Mamici de iulie-august 2008 (8)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ada_S spune:

bubuleana imi pare rau pt tine, stiu prin ce treci........sa va spun un remediu pt greturi.....vara mea cand a fost insarcinata a avut si ea greturi nonstop, sotul ei a auzit de la o mamica cum ca sa bea sucul de la o lamaie ca trec greturile, vara mea asa facea.........cum i se facea rau cum storcea o lamaie si hatz o inghitea ca pe un pahar cu tuica si dupa nu avea nimic.
Marturisesc ca pe mine nu m-a tentat deloc sa incerc cu toate ca imi era rau si din cate stiu lamaia e bazica si nu face acid asa cum se spune in popor.
Daca vreti sa incercati ......... bafta, poate functioneaza si la voi.

Ada 5+ mamica de baietel (25.06.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bujo spune:

M-au tinut 2 sapt. au inceput pe la 5sapt. Nu pot sa spun ca acu pot sa mananc absolut orice, am varsat si dimineata dar in rest ma simt bine. Macar acum pot sa mananc.

bujo 7+
album de nunta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tuchi123 spune:

Buna dimineata!
Am citit cum ca mai toate aveti probleme cu greturile sau cu somnul, ei bine, eu una, am insomnii iar greturi, parca abia acum, simt un nod in gat si nu-mi prieste nici un fel de miros, de aceea nici nu prea mananc; sanii, ba ma dor ba nu, asa a fost de la inceput cu sanii. Azi la ora 14 ma duc la ECO si sunt tare curioasa de rezultat; am sa va scriu imediat ce ajung acasa.
per sa auzim numai de bine si va pup pe toate fara exceptie.
Tuchi1237+6 zile de la UM

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Violeta_m_tm spune:

Bubu si eu ma simt foarte rau, nu pot sa mananc nimic, si numai cand ma gandesc la lamaie mi se intoarce spomacul pe dos. Of sa treaca odata perioada asta ca nu mai suport, bine ca lucrez acasa ca nu stiu ce as fi facut

6+
http://s234.photobucket.com/albums/ee291/violeta_m_tm/
vio

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alina Maria spune:

Buna dimineata , e aproape weekend , ce bine ca nu mai pot de oboseala as dormi in continuu daca as putea , dar fata mea nu ma lasa .
Mona la Mandy nu m-am simtit asa de rau , daca mancam imi era rau si vomitam , acum daca nu mananc mie rau dar nu am vomitat inca . Parca la Mandy au inceput simtomele de voma mai tarziu si au tinut mai putin , cel putin asa imi amintesc . De asemenea la Mandy nu am avut asa de repede sanii atat de mari si nici nu luasem atatea kg. , acum am 3 kg. puse . Offff parca vad ca ma fac cat o usa .
Imi cer scuze daca nu am citit prea bine din urma dar efectiv , nu am timp . Poate weekendul asta am mai mult timp . Aveti grija de voi si mai vb .
A sa nu uit cica daca inghiti pastilute cu ulei de peste , nu din alea de oameni mari ci din alea pt. copii , cica bb. nostri vor fii mai destepti .
Eu iau inca de dinainte de sarcina din alea pt. maturi si acum de cand sunt insarcinata iau pt. copii , sa nu fie prea mult .

Alina 10+ si Mandy Stephanie 2,11 ani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monalac spune:

TUCHI,ADA,mult succes la dr azi.va astepatm sa veniti cu vesti bune.
ALINA MARIA,stai linistita ca nu te faci cat o usa,esti f slaba.
BUBULEANA,imi pare rau pt greturi,dar poate iti vot trece la 11/13 saptamani.mai e putin...
eu azi ma simt ciudat,nu ma mai dor sanii deloc...si parca nu mai am niciun simptom de sarcina...of,o iau razna...pana la eco de pe 12 decembrie cred ca o sa turbez...
LA MUTI ANI TUTUROR ANDREELOR SI ANDREILOR!SA FITI SANATOSI,FERICITI SI SA AVETI PARTE NUMAI DE LUCRURI BUNE!
eu o sa ies putin cu cris afara si pe seara voi merge la ziua onomastica a fetitei unei prietene.vor fi mai multi copilasi acolo.11+

Mami de Cris

Poze Cris

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AnnaBaby spune:

Buna fetelor si la multi ani tuturor Andreelor si Andreilor
Tuchi123 sper ca o sa vii numai cu vesti bune de la dr. Tinem pumnii sa fie bine.
Camy pus ma bucur pentru tine ca vine in sfarsit sotul acasa si o sa puteti sa va bucurati impreuna de minunea care v-i se intampla.
Pentru toate fetele care se plang de greturi, nu pot decat sa fiu alaturi de voi cu sprijin moral, pentru ca din fericire eu inca nu am nici o problema. Ganditi-va ca nu mai este mult si trecem de perioada critica a primelor 3 luni si vom putea sta mai linistite si mai relaxate si ne vom bucura mai mult de gravideala

Anna 7
http://bd.lilypie.com/mXm0p2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tuchi123 spune:

Imi cer mii de scuze, am uitat ca azi este Sf. Andrei.
La multi ani tuturor Andreelor si Andreilor existenti.
Sa auzim numai de bine caci am niste emotii de mor...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tecky spune:

buna viitoarelor mamici! Eu sunt o viitoare mamica,insarcinata in 8 saptamani si mi-ar placea sa-mi fac prietene noi pe acest forum.Mentionez ca am o sarcina usoara,mi-a fost rau doar de 2 ori (greata si ameteli) si in rest mi-e foarte somn,as dormi non-stop.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bujo spune:

Tecky bun venit. Se pare ca tu esti una dintre norocoase. Majoritatea ne plangem de greturi crunte.

bujo 7+
album de nunta

Mergi la inceput