Mamici de iulie-august 2008 (8)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ana_a spune:

Salut!

Bun venit noilor gravidute!!

rain, da te tin si eu minte si de la aspirante si de la odisee, si pe marimar o tin minte de la aspirante, de acu 3 ani....ce a mai trecut timpul...si uite ca o luam de la capat
marimar, felicitarile mele pentru o mamica asa curajoasa!Eu mai arunc un ochi tot timpul la subiectul cu mamici cu mai multi copilasi si in curand sper sa ma inscriu si eu in clubul vostru.

Si eu ca voi cu greturi, incerc sa mi le scot din cap...am stomacul ca o bomba cu ceas, in schimb sunt mult mai relaxata in ceea ce priveste sarcina. Nu m-am gandit nici o zi ca am sau nu am simtome de graviduta...mie bine din punctul asta de vedere, dar imi aduc aminte la prima sarcina cate griji aveam .

Miercuri 5 dec. am si eu programare la ecograf, abia astept sa vedem ce imi spune. Merg tot la medicul cu care l-am nascut pe Stefan.

bubuleana daca gasesti leacul miraculos impotriva greturilor de gravida fa bine si da-mi si mie de veste io mai dreg greatza cu rondele din grau expandat, nu au nici un gust, nici nu-s dulci nici sarate...mai beau cate un ceai de sunatoare cu lamaie si miere si mai uit de greatza sorbind din cana sau rontaind la graul expandat

Am si io o intrebare : cum va descurcati cu tranzitul???Ca io pusc nu alta!Stiu ca laxative nu-s prea bune...da ce as putea manca???Am impresia ca sana care o beau nu-mi face bine...si cu iaurtul nu ma prea inteleg. helppp

Va pup in grup organizat!!!Si va urez we placut!linistit si calm!
si ce bine ca maine este sambata!!Fac si eu ca si Stefan :E sambataaaa nu merg la caminnn!!!uraaa nici mami la servici!Stam in pat si lenevim amandoi.

si sa auzim numai de bine!

Ana - - mamica de bondar bzzzzz - cu aripi si acusor - Stefan de 3 ani si....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns syyylviuta spune:

Eu sunt la servici acum, fara sefa, asa ca imi permit sa intru si eu putin pe internet.
Nici eu nu pot dormi noaptea, nu stiu ce am, ma scol mereu si ma foiesc non stop. Si mai rau e ca daca sunt obosita nu ma simt foarte bine in timpul zilei. In schimb, vreau sa va incurajez. Pe mine m-au luat greturile destul de devreme, la 5 saptamani, si incepand de la 9 saptamani m-am simtit mult mai bine. Mi-e si frica sa sper ca au trecut. Mai am zile cand nu ma simt foarte bine, dar nu mai persista greata aia nesuferita toata ziua! Asa ca mai aveti putin, mai rezistati un pic.

11+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monik76 spune:

La Multi Ani la toate Andreele, sa ne traiasca bebeii si sa fie sanatosi!

ankalaura..spuneai ca ai calciu putin si bei cafea, de ce nu renunti la cafea pe perioda sarcinii? eu am renuntat total. sigur ca nu e usor, dar poti bea ceai de fructe in schimb...am citit intr-o carte pt viitoare mamici de o autoare engleza R.West ca e total interzis sa bei cafea, ceai negru, alcool in timpul sarcinii.
la serviciu n-am spus decat la sefi, vroiau sa ma trimita in proiect cu delegatii si asa am scapat.
kimmy.. la tine acelasi lucru cu cafeaua, daca ti-e rau de ce nu bei suc de grapefruit proaspat stors sau ceai de menta...
aalina...iti tin pumnii, totul va fi bine, priveste cu incredere in viitor!

eu nu am vomitat pana acum, sunt in schimb mai sensibila la mirosuri si la anumite mancaruri, dar pana la urma tot mananc orice..
sunt la prima sarcina, sapt. 9 pe 10, am pus deja 2 kg maxim. burtica se vede putin deja, e umflata in partea de jos

cine dintre voi mai e la prima sarcina la peste 30 de ani?

cine face sport in timpul sarcinii si ce sport practicati? mie mi-a zis doctorul ca jogging e chiar recomandat

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bobitamica spune:

Buna fetelor,
La multi ani Adnreelor si Andreilor!!!!
Chiar e un ritm ametitor...am citit tot din urma ,dar nu retin numele voastre,imi cer scuze...
In legatura cu greturile..eu nu am probleme,pot manca orice,pana acum nu mi-a fost rau de la nimic...sanii nu ma pot plange ca ma dor,dar am o alta problema...ma trezesc in timpul noptii cu burta cat un balon...sunt foarte balonata si cred ca stau si cam prost cu tranzitul intestinal de cand am ramas insarcinata. Inainte nu aveam probleme,acum mi se pare ca e din ce in ce mai rau,desi beau lapte in fiecare dimineata.
Imi pare rau pentru voi fetelor,ca va simtit asa de rau...dar cred ca un pic de lamaie ar fi buna.
Am fost si eu la medic pe 28 nov.,mi-a spus ca sunt in 6 saptamani,dar nu am ascultat inimioara. Cu siguranta data viitoare.
as vrea sa imi fac o programare la dr. Iosup pentru masurarea pliului nucal,dar sa vedem daca mai sunt locuri libere. Am o colega insarcinata si ea si i-au spus ca o poate primi abia dupa 21 ian.,dar atunci nu ma avantajeaza.

Va pup pe toate si pe noile fete care au scris sa ne ajute DD sa ajungem toate sa ne tinem bebelusii in brate!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monik76 spune:

pentru fetele cu probleme cu tranzitul intestinal:
mancati prune (au efect garantat), pere, pepene verde (cand gasiti).
daca mai beti si un pahar de lapte dupa ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Caprioara spune:

Ana-a, tikerul tau e pus de la data conceptiei? de obicei se pune de la um parca.
Fetele, ma insel? Ca io asa l-am pus.

Caprioara,8+, mami de Matei (07.01.2002) si asteptand o

"Omului ii trebuie un vis ca sa suporte realitatea." - Freud

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ada_S spune:

Bine ai venit Tecky, iti doresc sarcina usoara si cat mai multe prietene.

Ada 5+ mamica de baietel (25.06.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ella81it spune:

Buna ziua si bun venit noilor mamici!La multi tuturor Andreelor si Andreilor.
Sunteti asa multe si ca sa nu se supere cineva pe mine va doresc la toate sa scapati de greturi insomnii si strari de rau ca sa va puteti bucura de aceasta frumoasa perioada!
L a mine greturile au mai disparut dar in schimb as manca non stop poate si ptr ca stau toata ziua acasa si ma plictisesc.
Aseara am fost la eco bb are 29mm am auzit inimioara dar nu se misca inca.Cred ca e devreme doctorul a zis ca e totul bine dar in schimb s a cam strambat cind i am zis ca plec in Romania cu masina a zis ca imi da nu stiu ce pastile.Sper sa nu am probleme.
Multi pupici!
ELLA9+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bujo spune:

Tickerul se pune de la data UM ca asa calculeaza si medicii.

bujo 7+
album de nunta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vias spune:

...salutari la toate burticile..
...LA MULTI ANI sarbatoritelor noastre....sa fiti sanatose si iubite de cine vreti voi....si 'distractie placuta' azi!!!!

..ma tot gandesc ca vor trece greturile astea si la mine...nu am apucat ieri sa zic bine ca mi-au trecut cat de cat..ca au inceput azi din nou..:(
....maine merg sa-mi fac din nou analize...sa vad cum sta treaba si cu dozarile aste cu anticorpi...sper sa nu ma chinuie careva...

....va pup pe toate...sa aveti grija de voi...si de

Cami...7 saptamani...

pustai

Mergi la inceput