sunt ingijorata

sunt ingijorata | Autor: eliza_912

Link direct la acest mesaj

salutari
sunt noua in randul vostru si as vrea sa va salut.
sper sa fiu o viitoare mamica cat mai curand.
de fapt mi-a intarziat menstruatia 10 zile, am mai multe simptome de graviduta, dar ieri am observat o pata maronie, cateva picaturi. M-am panicat putin dar daca am vazut ca pana azi dimineata nu s-a intamplat nimic m-am calmat.
Si atunci s-a intamplat din nou, de data asta mai multe pete maronii, mai inchise, foarte asemanatoare cu menstruatia. Ma poate ajuta si pe mine cineva? Ce mi s-a intamplat?
Va multumesc.

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ada_S spune:

test de sartcina ai facut?cum a iesit?

Ada 4+ mamica de baietel (25.06.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nikole spune:

Eu am trecut printr-o situatie similara si a fost sarcina.Sper sa fie si la tine la fel, mai ales daca asta iti doresti.Fa repede un test, la 10 zile de intarziere(atatea au fost si la mine) daca e sarcina se pozitiveaza imediat.

Nikole,mami lui albastrel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eliza_912 spune:

multumesc din suflet. Acum 2 zile am facut un test si a iesit negativ. Am crezut ca e prea devreme. Azi am sangerat f. putin. Ar trebui sa ma duc la medic nu-i asa? Oricum va multumesc din suflet.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Criss75 spune:

Si neaparat sa ne spui si noua rezultatul testului. Succes! Si sa iasa cum iti doresti.

Criss si Alex

Mergi la inceput

Cred ca e mai bine sa mergi la medic. Vezi ce iti spune.
Eu am patit ceva asemanator luna trecuta, diferenta e ca eu am avut 3 teste pozitive si se pare ca am pierdut o sarcina de aprox 5 sapt. In prima zi de intarziere a fost primul test pozitiv apoi la 7 zile dupa am vazut pete maronii pe chilot la la inca 2 zile am inceput sa sangerez, mi-am sunat medicul care a vrut sa ma vada de urgenta.Atunci nu a vazut decat un punctulet dar nu a confirmat sarcina apoi la o saptamana dupa, la control a zis ca a fost avort dar ca pot incerca sa facem bb din nou. Si la nici o luna dupa incident iar 2 teste pozitive si o intarziere de 4 zile.
Si acum stau cu frica pana sambata ce merg la medic.
Sa nu iti pierzi speranta si sa fi increzatoare ca bb v-a veni cu siguranta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramona J spune:

Eu zic ca n-are rost sa mergi la medic. Se poate sa fie sarcina si sa ai singerarea asta maronie cind ar fi fost ciclul. Las-o mai moale cu treburile 2-3 zile.

The best thing you can do for your children is to love your wife.

Mergi la inceput

Mi-am facut testul si a iesit negativ din nou. . iau mai tarziu, spre seara mi-a venit menstruatia. Sunt un pic dezamagita, chiar ne doream un copil, dar ma gandesc ca n-a fost sa fie. poate data viitoare. Multumesc pentru sprijin si ca ati fost alaturi de mine. a contat foarte mult. va tin la curent, multumesc

Mergi la inceput

Nu fi suparata eliza, las ca o sa vina si bb, poate il aduce Mosul de Craciun.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ninia81 spune:

Eliza, nu dispera! O sa vina si vremea in care vei avea un bebe frumos! Sanatate multa!

Ninia
http://tt.lilypie.com/eBcQp2.png

Mergi la inceput

Multumesc pentru incurajari. . Si voua tot binele din lume.

Mergi la inceput