Mamici de noiembrie- decembrie (124)
Raspunsuri - Pagina 9
slimatei spune:
nustiu cat bati tu campii dar pt mine are acelasi semnificat..adica pt. mine precizez inca odata.. si scuzati nu vreau sa jignesc pe nimeni.. pe de alta parte asociez nelupta asta cu barbatii care nu au facut armata..nustiu de ce..dar a fost mereu in capul meu... gen sau tip..caci ei se maturizau altfel dupa..erau mai barbati..sau ca noi am deveni mai femei..?nu in sensul de femeie..cat de barbatie..nustiu daca reusesc sa ma exprim cum as vrea..dar eu incerc sa fac tot posibilul sa sune mai aproape de ceea ce vreau sa spun..si si mi-am pierdut ideea
despre dopnustiu cum da' parca mi s-a parut ceva gelatinos cu sange..dar poate era de la pap test...
despre capricorn..iote'ma...si vreau ca fic'mea sa fie la fel ca mine...adica macar fara defectele mele..dar cu aceleasi prejuditii dar am auzit ca si sagetatoarele sunt date' ...papuci de sexoase si sfrumoase si inteligente pe dea'supra...
dar nu mi-ar displacea a 13 zodie...cum sa fie..?
dar depinde de copil...de caracter si f. putin zodia...
Stefania X 2mai avem putin...putin...Doamne ajuta!
www.flickr.com/photos/13068460@N06/sets/" target="_blank">foto
slimatei spune:
roxana s-ar putea sa ai dreptate si in asta...cum se face.....oricum imi aduc aminte perfect cum te simteai.eram pe faza..caci urma sa fii prima..si la urma..saracuta.. a tb sa..dar poate asa a fost sa fie..
slimatei spune:
aaaa eu ma refeream la cele care vor si sustin din star cezariana...nu ca ar fi cazul tau sau alte cazuri in dificultate...cunosc femei la care a inceput dilatatia si au trecut doar prin jumate prin ce tb sa treaca la o nastere..si pt. ca dilatata s-a oprit acolo..a tb sa intervina chirurgical...ele saracele ce vina au avut..sau cele care bb stau rau..in caz de suferinta fetala.etc..etc.. nu putem opri mama natura.. desigur ma refeream la cazurile in care femeile nu vor sa sufere.. si adopta asta...
adinag spune:
quote:
Originally posted by RGE
ADINA eu zic sa nu mai gandesti asa..eu ce ar fi trebuit sa fac?..sa ma arunc in fata masinii ca am facut cezariana??..pana la urma e dupa cum vrea Dumnezeu ..cel mai important este sa avem parte de bebelusi sanatosi ca noi indiferent de nastere ne punem repede pe picioare ca avem pt ce!!
Pai de ce sa te arunci in fata masinii??? Doar si eu am zis ca daca trebuie cezariana, trebuie si-o voi face si pe asta. Ce am spus de cum ma simt nu este nici macar o parere, este numai un sentiment al meu, asa simt eu si nici nu as sti cum sa schimb asta, pur si simplu asa-mi zice mie burtica. Si nimeni care a nascut sau o va face prin cezariana nu are motiv sa gandeasca asa, sunt numai simtamintele mele, care se vede ca mai bine le pastrez pentru mine
Stefi, poate n-a fost dopul, se intampla mai des ca dupa test sa sangerezi putin. Eu stiam ca dopul este destul de vascos si gelatinos, poate chiar lipicios!
Adina 36+
Adina & Jasmina (24 iulie 2003)
slimatei spune:
adina de asta iti ziceam ca nustiu sigur.. noapte buna tuturor..somnic usor
Ank83 spune:
m-am intors de la billa acum vreo ora.M-am tot invartit pe la rafturile cu produse pt copii.Acolo un barbat incepe sa intre in discutie cu mine vazand ca am lapte praf in cos, sa ma intrebe daca nu am lapte de la san pt copil.A inceput sa imi zica sa beau ceaiuri pt lactatie, dar cel de la fares , ca ala e bun , si cam 2 pahare de lapte pe zi,iar alimentatia mea sa fie mai mult compusa din supe, ciorbe si sa beau neaparat cam 2 l jumate la zi de lichide, ca asa a patit si nevasta lui si i-a revenit laptele prin metoda asta.El avea o fetita de 6 luni.Cand a dat sa plece ma asigurat ca stie ce vorbeste ca e medic si el .Am stat si m-am gandit ca deja e al doilea semn pe ziua de azi ca nu trebuie sa renunt la alaptat si ca mai am sanse chiar daca productia mea e tot mai mica.Adevarul este ca lichide nu am mai baut cum beam inainte
Ank Raul 17.10.2007
adinag spune:
Ank, asa este, in perioada alaptarii trebuie baut cam 2,5l lichide pe zi. Poate mai incerci! Atata timp cat ai dubii, mai bine sa nu renunti, ca sa nu regreti ulterior. Si sa te hranesti in asa fel incat sa capeti multa vitamina B, care ajuta si ea la lactatie. Parerea mea...
Adina 36+
Adina & Jasmina (24 iulie 2003)
darleena spune:
Hai ca am reusit si eu sa intru.
Am culcat pitica terorista si acum am putin timp liber pana ma duc sa ma culc, ca mor de somn si ma mai incearca si o durere de cap.
Cu mancarea si eu sunt la fel. De cand am nascut nu mai tin minte sa am pofta de mancare. De pofte nu mai zic. Acum cand citeam din urma mi-am adus aminte sa mai mananc si eu ceva in seara asta.
Incerc sa mananc cat de cat sanatos si consistent ca sa imi mentin lactatia, ca altfel cred ca as manca o data la doua zile.
Cu agitatia si noi suntem in top. Arde patul ca naiba, dar la mami in brate putem sa dormim si 4 ore neintrerupt. Azi am stat cu ea in brate de ma durea spatele, nu mai rezistam, dar cum o pun jos cum incepe sa se foiasca, sa dea din picioare, sa-si traga de cercei.....
Daca ziceti ca si bb-i vostri au aceste manifestari parca m-am mai linistit, ca deja incepusem sa intru la banuieli ca ar avea pitica ceva.
Ggaby si eu am experimentat aceeasi problema la sfarsitul sarcinii. Si asta in conditiile in care eu sunt cam constipata de felul meu si jumatate de sarcina m-am luptat cu constipatia.
Mai voiam sa spun ceva dar iar am uitat
Sustin sus si tare: mai rau decat neuronul gravid nu e decat neuronul lauz
cu baby KARA (7.11.2007) SI CEL MAI MINUNAT SOT SI TATIC
Povestea nasterii
Anne_Ma spune:
Am aparut si noi.
Astazi am fost la doctor. Am stat 15 min conectata la aparate, am ascultat bataile inimii bebelinei, am facut un fel de electocardiograma la copil, am facut echo si suntem bine.
Mi-a spus ca are 3575 gr, marja de eroare 200 gr si a ramas ca luni dimineata la ora 7:00 sa ma duc la spital, iar la 8:00 - 8:30 sa intru in operatie.
Mai am putin si imi tin bebelina in brate, nu-mi vine sa cred!
http://bd.lilypie.com/1DJtp3.png
38+ Dora Ioana
AMR 5 de zile pana la cezariana