Degete Crapate

Degete Crapate | Autor: BrinduB

Link direct la acest mesaj

Buna!Sotul meu are degetele foarte crapate...cum se vindeca o crapatura, crapa in alta parte si tot asa tot timpul degetele ii sint crapate si au asa ca o crusta, fiind foarte uscate in zona buricului degetelor.E foarte dureros si in acelasi timp e incomfortabil pt ca nu poate prinde mai nimic cu degetele ca ii crapa instantaneu pielea si ii curge sange.Am incercat tot felul de creme, am fost la doctori si ne-au recomandat unguente, dar degeaba ca nu isi fac efectul.Daca stie cineva vreun remediu, va rog sa imi spuneti si mie.Ca deja ne confruntam de 2 ani cu problema aceasta.Va multumesc foarte mult.

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns diuna spune:

Eu am avut niste rezultate f bune cu:
-maini spalate numai(dar NUMAI) cu sapun special ptr piele f uscata de la AVEN-cu apa termala din Aven-Franta. Daca la voi nu e, sigur gasesti de alte firme-Sebamed, Vichy
-aplicata crema de maini Neutrogena neparfumata(sper sa gasesti si acolo)DUPA FIECARE SPALAT
-tinuta manusa de bumbac 30 min dupa aplicare de cate ori e posibil
-ferite mainile de frig cu manusi de f buna calitate si niciodata udate mainile in aer liber
Eu am facut ceva asemanator acum cativa ani cand ma mutasem la casa cu curte unde faceam foc cu lemne.F romantic, dar am crezut ca nu voi mai putea folosi niciodata mainile la capacitatea lor maxima
Va trece, dar sotul tau trbuie sa fie constient ca e nevoie de grija si perseverenta.
Daca medicul e de acord e indicata folosirea unei creme cu corticosteroizi o data pe zi(Advantan- e de la Merck farmaceuticals, cred ca aveti si voi)
Succes!

Mergi la inceput