Mamici de iulie-august 2008 (8)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anaxena spune:

offf...imi pare rau pt cele cu greturi!!!sper sa va treaca repede
iar la cele care inca nu au va doresc sa nu aveti ca nici eu n-am avut si deci se poate si fara greturi

Ana-Maria nimfomana dupa teste de sarcina
10+ sper la o!!!AMR 30sapt
proiectul bebe pink
www.flickr.com/photos/12649238@N02/?saved=1" target="_blank">diferenta dintre poza si fotografie+poze test+poze bb+poze burtica
www.dailymotion.com/anaxena/video/x3k83m_video008_events" target="_blank">filmuletze bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_a spune:

monalac, eu intrebam de soti... ma bucur ca mi-ai raspuns si cumva m-ai si linistit Adevarul este ca starea mea depresiva ma face sa imi creez in cap tot felul de scenarii dintre cele mai odioase...bietul meu sot nu are nimic, a fost doar un pic surprins de veste, acu sa mai obijnuit, la fel imi spune si el, ca daca era dupa el nu mai faceam inca unul...daca era dupa mine mai faceam ca si eu mi-am dorit doi, cei drept nu acuma, dar e bine si asa. La fel ca si al tau sot, si al meu se implica fff mult in cresterea lui Stefan, nu am absolut nimic de-i reprosat.

Eu am stari nasoale de greatza cu oboseala, sfarseala motiv pentru care ma apuca plansul, plang din orice...m-am ingrasat si eu un pic, habar nu am cat, o sa vad saptamana viitoare cand ajung sieu la medic.

Nu vomit, in schimb as rontaii non stop ceva, orice, sa-mi treaca gustul metalic din gura, senzatia de foame si greatza...Sunt chestii noi...cu Stefan nu am avut nici o greatza, nici nu am mancat foartemult, m-am ingrasat 12 kile cu tot cu Stefan pana am nascut, cei drept am pus 5 kile la inceput de sarcina dupa care am stagnat.

La munca am tangenta cu multa lume, de toate felurile...si unii sunt imputiti de-a dreptul...nebunesc din cauza asta, nu pot sa respiri, stau mereu cu usa deschisa ca simt ca ma sufoc, mirosurile de tigari&co nu le mai suport desi am fost fumatoare.Sotul fumeaza si mor dincauza asta...nu ies din dormitor, el fumeaza in biroul lui sau uneori in bucatarie dar nu mai suport fumul de tigara...
El nu se lasa de fumat, mai mult decat atat, eu am acuma atatea schimbari in corpul meu...el nu are nici o schimbare nu ma prea poate intelege...

Cam atat.

Ah, am vrut sa va povestesc de Stefan, imi este frica sa-l mai car in brate, ma pus piticii de pe creier sa-i spun ca mami are bebe in burtic si nu mai pot sa te car in brate...si mi l-am pus in cap...si-a facut o obsesie din carat in brate, ba mai mult, aseara imi spunea prin suspine sa scot bebele din burtica afara ca lui nu-i trebuie fratior sau surioara offff motiv in plus sa mai trag o tura de plans aseara dupa ce am culcat copilul.
Am intrebari de genul:O sa ma descurc cu doi? O sa am destul timp pentru Stefan? Si alte de acest gen....

M-am lungit, io scriu rar, dar si cand ma apuc nu mai termin...sper ca aveti rabdare sa cititi, oricum, ma mai descarc si eu.

Ana - - mamica de bondar bzzzzz - cu aripi si acusor - Stefan de 3 ani si....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ella81it spune:

Buna fetelor !Nu am mai scris de mult abia acum am reusit sa citesc tot ce ati scris voi!
Bun venit noilor burtici.
A m vazut ca toate ne confruntam cu aceleasi probleme greturi insomnii balonarii etc.Dar mai avem putin si trecem de perioada asta critica trebuie sa sarbatorim.
Maine ma duc la control sa vedem daca a mai dat inpoi chistul meu si daca se dezvolta bb bine.Sper sa ma ajute dd sa fie totul ok.
Pe 10 dec am o eco feto placentara pe 7 ian morfologica iar pe 16 ian aminocentezaNu prea imi place la doctor dar ma consolez ca il vad pe bb si ca ma asigur ca e totul bine.
DANANGIE am vazut ca esti in Italia!in ce oras? eu sunt aproape de Venetia.
MARYB eu zic ca esti sigursi la mine a iesit tot asa si nu am mai facut altul chiar daca e pala liniuta e totusi o liniuta.Apoi doctorul ma trimis sa fac un test de sarcina in spital si a iesit pozitiv .
De sarbatori ce faceti?Unde mergeti voi si burticile voastre frumoase.
va pup pe toatesi sunteti multeeee ce bine imi pare
ELLA10+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Violeta_m_tm spune:

Ana draga de tine, o sa-ti fie greu cu doi copii, asta este sigur, dar o sa te descurci, iar baietelul tau este gelos acum, dar mai tarziu o sa fie fericit ca are un fratior sau o surioara cu care sa se joace. Nu-ti mai fa atatea probleme, ca totul o sa fie bine. Bucura-te de sarcina ta.Eu am noroc ca sotul meu nu fumeaza, si lucrez acasa ca nici eu nu suport fumul.

6+
http://s234.photobucket.com/albums/ee291/violeta_m_tm/
vio

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mishuc spune:

quote:
Originally posted by monicabo

Buna,
eu sunt mama de iulie august 2007, deci am nascut anul asta. Anul trecut pe vremea asta eram la inceputul sarcinii, ce frumos era si atunci! Eu atunci nu activam pe forum...
Are cineva DPN pe 11 iulie? atunci este nascuta fetita mea.

Va doresc sarcini usoare, nasteri usoare si bebei sanatosi.

Monica (Andreea Ioana - 11 iulie 2007)
poze

Buna Monica,

Eu am DPN pe 11 Iulie 2008. Acum daca BB va respecta aceasta data vom vedea. daca nu ata ete. Surprize se mai intampla in viatza.

Edith.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns map spune:

Salutic viitoare mamicute de iulie-august 2008. Am venit sa ma inscriu si eu in randul vostru.

Numele meu este Monica. Sunt deja o mamica fericita de iul-august 2006 si incarcinata acum in 7s+5 zile cu bb2. DN este 11.07.2008. Sper ca totul sa fie bine si sa pot duce cu bine la capat si acesta sarcina. Am la activ o arcina pierduta in 2004 dar apoi a fost OK. "Sunt posesoarea" unui miom (fibrom) destul de maricel pe care medicii il tin destul de strict sub observatie. La sarcina anterioara nu a facut probleme si sper sa fie si acum la fel.

La mine greturile au nceput deja de cateva saptamani bune, abia le fac fata uneori mai ales ca Robert, piticul meu de-un an si trei luni vrea mereu atentie. Abia pot manca sau ce mananc trebuie sa dau afara, imi este rau de la mirosuri, numai gandul la mancare ma da gata. Si cand ii fac papa lui Robert imi vine rau :( Am ceva probleme si cu pulsul ridicat desi am renuntat la cafea. Asa am avut si-n prima sarcina. Incerc sa ma gandesc numai la faptul ca tot raul spre bine, pana la urma se spune ca starea asta de rau este semnul unei sarcini stabile.

La medic am fost deja in saptamana 6+4zile si am auzit si vazut batand o inimioara micutasa. Urmatoarea programare este acum pe 18 decembrie si sper ca totul sa fie in regula.

Monica si Robertel cel istetel

Duminica la munte

Toamna la munte

Mallorca

1 an

poze mai noi

Süd Tirol

O vacanta minunata

Prima mea drumetie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns map spune:

Fac o corectura pentru ca dupa cate se pare nu-s destul de familiarizata cu termenii si in loc de DPN am trecut DN Am vazut acum cum este trecut in listuta si scrius si eu la fel:

DN: 17.07.1975, UM: 05.10.2007, DPN: 11.07.2008 + Robert (17.08.2006)

Monica si Robertel cel istetel

Duminica la munte

Toamna la munte

Mallorca

1 an

poze mai noi

Süd Tirol

O vacanta minunata

Prima mea drumetie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Violeta_m_tm spune:

Bine ai venit Map, sarcina usoara si bebe sanatos. Ce frumos ca te bucuri din nou dupa 2 ani cam tot in aceeasi perioda. Sper sa ai o odisee cat mai placuta si fara probleme

6+
http://s234.photobucket.com/albums/ee291/violeta_m_tm/
vio

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vias spune:

..buna ....

....si eu am probleme cu greturile.....si asa cum spui tu Caprioara...si eu am insomnii..si din pacate...parca am un ceas in cap...si ma trezesc pe fiecre noapte la ora 2...si de-atunci fac drumuri intre baie si camera...si ma mai ia somnul pe la 5 - 6...cea ce nu-i bine, deoarece eu la ora 8:30 merg la serviciu..si pana seara la ora 19:00...mor de somn....iar greturile nu ma lasa in pace deloc....

..va pup...

6+5 zile

pustai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lcazangiu spune:

mamici cu burtici,

eu nu mai am rabdare pana pe data de 11.12 cand am sa ma duc din nou la doctor, sper sa fie totul bine si bebeul sa creasca, ultima oara cand am fost avea 7 saptamani, 0.8 cm si activitate cardiaca.

cand o sa ma duc la dct voi fi in 11-12 saptamani, sper sa-l gasim sanatos si voios:)

apropo de insomnii, pt cele care se lovesc de ele, puteti sa va duceti la un plafar si sa intrebati, caci sigur exista si pt gravide ceva usor si folositor.

va pupa Lori si sa ne auzim cu bine!

Mergi la inceput