Mamici de noiembrie- decembrie (124)
Raspunsuri - Pagina 12
g24hit spune:
salutare
micuta mea sta la bunicu in brate si asteapta sa ii dau tzitzi. o mai las putin ca a papat tare anapoda ca a durut-o burtica. a dormit putin de la 4 pana acum.
piticii vostri sughit? a mea sughite aproape dupa fiecare masa....
Lala_D spune:
De Pussi nu mai stie nimeni nimic ????
Dar de Camelia ?
O zi excelenta !
Lala.
_
Fratele mai mare!
Bubu mic! AMR maxim 5 saptamani!
RGE spune:
CAMELIA e bine se pregateste ca sambata au botezul si sunt in alergaturi.
..eu imbrac baiatul sa iesim afara..astazi vreau sa stam mult afara si i-am luat laptic la bibe sa vedem daca papa.
..in legatura cu sughitul ..e normal si in burtica sughitau sau ati uitat...chiar daca da aerul afara tot sughite.
------------------------
ROXANA de "ursuletz" GEORGE IONUTZ(31 octombrie 2007, cezariana)
------------------------
"Si s-a nascut, mititelul, tipand si batand aerul, cu fetisoara chinuita, pe care abia urma sa se astearna pacea si intelepciunea copilareasca.
... Apoi cineva mi l-a asezat in brate. M-a privit. Ne-am recunoscut; memoria comuna a doua suflete. S-a linistit. N-a mai plans. Ochii lui se topeau intr-ai mei, dospind in mine, cu caldura lor blanda, o legatura inefabila. Si am simtit toata forta iubirii lui rascolindu-mi inima."
"Niciodata nu voi uita cum te-am vazut prima oara. Erai ud, lipicios, plin de riduri si tipai de mama focului. Dar a fost cea mai frumoasa imagine care mi-a ramas in minte!"
"Doamne ajuta-ne!!"
Lala_D spune:
Merci Rox , transmite-i Cameliei crestinare frumoasa si sa ii spui ca o asteptam cu poze !
O zi excelenta !
Lala.
_
Fratele mai mare!
Bubu mic! AMR maxim 5 saptamani!
ggaby spune:
Neata fetele....aseara am plecat eram prea obosita si ma durea rau spatele...multumesc pt raspunsuri!
SLIMATEI nici eu nu mai pot merge prea vioi in ultima vreme si am impresia ca ma apasa in jos...cat despre dop nici eu nu sunt sigura daca l-am eliminat sau nu...sambata trecuta am vazut pe tampon ca aveam doua punctulete putin mai rozii gelatinoase,dar oricum scurgerile sunt destul de intense la mine in ultima vreme dar nu de cul roz.
Cezariana....fetelor cine vrea sa o faca f bine asta nu inseamna ca vrea sa sufere mai putin...cine naste normal cu peridurala la fel nu prea e suferinta deci nu vad prea mare diferenta!?
Intre timp mie mi-au gasit o legera anemie...de asta nu mai aveam nici pofta de mancare...asa mi-e de urat sa inghit pastile offf! una pt herpes,una pt anemie...asta e dar DOAMNE AJUTA SA AVEM BEBELUSI FRUMOSI GRASI SI SANATOSI!
ggaby +38
RGE spune:
..fetelor va trimit poze cu mine la 4 sapt de la nastere.
------------------------
ROXANA de "ursuletz" GEORGE IONUTZ(31 octombrie 2007, cezariana)
------------------------
"Si s-a nascut, mititelul, tipand si batand aerul, cu fetisoara chinuita, pe care abia urma sa se astearna pacea si intelepciunea copilareasca.
... Apoi cineva mi l-a asezat in brate. M-a privit. Ne-am recunoscut; memoria comuna a doua suflete. S-a linistit. N-a mai plans. Ochii lui se topeau intr-ai mei, dospind in mine, cu caldura lor blanda, o legatura inefabila. Si am simtit toata forta iubirii lui rascolindu-mi inima."
"Niciodata nu voi uita cum te-am vazut prima oara. Erai ud, lipicios, plin de riduri si tipai de mama focului. Dar a fost cea mai frumoasa imagine care mi-a ramas in minte!"
"Doamne ajuta-ne!!"
Ank83 spune:
adina,anka.san multumesc de raspunsuri
Eu cand sughite Raul il pun pe burtica si il tin asa vreo 2-3 minute si ii trece.
Raul e tare marait de la o vreme, noaptea doarme bine cu 2 pauze , dar ziua zici ca e bagat in priza.intr-una se agita , vrea sa vada tot,se uita pe pereti la pitici... ca doar acum vedem mai bine ca avem 6 saptamani .Trebuie sa stau cu el non stop sa vorbesc cu el sa ii cant... apropo am invatat un catecel cu "motanul golanul"... bestial....
Ank Raul 17.10.2007
roxx spune:
...am intrat si noi sa va salutam sa nu ne dati disparuti
o zi frumoasa va doresc
Roxana 39+
mami de Luca Teodor
AMR : 3 zile
ggaby spune:
Fetelor am citit un art intr-un ziar ca cica copilul trebuie sa doarma pe spate...dar nu stiu d c dar nu prea cred...eu stiu ca e mai bine pe o parte,dar eu m-am vazut deja cu pediatra si mi-a spus ca nici pe o parte nu e asa bine ca nu se dezvolta bine soldurile...oare cum e bine sa doarma pan'la urma???!!!
ancadragoman spune:
quote:
Originally posted by gabitz78
a nascut si MARIUSSIMIUC....o fetitza de 3100gr pe nume AMIRA IOANA.
sa traiasca, sa fie sanatoasa si cuminte.
felicitari mamico!!!!!!!
gabi, mamica de stefan(13.07.2003) si eliza(28.10.2007)http://s170.photobucket.com/albums/u270/cgaby/eliza/
FELICITARI!!!!!!!!!!
Sa fiti sanatoase si acum trecem datele in listuta.
Acum am venit si noi de afara si ne-am bagat la somn ca nu prea mai dormim ziua.
Si a mea sughuie dupa fiecare masa.
BB nu stiu ce sa iti spun despre biberoane ca nu ii dau cu biberonul deloc,doar tatica si lingurita(apa si ceai)
anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze
povestea nasterii