Mamici de iulie-august 2008 (8)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ada_S spune:

stefany, eu am aflat sexul copilului la 11 saptamani, nu stiu ce era cu fiul meu dar pe tot parcursul sarcinii de cate ori mergeam la eco(cel putin 2 pe luna dar era luna cand faceam si 4-5 pt ca aveam probleme)el isi arata puta, dar sti cum ........la un mom dat o dr a zis ca ii face in ciuda ca atat se intoarce pana ajunge iar cu puta in prim plan desi ea vroia sa vada alceva.La fiecare medic la care mergeam imi spunea...........doamna sa stiti ca acest copil e baiat, dar foarte sigur. Am si 2 poze de la eco numai cu puta lui.

Ada 4+ mamica de baietel (25.06.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bujo spune:

Buna dimineata si La multi ani Andreicilior.
Eu ma simt bine in continuare, greturile n-au revenit desi dimineata m-am certat putin cu buda. Ma bucur ca ma simt si io mai bine in sfarsit si ca e bine si bb. Multumim lui DD ca e bine.

bujo 7+
album de nunta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dara_d spune:

Buna dimineata nu am mai intrat de mult ca nu am avut timp sa scriu dar v-am mai citit cand am putut.
Eu sunt bine nu am greturi in continuare,decat foarte putin dimineata si seara,m-am mai reglat cu somnul ca uneori ma lua o oboseala mare de tot.ieri am terminat primele 8 saptamanai si azi am deja 8 saptamani si o zi.
Am ceva probleme cu constipatia ,asta ma supara cel mai tare,eu am renuntat si la tigari si poate asta e o cauza.Sper sa reusesc sa nu mai fumez,ieri am tras o jumate de tigara.
Cam asta am avut sa va spun va dorec o zi frumoasa.

8+
http://bd.lilypie.com/IHRjp2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dara_d spune:

Felicitari Bujo ca ii bate inimioara lui bebe cred ca te-ai linistit acum,sper sa te alse greturile ca imi inchipui ca e nasol,eu nu am asa stari nasoale,pana acum am putut merge la serviciu fara problema la mien doar somnul este o problema.
Te pup.

8+
http://bd.lilypie.com/IHRjp2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Caprioara spune:

Vai fetelor, dar mult mai scrieti!
Abia am reusit sa citesc din urma. Eu o sa lipsesc din motive de examene pana pe 11 decembrie de la birou (acasa nu am net) si cred ca o sa trebuiasca sa stau o zi sa citesc tot ce veti scrie in perioada asta .

Aalina, iti urez sa te ajute DD sa treci repede peste incercarea aceasta si sa-ti dea un bb cat mai repede.
Restul fetelor, mai, sunteti asa de multe ca nu reusesc sa retin cine ce a scris. Asa ca prefer sa va scriu la toate, asa in general, fara sa nominalizez pe nimeni, ca sa nu se simta vreuna din voi neglijata.
Va urez la toate sanatate si neplaceri cat mai putine! Sa incercam sa ne bucuram din plin de perioada asta si sa gandim pozitiv!

Deci mai sunteti cu insomnii, asa ca mine. Si azi noapte m-am trezit la 1:00 si am stat cel putin 1 ora treaza, iar cu doua seri in urma n-am dormit de la 1:00 la 5:00 dimineata.
Mie parca mi s-a mai domolit greata, sper sa nu fie semn rau.
Ceea ce nu este bine este ca am racit si nu ma simt deloc bine. Ma doare gatul si vorbesc de parca am vazut lupul. Dau cu mandarine, kivi, ceai cu miere si lamaie. Pana acum nu am facut febra mare. Azi noapte aveam 37 cu 1.
Eu merg la eco cu masurat pliul nucal la 14 saptamani, adica pe 8 ianuarie, la Iosup. Cica el asa zice, ca e bine sa faci la 14 saptamani, nu inainte. Restul de eco le am programate la Herghelegiu la Medsana Primaverii (am facut programarile de acum pentru inceputul lui martie si sfarsitul lui mai ca sa scap de stres).

La serviciu am anuntat sefa si colegii dar nu inca la HR. La HR ma duc dupa anul nou cu hartiuta sa ma ia in evidenta.
Nici la medicul de familie nu m-a luat inca in evidenta ca gravida, desi saptamana trecuta am avut concediu medical pentru sarcina (am fost in perioada in care am pierdut sarcina data trecuta - 6 sapt, si am zis ca mai bine stau linistita, pentru ca la eco de 5 sapt se vedea ca sacul are o portiune importanta in care nu era bine "prins", si uite ca am trecut cu bine peste perioada).

Ma opresc aici, ca ma treaba la job si nu mai pot sta acum cu voi.

pup you,

Caprioara, 8+, mami de Matei (07.01.2002) si asteptand o

"Omului ii trebuie un vis ca sa suporte realitatea." - Freud

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubuleana spune:

Fetelor, stiti o reteta minune de a scapa de greturi?? Stiu ca e o intrebare absurda, ca nu exista remediu dar simt ca o iau razna: mi-e rau non stop, nu ma lasa greata nici un minut, azi dimneata am mancat o felie de paine prajita pe care am vomitat-o imediat. Nu pot sa beau apa de greata si stiu cat de imp e sa bei multe lichide. Abosulut orice imi face greata. Am incercat cu sticks-uri, fructe, iaurt, lapte...nu trece cu nimic... Singurele pe care le suport cat de cat sunt portocalele dar si de la ele am vomitat o data.
Eu nu m-am ingrasat nici nu am slabit, am tot 69 kg

Bujo si restul fetelor care l-ati vazut pe bebe la eco: Felicitari!!! e asa frumos sa-l vezi micut acolo la tine in burtik

caprioara: daca esti racita in sarcina poti lua oscilococcinum si homeogene. iti tin pumnii sa te faci bine

bubuleana
7+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bujo spune:

Bubuleana imi pare rau ca simti rau. Te inteleg perfect dar nu stiu cum, la mine s-au oprit brusc ca prin minune. Azi am mai varsat putin acid gastric dar atat, pot sa pap si eu acu. Nici eu nu puteam suporta aproape nik in gura. Mi-am luat grisine din alea fara gust ca sa-mi umplu stomacu cu ceva. Nu mai suportam nici fructe, nici legume, nici iaurt, nik. Daca vezi ca continua du-te la doctor ca sa nu te dezhidratezi.
Stiu ca sunt niste capsule cu ghimbir pt greata la plafar, dar intreaba medicul daca ai voie sa iei. Am auzit gravidute care au luat si au facut minuni.

bujo 7+
album de nunta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ada_S spune:

Vad ca sunteti mai multe mamici la care s-au linistit simtomele de sarcina. Eu ieri nu am avut nimic pana si sanii si-au revenit, lucru ce mi-a pus un semn de intrebare, pe langa asta parca am vazut si ceva firicere rozalii pe hartie...asa ca recunosc ca m-am cam suparat ieri. Dar azi surpriza, iar imi este rau, iar ma dor sanii si nici urma de pete rozalii.......asa ca mi-am mai revenit un pic.
Dupamasa mergem la dr sper sa am vesti bune...........vai ca nu mai trece timpul asta, nu mai am rabdare.
Pupici la burtici

Ada 5+ mamica de baietel (25.06.2006)

Mergi la inceput

bujo: multumesc am luat si eu pastilutele acelea cu ghimbir de la plafar si am vomitat instantaneu pastiluta doamne, cat de mult mi-as dori si eu sa-mi treaca instantaneu greturile sau macar o parte din ele ... visez acum...

ada: mult succes la dr. dupa amiaza. Sa ne spui cum a fost, dar sigur o sa fie bine

bubuleana
7+

Mergi la inceput

bujo: pe tine cat te-au tinut greturile? la mine au inceput la 6 sapt...

bubuleana
7+

Mergi la inceput