Mamici de iulie-august 2008 (8)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns oanaiacovita spune:

Fetelor, buna.
As vrea sa intru si eu in clubul vostru, dar mai astept confirmarea finala..Sunt in ziua 10 de intarzieri...in prima luna de la oprirea AC..
Am avut luni seara un test slab pozitiv...am fost ieri la ecograf si dr. a zis ca ea vede ceva, dar nu e ffff sigura...doar 99%. M-a programat din nou joia viitoare...Astept pana atunci sa vedem exact.
Va pup.....si sarcini usoare sa aveti.

Oana

noi2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mishuc spune:

Buna fetelor,

Are careva dintre voi insomnii? Eu adorm pe la 8-9 seara (de abia rezist pana la ora aia) si ma trezesc la 1 noaptea si ma uit pe pereti pana la 7 cand ma trezesc sa plec la serviciu.

E normal sa dispara din greturi? eu as vrea sa merg la o eco cam in 2 saptamani, sa fie si sotul meu acasa (are voie sa intre si el cu mine, nu??????) dar ma cam ingrijoreaza faptul ca ma simt mai bine din zi in zi (acu ' nu ca as vrea sa am greturi din nou). oricum mi-e foame aproape non-stop, in special noaptea

Va pup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ada_S spune:

Bine ai venit oanaiacovita, sa sti ca suntem mai multe fara confirmarea medicului.
Iti doresc sedere lunga pe aici cel putin 8 luni .

Ada 4+ mamica de baietel (25.06.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jjovana80 spune:

Fetelor si eu am greturi .... e asa de rau....bine macar ca nu vomit. Eu am o problema m+am ingrasat 5 kg....TREBUIE SA TIN DIETA.... nu stiu ce o sa ma fac....imi vine sa manac mereu....nu mult, dar sa iau ceva in gura. Mi+a zis clar dr ca trebuie sa mai slabesc....nu stiu ce sa mananc.... paine nu mananc, nici dulciuri, sucuri nu beau...doar lactate foarte multe pt ca am lipsa de calciu, fructe, legume nu prea mananc. Mai are careva dintre voi problema asta? Va rog .... nu stiu ce sa fac sa slabesc....nici nu-mi sta gandul la slabit pt ca mi-e rau. Voi ce mancati ? Cat mai tin greturile astea ca m-am cam saturat de ele ?

oana silvia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anaxena spune:

am plecat si eu 3 zile si ati scrisss muuult
ma apuc de citit

Ana-Maria nimfomana dupa teste de sarcina
10+ sper la o!!!AMR 30sapt
proiectul bebe pink
www.flickr.com/photos/12649238@N02/?saved=1" target="_blank">diferenta dintre poza si fotografie+poze test+poze bb+poze burtica
www.dailymotion.com/anaxena/video/x3k83m_video008_events" target="_blank">filmuletze bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mcoca spune:

jjovana80 intr-adevar, te-ai ingrasat tare mult. Poate te vor ajuta greturile sa dai jos. Eu din cauza lor nu mananc decat lactate si fructe, asa ca am reusit sa nu pun deocamdata. Tin pumnii.

_
Vicky 9+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rontzy spune:

Buna,
bine v-am gasit,mamicutzelor........
Sunt o fosta aspiranta care acum e.
Datele mele sunt:
data nasterii:30.04.1978
um:28.10.2007
dpn:04.07.2008.
mada,poti sa ma treci si pe mine pe listutza?te roggggggg!
Despre mine?eu....l-am vazut pe bebe cand avea 6 saptamani,7.5 mm si activitate cardiaca....greturi am si eu si le tratez cu lamaie si masline verzi......
analizele le-am facut pe toate....
toxo trebuie sa fac in fiecare luna....
cam atat despre mine!
sper ca nu am plictisit pe nimeni!

la toate va doresc sanatate si sa va vedeti cu bb in brate!

rontzy8+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Caprioara spune:

Rontzy, um nu e cumva 28.09.2007?

Caprioara 8s si mamica de Matei

"Omului ii trebuie un vis ca sa suporte realitatea." - Freud

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rontzy spune:

scuze caprioara ai dreptate am gresit eu................
m-am emotionat e 28.09.2007(adik um 28 septembrie)

rontzy8+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Violeta_m_tm spune:

Ceau fetelor.
Am fost aseara la eco, sunt mult mai linistita pt ca am vazut embrionul si este in evolutie, ieri am facut 6 sapt, dar inca nu i-am auzit inimioara, o sa merg peste 2 saptamani si atunci sper sa o auzim. Si la mine e groaznic cu greturile, nu ma lasa decat noaptea cand dorm, chiar mai inainte am varsat, sper sa nu ma tina mult ca deja m-am saturat de ele.
pe toate

6+
http://s234.photobucket.com/albums/ee291/violeta_m_tm/
vio

Mergi la inceput