
Imi aduc aminte ca in perioada in care ma luptam cu greata nesuferita, singurii care ma salvau erau... cartofii prajiti, de care inainte nici nu vroiam sa aud.
GUGU 35+ Alex?
AMR 5 SAPTAMANI!!!
www.flickr.com/photos/12054829@N04/?saved=1" target="_blank">poze mami, tati si GUGU mic
AngeliquedeS spune:
Laura,mai aveai putin si nasteai si ramaneai cu pofta de bana cu lapte de la inceputul sarcinii E bine si acum!
Greta, sa stii ca de fiecare data imi da dr cand ies de la eco o foaie imprimata pe care sunt trecute masuratorile si la greutate iti da cate grame are si langa scris plus minus 3-4 sute de grame, deci chiar e relativ, ca daca iti spune ca are 2,5 kg, cu cele 3,4 sute de grame plus minus se schimba complet socoteala. Deci pe undeva are dreptate doctorita ta... Si pe pielea mea am aflat ca nici sa stii prea multe nu e bine Ai mai multe motive de stress!
LaLa, sper sa scapi cat mai curand de musafiri
Pupici,
Angelique 36+ bb Viktor
noi 2, poze, povestea nuntii, luni de miere...,
evolutie burtica , lucrusoare bebe, cum creste
Mare, Munte, Flori
AMR: maxim 4 saptamani!
greta4you spune:
...mama cata dreptate ai gugustiuc.la fel sunt si eu...nu conteaza ce am eu acasa ,nu-mi trebuie si n-am pofta....dar daca merg undeva cu siguanta vreau sa mananc...
LaLa_20 spune:
in legatura cu...preferintele....culinare...eu mananc tot ce mancam si inainte plus mancaruri care inainte nu-mi placeau
poze burtik
poze cununie & nunta
Lucky
patut
LaLa_20 spune:
noroc cu,cainele care a inceput sa planga la usa semn k vrea afara...sotu a sarit k ars...vai tre sa duc cainele afara...eu m-am refugiat la calc...si s-au simtit si ei si au plecat...
poze burtik
poze cununie & nunta
Lucky
patut
greta4you spune:
...Angelique,sa stii ca si eu cred aceelasi lucru..cu cat stiu mai putin cu atat mai bine (ei ,acum nu ma refer la lucruri chiar importante,normal ca trebuie sa stiu daca ceva nu e in regula cu bebe)...de ce sa ma stresez ca are cu 500 de grame in plus sau in minus...sau mai stiu eu ce.....nu mai bine sa fiu eu "impacata" ca totul e ok??..stiti voi de ce am pus ghilimelele..impacata voi fi doar cand o sa-l tin in brate...