Ai nostri, ca brazii! Cap. 55
Raspunsuri - Pagina 12
kita spune:
Buna dimineata la o cafea....
Am fost si noi la Kidex sambata, si ne-am pricopsit cu o raceala...Nu are temperatura, si de duminica seara am inceput s aii dau antitermice, oscilococinu si ambroxol; azi noapte nu s-a trezit de loc din somn din cauza nasului infundat, insa transpira foarte mult si il schimb in somn de tricourile ude;
La noi insa apare problema cu adormitul foarte tarziu noaptea, adica Andrei adoarme cam pe la un 11.15-11.30 in fiecare seara, si noi dimineata suntem chiauni de somn;Isi gaseste orice motiv de coborat din pat, ba vrea pipi, ba o masinuta, ba vrea sa scrie, ba vrea puzzle, si ne foieste alterantiv cand pe mine cand pe Gabi, adica sa nu va ganditi ca adoarme unul din noi mai devreme; Daca ii impunem stingerea luminii si sa ascultam muzica/ povesti impreuna urla.....si am experiente neplacute cu laringite aparute in miezul verii de la urlat;
Cum ramane cu ziua/ora intalnirii de la mall?
Kita(Alina) si bebe Andrei (nascut pe 10 februarie 2005)
album
ana maria spune:
Kita sa stii ca si noi suferim de culcatul tarziu seara!! Aseara la 12 noaptea am reusit sa-l adormim. Am luat decizia de a-l trezi dimineata mai devreme ca sa putem sa-l culcam seara mai devreme. Iar la pranz doarme cam 2 ore.
Fetelor daca va vedeti la Mall vin si eu.
V. Erica spune:
Si eu am intrat in atmosfera aia faina de Craciun! La gradi rasuna colinde toata ziua, au decorat frumos, au pus bradutzi, Mos Craciuni , copiii vorbeau pe holuri doar despre Mos... Parca sunt mai cumintzei copilashii...
Liviana, mi-ai amintit de cioco de casa... Wow! Vreau si eu reteta, daca e una incercata, pls. Poate fac de Craciun, desi eu m-am obisnuit cu aia neagra, care ingrasa mai putin.
Nu le dau dulciuri/fructe de Mosi, ca n-ar fi nimic deosebit si nu s-ar bucura. Eric isi doreste un ceas Ben 10 Omnitrix (il va primi de Mos Nic), iar Ruxi ar vrea un microfon si masinute sau Thomas.
Si eu sunt un pic nostalgica dupa austeritatea darurilor de Craciun/mos Nic de pe vremea noastra , ce ne mai bucuram de banane/portocale si banuti d-aia aurii de ciocolata deliciosi !?
Le-am mai luat 2 seturi de construit: fiecare set e o bucata dintr-un ansamblu. Contine: o masina de pompieri/politie/salvare/airport, impreuna cu locatia si cu o bucata de traseu. Se vor juca impreuna cu astea.
Mai vazusem candva niste filme/filmulete tematice de Craciun, pt copii. Voi ati vazut pe undeva?
Ana Maria, multumim .
Tomasa, imi pare rau ca a racit Tudor. sanatate multa!
Nihil sine Deo!
Dana, Eric (27ian02) si Ruxi (10ian05)
V. Erica spune:
Cand vreti sa ne vedem la Mall?
Nihil sine Deo!
Dana, Eric (27ian02) si Ruxi (10ian05)
Ubi spune:
Dragelor, pai si noi suntem in aceeasi situatie: numai 11-12 ne prinde noaptea. Eu am dat vina pe faptul ca ne-am mutat si e alt mediu, e camera mare si are multe de facut...
Cateodata se mai scoala si peste noapte ca vrea diverse (uneori chiar sa manance iaurt...)
Din pacate ea nu a mai iesit seara cam de multisor caci eu ajung pe la 5 jumate acasa si e deja intuneric si ea e fara chef de a se imbraca. Am incercat si faza cu trezitul fortat dar e morocanoasa si nu ii intra nimeni in gratii. Asa ca dimineata se scoala la 10, se mai culca 2 ore la pranz si apoi fresh pana in creierii noptii.
www.ubi.ro
http://pg.photos.yahoo.com/ph/criszaman/my_photos
Shobo spune:
tomasa, C facea febra mica 38,2-3 sau zile cu deloc febra sub antitermice, asta ne-a si derutat atata si pe medic cred ca la fel.. apoi a inceput sa tuseasca usor sec si apoi cu ceva secretii. si transpira multisor la somnul de pranz. uneori tusea se indesea insa ziceam ca e normal pt ce are si ii dadeam siropuri. o sg data imi amintesc ca a facut 39 cam in ziua 5-6 si am ajuns la urgente direct caci antibioticul dat nu isi facea efectul. la dr pediatru nu s-a auzit nimic la plamani si nici in gat nu vedea cam nimic in cele 2 consultatii din timpul celor 6 zile nasoale. asta a fost marea deruta pt pediatru.. insa cam din ziua 4-5 copilul deja avea o stare nasoala, dormea pe noi si era apatic.. si aici am gresit si noi ca nu ne-am dus la urgenta cu el din prima zi de apatie, cam a 4-a.
Ai grija si mai bine il duci la camera de garda la Grigore sa fiti voi siguri ca nu e de la plamani. Sanatate!
Mamica lui Codrin din 21.02.2005 si in sapt 30
tomasa spune:
Crinuta, Shobo, va multumesc! Tudor nu tuseste, pare deocamdata o raceala cu super multi muci si febra mica, intr-adevar. Dar secretiile sunt exagerat de abundente. E a doua zi de febra mica, stare generala buna, e vioi doar ca se ineaca cu secretiile pe care le aspir de 10 ori pe zi, cu batista bebelusului.
Ca si in cazul Kitei, tot de la Kidex cred ca s-a captusit si el. Ma ingrozeste gandul ca ar putea lua si fata.
Crinuta, tu cum l-ai tratat cand ai aflat ca are pneumonie? Ca am inteles din ce s-a scris, ca, slava Domnului, la Rayan nu a fost cazul de spitalizare, ca la Codrin. Si inca ceva, stiti cumva daca pneumonia asta se ia sau este o complicatie a racelii?
mama bradutzului Tudor (9 ian. 2005)
si a papanashei Maria (25 sept. 2007)
lbelciug spune:
erica, reteta de cioco o gasesti si www.gustos.ro/retete-traditionale/romania/ciocolata-de-casa-1.html" target="_blank">aici.
tomasa, sanatate lui tudor!
am mai pus poze in albumul din semnatura.
Liviana - mamica fericita a lui Matei (21.02.2005) si Bogdanel (30.05.2007)
www.flickr.com/photos/10550092@N08/sets/72157603235562212/" target="_blank">Poze din NOV-DEV
***Diverse utile pt bebici***
crinuta spune:
Tomasa, radioloaga a zis ca nu era pneumonie, ci doar un fel de bronsita, dar pediatra a spus ca e pneumonie usoara. Chiar m-a felicitat ca am insistat sa faca radiografia.
La noi a fost o chestie cam ciudata, deoarece el a facut si o usoara eruptie care a durat 24 ore, si noi banuim ca a fost roseola.
I-am dat totusi Klacid.
revin
Crinuta si Rayan
Fara Dumnezeu nimic nu e.
http://www.jnsr.be/ro.htm
tomasa spune:
Crinuta, unde i-ai facut radiografia?
Shobo, eu nu ma pot interna cu el fiindca alaptez... ar insemna sa o intarc. Sper sa nu fie cazul si sa-l pot trata acasa chiar in caz ca, Doamne fereste, ar face asa ceva... Eu inca sper sa fie doar o raceala. Tu ai idee daca a fost de la inceput pneumonie in cazul vostru sau s-a complicat ulterior? Si inca o intrebare, a fost musai sa-l internezi? Asa de grav era?
mama bradutzului Tudor (9 ian. 2005)
si a papanashei Maria (25 sept. 2007)