Mamici de noiembrie- decembrie (124)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns slimatei spune:

quote:
Originally posted by adinag

ANCA, ar fi fost fain si un masaj, dar de unde...
Daca o alaptezi la cerere, primul lapte care iese este mai apos si tine de sete. De aia e bine sa tii mai mult fata la un san ca abia dupa vine laptele satios. Si daca tot tii sa-i dai ceva, apa sigur e cea mai buna alternativa!

STEFI, raman singura, ca tu ai cu vreo 10 zile DPN inaintea mea. Mi-e lene sa ma uit, eu am pe 23.12. Deci V ali, eu nu cred ca voi fi nascuta pe 15 decembrie :-)) Si vedeti cum raman singurica? Deja vreti sa ma dati afara...

STELUTE e o idee buna, dar mie imi convine oricum orice, nu-s asa pretentioasa :-)

DARLEENA, e normal ca produci mai mult lapte, daca dupa alaptata inca te mulgi, corpul tau crede ca iti trebuie atata lapte. E un cerc vicios...

Adina 36+

Adina & Jasmina (24 iulie 2003)

adina eu n-o sa dau voie nimanui sa inchida odiseea prima de a naste si tu... si nu am de gand sa te las singurica...de unde stii ca nu o sa stau si eu ca roxana..si parca vezi ca nasti tu inaintea mea..

cat despre DPN..asa zic doctorii..da' eu nu ma simt.....dupa mine tb s-a produs mai tarziu..asa ca dupa mine ar tb sa fie in jur de 20 dec.... dar daca e sa vina mai devreme... babele pe aici stau cu luna dupa ele... adica vrajesc..cica pana pe 8 dec. tb sa stau linistita da' pe 8 sigur nasc ..ca atunci e luna plina....ce stiu ele...ca eu o astept pe cea'lalta...

Stefania X 2mai avem putin...putin...Doamne ajuta!
www.flickr.com/photos/13068460@N06/sets/" target="_blank">foto

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mami_papatot spune:

mamicilor, sunt tare curiosa cate dintre voi au nascut la Elias sau cu dr. Parvu...sper sa nu va suparaciti pe mine ca intreb aici, dar sunt tare curioasa care sunt ultimele vesti la acest capitol ...

mami_papatot 21+ cu Honey mica

http://community.webshots.com/user/mami_papatot

Sunt cucoana-n casa mea!

http://bd.lilypie.com/24Mjp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns totulii spune:

fetelor de la 6 dimineata am contractii care au fost la 10 minute apoi m-au lasat dupa un no-spa luat.acum iar au revenit si am inceput si sa sangerez.
Ce ziceti se apropie momentul?
doamne ajuta sa nu doara tare si sa rezist, mi-e frica rau.

40, doamne ajuta-ne!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anka.san spune:

Curaj, Totulii ca vei fi pe maini bune

Iti tinem pumnii sa ai parte de o nastere super usoara

Ti-am scris si dincolo, la Medlife

Anka In saptamana 36 !!! Andrei

poze burtik

Mergi la inceput

Salutare fetelor !

Adina nu te ingrijora ca mai sunt si eu pe aici.

Daca nu se grabeste Andrei o sa nasc probabil in jur de 20-21 decembrie. Deci o sa cantam impreuna colindele

pentru mamici si bebeii frumosi

poze burtik

Mergi la inceput

Lala, nu dai nici un semn?

Cum a fost la dr?

poze burtik

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dany26 spune:

ancadargoman si darleena of ce as vrea si eu sa scot lapte macar jumate din cat ziceti voibravo!

bb mersi!

andra si al meu ragaie f f rar dar inca nu il doare burtica...inca...

COMOARA NOASTRA ANDREI!!!
14 Noiembrie 2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dany26 spune:

roxxy80 naste maine!!!!!!!!

am fost azi la alt dr si la fel a azis ca abia la o luna a lua masuri daca inca va mai avea icter si a mai zis sa il punem noi la lampa cu bec din ala economic si sa ii punem ceva pe ochi....o fi bine???

COMOARA NOASTRA ANDREI!!!
14 Noiembrie 2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lala_D spune:

quote:
Originally posted by anka.san

Lala, nu dai nici un semn?

Cum a fost la dr?

poze burtik

Acum am ajuns acasa plecata de la 7.30 dimineata
Dar a meritat
La Medlife am ajuns la 9.30 , adica am facut 2 ore pe drum in trafic, imi intepenise fundul la volan.
Am ajuns, am avut noroc sa ma intalnesc la receptie cu d-na dr Mirela Popa care a fost de acord sa ma strecoare printre consultatii.
Foarte draguta.
Mi-a facut control , a vazut hartiile, am primit o lista luuuuunga de analize de sange de facut si am stabilit sa vin saptamanal la control.
Detaliile despre nastere le vom definitiva pe 12 dec dupa o ecografie.
Sunt multumita.

O zi excelenta !
Lala.

_

Fratele mai mare!

Bubu mic! AMR maxim 6 saptamani!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RGE spune:

..hop si yo p'aci sa salut fetele !!
...eu de abia acum am reusit sa pap un iaurt..in ritmul asta o sa arat belea la primavara..mai am 5 kg de dat jos
..noi am avut o noapte plina..care s-a sfarsit cu 3 ore de somn..bebe in scoica, tati pe jos in mijlocul sufrageriei si mami jumatate pe canapea si cealalta jumatate pe jos...probabil ma duceam dupa tati dar nu-l gaseam....suntem o familie de insomniaci..dar fericiti...al meu fiu are colici...dar nu la burtica...stati ca nu ati inteles nimic..are colici de patutz...si adoarme numai cu suzeta in gura..adica cu tzatza mea..care e pe post de retaurant non-stop si suzeta..aseara i-am facut baica cu masaj cu gadilat la outze..tot tacamul..si cum copii normali dupa astfel de tratament dorm dusi bineanteles ca al meu cum este el mai deosebit NU DOARME..vrea sa stea la tzitzi..si asa staturam noi..in formula mama si ful ochi in ochi..ai mei mai mult inchisi de la 10 pana la 3 dimineata..ca el tot dadea sa adoarma si eu il mutam in patut si incepea scandalul/..ma uitatm la el ca ma cauta dupa miros ..am ramas tablou..sunt atat de hoti ce n-ai vazut....l-am scot jumattae de zi la aer sa doarma..acum i-am dat sa pape si l-am lasat in patut..bineanteles ca urla dar nu ma intereseaza..trebuie sa pun putin piciorul in prag ca altfel ma joaca dupa cum vrea el si deja m-a luat oboseala plus ca in casa nu pot sa mai fac nimic...asa ca o sa ma vada la urmatroarea lui masa..sper sa ma tin viteaza pana la final....
..BB YASMI...Sab este mai bun am inteles daca are deja colici la asta ma refeream..daca nu are degeaba ii dai preventiv ca nu-l ajuta cu nimic.
VALI mi-ai dat emotii..stai acolo cumintica ca mai ai!!
STEFANIA ..pe cat facem pariu ca apuci 41 de saptamani

------------------------
ROXANA de "ursuletz" GEORGE IONUTZ(31 octombrie 2007, cezariana)
------------------------
"Si s-a nascut, mititelul, tipand si batand aerul, cu fetisoara chinuita, pe care abia urma sa se astearna pacea si intelepciunea copilareasca.
... Apoi cineva mi l-a asezat in brate. M-a privit. Ne-am recunoscut; memoria comuna a doua suflete. S-a linistit. N-a mai plans. Ochii lui se topeau intr-ai mei, dospind in mine, cu caldura lor blanda, o legatura inefabila. Si am simtit toata forta iubirii lui rascolindu-mi inima."
"Niciodata nu voi uita cum te-am vazut prima oara. Erai ud, lipicios, plin de riduri si tipai de mama focului. Dar a fost cea mai frumoasa imagine care mi-a ramas in minte!"

"Doamne ajuta-ne!!"

Mergi la inceput