Ai nostri, ca brazii! Cap. 55

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns kris spune:

Si eu le urez tuturor celor care poarta numele Sfantului Andrei, !

!

albume foto
Kris si Bianca Maria (26.01.2005) ora 14.00

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lali spune:

quote:
Originally posted by V. Erica

Da, Lali. Am avut si noi probleme cu Eric. Intre 1 an si 2 ani am fost internata in spital cu el de 6 ori, nici nu vreau sa-mi amintesc prin ce-am trecut, ultima oara cu insuficienta respiratorie!
El e alergic la acarieni. L-am tratat homeopat si fitoterapic, deoarece dupa ultima tura de antibiotice avea pancreasul cat al unui copil de 6 ani (la 2 ani!!!), si nici analizele la ficat nu erau tocmai roz. De la 2 ani, de cand l-am trecut pe un astfel de tratament, e super ok, n-am mai avut nici o raceala urata, la antibiotice am ajuns foarte rar...

Milumilul stiu ca ingrasa, poate si asta o fi un motiv ca Dragos e plinut!? Dar si ereditatea conteaza! (Si Eric e un pic plinut, cred ca-mi semana, Ruxi sper ca seamana cu ta-so, dar nu-mi fac probleme cata vreme il hranesc corect, nu-i dau dulciuri rafinate etc.

Nihil sine Deo!
Dana, Eric (27ian02) si Ruxi (10ian05)

Of, alergiile astea ! Noi facem deocamdata forme usoare fata ce ce mi-ai povestit tu, adica am facut mai multe rinite alergice si in doi ani 4 laringite si o singura bronsita chiar prima, pana i s-a instituit si tratament antialergic. Sper ca tratamentul asta cu Ketof pe 6 luni ce il facem acum sa dea rezultate. Medicii mi-au spus ca e posibil sa scapam de alergiile astea dupa trei ani cand sistemul imunitar e mai puternic. Inca nu am facut testele alergologice pentru ca pediatrii mi-au zis tot asa, sa astept pana dupa trei ani.
Tu ce tratamente cu antialergice ai incercat ? Mie mi s-a indicat si Singulair, dar nu am fost de acord cu el dupa ce am citit prospectul si m-am informat.
Despre Milumil, nu avea cum sa se ingrase de la el ca l-a baut doar vreo saptamana si avea atunci 2.8 kg... dar dupa aceea am mers doi ani cu Humana HA si eu asta suspectez ca poate l-a influentat, oricum Dragos e genul de baiat care are fund, picioare, umeri lati, e o constitutie ca a sotului meu, diferita de majoritatea barbatilor care nu au fund in pantaloni si cand se ingrasa fac doar burta. Exact asa gandesc si eu, Dragos a fost hranit de mine dupa carte, lapte si iaurt simplu degresat, legume, carne, fructe, fara biscuiti, cereale, iaurturi cu adaosuri, dulciuri etc. Fara mancare seara, luni de zile a luat o cina usoara la 6 seara ( iaurt, branzica degresata, etc ) si lapte simplu la culcare. Deci cat timp e hranit corect si face miscare asta e ! Ba chiar ma enerveaza toti cei care imi cer explicatii sau imi ofera sfaturi nesolicitate.

Lali si Dragos (27 decembrie 2004)

"Daca ii judeci pe oameni, nu mai ai timp sa ii iubesti " Maica Tereza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubu05 spune:

La multi ani de SF.Andrei tuturor sarbatoritilor!

Oana 19+ cu bb Stefan si Vladutz (2 ianuarie 2005)
Bubu mic
Iubirea mea
Poze

Mergi la inceput

La multi ani celor care se sarbatoresc azi !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sirimie spune:

La Multi Ani de Sf Andrei!

Noi raportam ca in sfirsit Vladut intreaba "De ce" Nu mai e o problema sa repete cuvintele, desi stilcit, si cind intreaba De ce e stilcit. Dar astea sint detalii Of ca de mult astept.

Va dorim sa cresteti mari si frumosi!

Simona & Vladut (27 februarie 2005)

Poze la http://www.kodakgallery.com/I.jsp?c=akcecxh.f5u0t6d&x=0&y=nr5bn

Andrei are nevoie de ajutor: http://andrei.seek-on.com/ro

Despre Andrei

Mergi la inceput

Simona, in curand o sa raportati ca v-ati saturat de atata "de ce" ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lbelciug spune:

La multi ani tuturor care poarta numele Sfantului Andrei!

Azi Bogdanel al meu implineste 6 luni si SUNT FOARTE FERICITA CA AM ALAPTAT pana acum! Inca ii mai dau tzitzi si sincer va spun ca nu credeam sa am atata lapte, iar alaptatul sa-mi aduca atata fericire! Ma bucur enorm pt buburuzul meu care se apropie de 8 kg si asta datorita laptelui meu. La Matei totul a fost inzecit mai greu si nici n-am putut alapta decat 6 sapt.. Sunt tare fericita si ma simt implinita la maxim! Regret doar ca mai am doar o luna de stat acasa cu Bogdanel, caci din ianuarie incep munca...

Va urez distractie placuta azi si in week-end! Nu ratati daca puteti parada de maine, aprinderea becurilor si a bradului de la Unirii, Kidexul si desigur sarbatorirea celor cu nume de sfant. Va fi un week-end plin pt toti, cu siguranta!

Liviana - mamica fericita a lui Matei (21.02.2005) si Bogdanel (30.05.2007)
www.flickr.com/photos/10550092@N08/sets/72157603235562212/" target="_blank">Poze din NOV-DEV

***Diverse utile pt bebici***

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns V. Erica spune:

La multi ani, sarbatoritilor!

Liviana, multi inainte buburuzului si felicitari pt alaptat -e mare lucru!!

Lali, noi am avut o schema mai complexa, cu mai multe remedii homeopate, tincturi, ceaiuri. Desensibilizarea insa s-a realizat printr-un soi de vaccin homeopat -D. Farinae, House Dust, Pulmine Histamine; restul tratamentului fiind pt evitarea inflamarii vegetatiilor adenoide (ni se recomndase operatia) si pt intarirea imunitatii. Si noi am avut recomandarea Singulair si Ketof, dar nu i-am dat decat Ketof si nu perioada indelungata, ci doar in crize (practic doar in decursul anului in care am tot stat prin spitale). Practic, dupa ce am inceput tratamentul homeopat+ fito, n-a mai fost cazul sa-i dau Ketof.
Foarte bine procedezi in privinta neluatului in seama a sfaturilor ref. la greutate, nu-si au rostul, cunosc... Ii doresc multa sanatate lui Dragos, sa nu treaca prin ce-a trecut puiul meu.

Eu nu prea am chef de Kidex. Majoritatea cadourilor pt mosi le-am luat deja... Poate doar daca sunt reduceri la jucarii: mi-ar mai trebui un Transformers pt Eric si un microfon pt mandra .

Nihil sine Deo!

Mergi la inceput

Crinuta, Rayan stie de tampoane deja?

Nihil sine Deo!

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by sirimie
Noi raportam ca in sfirsit Vladut intreaba "De ce" Nu mai e o problema sa repete cuvintele, desi stilcit, si cind intreaba De ce e stilcit. Dar astea sint detalii Of ca de mult astept.

Va dorim sa cresteti mari si frumosi!

Simona & Vladut (27 februarie 2005)

Poze la http://www.kodakgallery.com/I.jsp?c=akcecxh.f5u0t6d&x=0&y=nr5bn

Andrei are nevoie de ajutor: http://andrei.seek-on.com/ro

Despre Andrei

Simona, las` ca te-aud eu mai tarziu cum te vaiti ca nu mai tace . Ai grija ce-ti doresti!

Nihil sine Deo!

Mergi la inceput