Mamici de noiembrie- decembrie (124)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns adinag spune:

STEFI, VALI, ANCA - multumesc!

Stefi, daca ar fi ca la Roxana, ar mai merge, ea parca a nascut la 40+5, nu? Dar daca va fi ca la prima mea nastere, atunci am ajuns la 41+3, deci nasc in ianuarie!!! De aia tot zic eu ca parca vad ca raman ultima...

A propos de baita de seara: atentie, unii copii se relaxeaza si dorm bine dupa (cei mai multi), insa altii (destui) se agita foarte tare dupa, deci trebuie facuta baita la alta ora, nu inainte de culcarea de seara, altfel dorm aiurea tare! Si fiica-mea a fost asa, si inca este. Eu am fost cu ea si la inot pentru bb-i, am inceput cand avea 12 saptamani. TOTI erau obositi si dormeau dupa, ea se uita si radea, nici urma de oboseala!!! Deci, din nou, nu toti bebelusii sunt la fel!!!

Adina 36+

Adina & Jasmina (24 iulie 2003)

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by anka.san

Salutare fetelor !

Adina nu te ingrijora ca mai sunt si eu pe aici.

Daca nu se grabeste Andrei o sa nasc probabil in jur de 20-21 decembrie. Deci o sa cantam impreuna colindele

pentru mamici si bebeii frumosi

Anka In saptamana 36 !!! Andrei

poze burtik

Dar de unde stii, faci cezariana?

Adina 36+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RGE spune:

ADINA asa patesc eu cu bebe..deci solutia ar fi sa mutam baica la alta ora?...noi de obicei in jur de 9-10 ii facem .

------------------------
ROXANA de "ursuletz" GEORGE IONUTZ(31 octombrie 2007, cezariana)
------------------------
"Si s-a nascut, mititelul, tipand si batand aerul, cu fetisoara chinuita, pe care abia urma sa se astearna pacea si intelepciunea copilareasca.
... Apoi cineva mi l-a asezat in brate. M-a privit. Ne-am recunoscut; memoria comuna a doua suflete. S-a linistit. N-a mai plans. Ochii lui se topeau intr-ai mei, dospind in mine, cu caldura lor blanda, o legatura inefabila. Si am simtit toata forta iubirii lui rascolindu-mi inima."
"Niciodata nu voi uita cum te-am vazut prima oara. Erai ud, lipicios, plin de riduri si tipai de mama focului. Dar a fost cea mai frumoasa imagine care mi-a ramas in minte!"

"Doamne ajuta-ne!!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

roxana sa te pui sa pai sa nu pierzi lapticu' ca al meu asa sa dus.....

-------------------------------------------------------------------------
Cea mai fericita sotzie si mamica!!!

Cerul ne-a trimis un ingerash sa ne descreteasca fruntile si sa ne lumineze viata!!! !!

mami si bubulina IASMINA ALYSSA 31.10.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ggaby spune:

Fetelor am si eu o intrebare...stiu ca e normal in perioada sarcinii sa facem pipi f des...dar eu fac si kk...cam de 2-3 ori pe zi...mai e cineva ca mine?pt ca am auzit in general femeile insarcinate se plang de contipatie

gaby +38

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RGE spune:

GABY ..nu e nimic anormal..ai 38 de sapt asta inseamna ca bebe a coborat si e normal sa fi la fel ca inainte stai linistita.
BB YASMI pei eu asa o tin de o luna de zile..traiesc numai cu un iaurt pe zi si cand mai gatesc am noroc ca trebuei sa gust ..si seara mananc ca sta sotul cu bebe.

------------------------
ROXANA de "ursuletz" GEORGE IONUTZ(31 octombrie 2007, cezariana)
------------------------
"Si s-a nascut, mititelul, tipand si batand aerul, cu fetisoara chinuita, pe care abia urma sa se astearna pacea si intelepciunea copilareasca.
... Apoi cineva mi l-a asezat in brate. M-a privit. Ne-am recunoscut; memoria comuna a doua suflete. S-a linistit. N-a mai plans. Ochii lui se topeau intr-ai mei, dospind in mine, cu caldura lor blanda, o legatura inefabila. Si am simtit toata forta iubirii lui rascolindu-mi inima."
"Niciodata nu voi uita cum te-am vazut prima oara. Erai ud, lipicios, plin de riduri si tipai de mama focului. Dar a fost cea mai frumoasa imagine care mi-a ramas in minte!"

"Doamne ajuta-ne!!"

Mergi la inceput

roxule mie asa cred ca mi s-a dus laptele, prima saptamana aks cu depresia aia si faptul ca nu mancam nimik aproape toata ziua!! ca in spital ama vut laptik fff mult, ma trezeam cu camasa de naopte uda toata, plus ca am facut si furia laptelui.

Cerul ne-a trimis un ingerash sa ne descreteasca fruntile si sa ne lumineze viata!!! !!

Mergi la inceput

Roxana, incearca sa muti baita mult mai devreme, sa vezi si tu ce se intampla. In afara de asta, daca oricum nu face parte din ritualul de culcare, nu este necesar sa-i faci in fiecare zi, la noi nu se recomanda pentru ca nu e bine pentru epiderma.
Si are dreptate BB, sigur ca iti place ca papi putin si slabesti, dar asa se pierde laptele!

Dany, mi se pare totusi ciudat. Daca inca alaptezi bb nu.i asa problematic daca inca are ceva icter. Pune-l cat mai des la san, astfel ii accelerezi digestia si va elimina mai repede bilirubina. La spital stiu ca sunt lampe (becuri) speciale, nu cred sa fie tot una cu cele economice, dar mai stii??? Trebuie sa fie UV...
Insa, daca este numai o foprma usoara de icter, este nepericulos, nu-ti fa griji, iar daca ar fi fost o forma grava, te-ar fi trimis direct la spital. Nu-ti fa griji, mai iesi si tu cu el la plimbare, asta va ajuta mult!!!

Adina 36+

Mergi la inceput

noi va lasam, a facut mami meu clatite cu finetti...yamii yamii, asta chiar ca imi vine sa pap!!! ca in rest nimik nu imi place, inafara de cola....

Mergi la inceput

BB, pofta buna!
Si stai, ca n-am inteles bine: TIE nu iti este foame???

Adina 36+

Mergi la inceput