Mamici de noiembrie- decembrie (124)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns RGE spune:

ADINA ..imi pare rau daca te-am suparat nu asta am vrut..dar sincer ai cam exagerat cu prima lupta in viata...nu ai avut timp destul toata viata sa te lupti?..si chiar te rog sa-ti expui parerile..asta facem toate...iar de foarte multe ori sfaturile voastre ne ajuta enorm...imi cer eu scuze poate nu m-am facut bine inteleasa eram obosita.
..neatza la toata lumea..noi suntem bine..bebe a papat la 3-4 ore..asa da viata..boierie!!..l-am pacalit sa accepte patutul si i-am gasit mama surogat ..o maimutzica(seamana cu mine)...dupa care se tot uita si face din buze la ea cand ii e foame si ma bufneste un ras ..ii explica saracul maimutzei ca-i e foame si aia e grea rau de cap!!

------------------------
ROXANA de "ursuletz" GEORGE IONUTZ(31 octombrie 2007, cezariana)
------------------------
"Si s-a nascut, mititelul, tipand si batand aerul, cu fetisoara chinuita, pe care abia urma sa se astearna pacea si intelepciunea copilareasca.
... Apoi cineva mi l-a asezat in brate. M-a privit. Ne-am recunoscut; memoria comuna a doua suflete. S-a linistit. N-a mai plans. Ochii lui se topeau intr-ai mei, dospind in mine, cu caldura lor blanda, o legatura inefabila. Si am simtit toata forta iubirii lui rascolindu-mi inima."
"Niciodata nu voi uita cum te-am vazut prima oara. Erai ud, lipicios, plin de riduri si tipai de mama focului. Dar a fost cea mai frumoasa imagine care mi-a ramas in minte!"

"Doamne ajuta-ne!!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

Rox se pare ca Mariuca l-a parasit pe George azi-noaopte,a dormit de la 9 la 3 si dupa asta de la 5 la 9

anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)

poze

povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RGE spune:

HMMMM....gata s-au plictisit deja unul de celalalt...off..tineretu' din ziua de azi...

------------------------
ROXANA de "ursuletz" GEORGE IONUTZ(31 octombrie 2007, cezariana)
------------------------
"Si s-a nascut, mititelul, tipand si batand aerul, cu fetisoara chinuita, pe care abia urma sa se astearna pacea si intelepciunea copilareasca.
... Apoi cineva mi l-a asezat in brate. M-a privit. Ne-am recunoscut; memoria comuna a doua suflete. S-a linistit. N-a mai plans. Ochii lui se topeau intr-ai mei, dospind in mine, cu caldura lor blanda, o legatura inefabila. Si am simtit toata forta iubirii lui rascolindu-mi inima."
"Niciodata nu voi uita cum te-am vazut prima oara. Erai ud, lipicios, plin de riduri si tipai de mama focului. Dar a fost cea mai frumoasa imagine care mi-a ramas in minte!"

"Doamne ajuta-ne!!"

Mergi la inceput

Rox
Fetele care au nascut si nu sunt in listuta sa mai scrie odata datele sa completam lista.

poze

povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anka.san spune:

Lala,

Ma bucur ca ti-a placut cafeaua.
Ce facem pana la urma, o sa fim colege de camera sau nu?

Mie mi-ar placea foarte mult.... si in plus baietii nostri s-ar cunoaste din ziua 1 . Ziceai ca o sa-l cheme tot Andrei, nu?

Anka In saptamana 37 !!! Andrei

poze burtik

Mergi la inceput

Fetelor apropo de Andrei...cand am nascut eu era un salon in care erau numai baietei sio pe toti ii chema Andrei ca asistentele cand vb de salonul ala spuneau "salonul Andrei"

poze

povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lala_D spune:

S-ar putea sa fim colege.
Si va trebui sa avem grija sa nu incurcam Andreii
La mine singura problema este sa o conving pe doctorita ca de fapt DPN-ul meu este eronat, eu avand ciclul mult mai scurt- 25 de zile.
De aceea vrea sa vada ecografia din 12 dec , sa se convinga cat de mare e bebe.
Si cum ea nu accepta nasterea provocata e o posibilitate mare sa ajung la cezariana desi nu imi doresc extrem de mult lucrul asta.
Mai am de asteptat 2 saptamani pana decid.
Asta bineinteles daca nu va decide bebe pt mine

O zi excelenta !
Lala.

_

Fratele mai mare!

Bubu mic! AMR maxim 5 saptamani!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

neata si de la noi!!

am avut o noapte superrrrrr....bb a fost linistita, iar sotzu' de "garda" deci mami a facut nani toata noaptea!!! bb a dormit de la 1 la 4, apoi de la 4.30 la 6.40 si de la 7 la 11 iar acuma e tot la nani!!! eu i pregatesc hainutele de iesit afara!!

am o intrebare la mamici: voi cu ce spalati biberoanele inainte sa le sterilizati???

olim felicitari pt voinic!!!

-------------------------------------------------------------------------
Cea mai fericita sotzie si mamica!!!

Cerul ne-a trimis un ingerash sa ne descreteasca fruntile si sa ne lumineze viata!!! !!

mami si bubulina IASMINA ALYSSA 31.10.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitz78 spune:

a nascut si MARIUSSIMIUC....o fetitza de 3100gr pe nume AMIRA IOANA.
sa traiasca, sa fie sanatoasa si cuminte.
felicitari mamico!!!!!!!

http://s170.photobucket.com/albums/u270/cgaby/eliza/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ram0nica spune:

quote:
Originally posted by adra_bell

Ramonica, trebuie sa-ti suni medicul. Durerile de spate asociate cu dureri de burtica pot fi contractii. Nu-i obligatoriu, insa, pe mine m-a durut spatele toata sarcina. Primele 10 mesaje iti sunt moderate, apar cu intarziere, de aceea nu ti-a raspuns nimeni.

adra_bell mami de Eva-Elena

Buna. Uite, fost deja la medic si mi-a spus sa nu ma ingrijorez pt k durerile de spate sunt datorate celor 15 kg in plus (niciodata nu am avut mai mult de 63 si acum am ~74).
S-a ingrijorat insa pt ca bebe a coborat f.f. mult si i s-a parut cam devreme... E drept, sunt vinovata k am "contribuit" la asta: m-am agitat si am bocit destul de mult gasind fire de par luuuung si strain pe cateva lucruri d-ale barbatelului proaspat intors din delegatie... (evident ca neaga orice acuza ). Faza e ca in miez de noapte m-am trezit cu dureri acute la nivelul bazinului, dureri ce au cedat la NoSpa. Dimineata am vazut ca burtica nu mai e la fel de sus ca inainte (de asta banuiesc ca starea mea nervoasa l-a agitat pe bb de a coborat atat demult). In rest, contractii dureroase nu am avut si nici vreo urma cum ca s-ar elimina dopusorul. (de fapt habar nu am cum se simte o contractie: simt doar de foarte putine ori ca se intareste burtica precum un pietroi. Atat. Astea sa fie??).
In orice caz, avand in vedere coborarea bb-lui atat de jos, ieri medicul mi-a interzis sa mai fac vreun efort deosebit, asa ca s-ar putea ca foarte curand sa compun si eu la "Nasterea unei stele". (si colac peste pupaza am aflat ca M. Bucur a intrat in renovare de cateva zile ; nu puteau si ei sa mai astepte sa nasc eu?!!!).

Ramonica: Vlad - 37 sapt

Mergi la inceput