Mamici de iulie-august 2008 (8)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Kimmy spune:

Buna seara fetelor!
Eu azi am tras o sperietura zdravana.Am observat ceva pete rozulii pe hartie,si pe loc am crezut ca se repeta istoria de asta vara.N-am stat deloc pe ganduri,l-am sunat pe sotu si am plecat de la lucru direct la dr.Surpriza a fost ca bebele e bine, a crescut mult,are deja 33 mm si corespunde unei sarcini de 10 saptamani.Inimioara ii bate frumos dar ma supara putin gandul ca nu se misca.Insa dl dr nu a fost deloc nelinistit,asa ca e ok.Am incercat sa pun si filmulet ca norocul meu era la mine telefonul,dar ceva nu merge.Mai incerc si maine.
Cu greturile si la mine e la fel,doua zile nu am aproape deloc,a treia recupereaza...
O seara placuta va doresc. la toate

9+
http://bd.lilypie.com/AXOOp3.png
http://community.webshots.com/user/kimmy198425

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ankalaura spune:

Hello - hop si eu, dupa o saptamana grea...
Sigur ca sunt restanta la citit...

Eu am luat rezultatele la analize azi (mai am de asteptat la listeria)> Toate sunt in limite normale si in regula - mai putin calciul care e pe la limita inferioara a normalitatii, deci trebuie sa o las mai moale cu cafeaua si sa dau inainte cu laptele si iaurtul... De stat la soare nu am sanse, din pacate...
Nu stiu daca reusesc sa ajung si eu la medic dupa cum planificasem cand mi-a dat analizele, dar daca nu maine, merg luni sau marti.
La 6 saptamani, bebe avea 0.5 cm. Acum ar trbui sa aiba vreo 2 cm...

Am uitat sa va spun ca nu le-am zis nimic despre sarcina astora la serviciu. NU am nici un chef sa le zic. Voi ati zis deja?

PS _ In continuare nu am nici o greata si nici o sensibilitate, nimic! Deci, SE POATE!!! Yeeesss!

Anca 8 s + 6 z

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kla78 spune:

salutari la toate burticile!!!

AALINAimi pare rau pt tine dar trebuie sa fii puternica pt copilasul care deja il ai si cauta-ti toata consolarea in el!

ati scris tare mult de cand n-am mai intrat(am avut pc-ul stricat)si nu stiu cand apuc sa recuperez ,vad ca sunt si burtici noi la care le urez BUN VENIT si sarcini cat mai usoare duse la termen.

eu azi am fost la eco(al4-lea pana acum)bebe esti bine are 33 mm la 10 sapt pe data de 14 .12 merg la triplu test care sper cu ajutoarul lui D-zeu sa iasa bine si sa nu fie nevoie de amnioceteza.in schimb ma simt bine,fara greturi fara cine stie ce alte simptome naspa doar constipata si sanii durerosi ma bucur ca mai este putin si ajung in trim 2 cand voi respira usurata ca scad riscurile de avort sponta sau mai stiu eu ce nenorociri!

va pup pe toate fara exceptii!

10+

http://es.pg.photos.yahoo.com/ph/kla788/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alina Maria spune:

wow , ce ritm ametitor aveti , offff nu mai am timp de nimic , serviciul , asta mica , casa sotul , mancarea imi ocupa mai tot timpul .
Aalina imi pare tare rau de ce s-a intamplat , multa putere si succes in viitor ! mai asteptam vesti de la tine cateodata cand poti . Ne vom gandi la tine .
Eu sunt tare aiurea , ma simt asa de insarcinata de nu stiu ce sa mai fac , ma doare burtica , imi este greata , sunt obosita , mai ales la servici .
Eu le-am spus la servici venind cu poza de la eco , toata lumea e fericita pt. mine , chiar si directorul care imi cunoste ginecologul si a zis ca e bun .
V-am spus ca voi face cezariana si de data asta , dr. a fost de acord asa ca .... iupiii !

Alina 10+ si Mandy Stephanie 2,11 ani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Violeta_m_tm spune:

Alina imi pare rau pentru tine, si eu am trecut prin asta in august si stiu ca este greu, eu am facut anestezie generala, dar eu am probleme cu fierea, este putin lenesa si nu am mai putut de rau cand mi-am mairevenit din anestezie, si apa daca beam o dadeam afara, a fost foarte nasol, asa ca te sfatuiesc daca ai probleme cu fierea sa faci anestezie locala. ai incredere ca o sa ramai insarcinata cand te astepti mai putin si totu o sa fie bine

6+
http://s234.photobucket.com/albums/ee291/violeta_m_tm/
vio

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bujo spune:

Fetelor ma scuzati ca nu am intrat mai repede, a avut sotu treaba la calc.
L-am vazut pe bb si e bineeeeeee. Ii bate inimioara si are 8mm. sunt asa fericita. Mi s-a luat o piatra de pe inima. Ma simt asa usurata acum. Si abia acum ma bucur si eu ca am scapat de greturi, cel putin pt moment ca tare mi-am mai facut griji.

bujo 7+
album de nunta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monalac spune:

LOUANA ME,ma bucur ca esti bine.la fel si tu KIMMY SI SYLVYUTA.
DANA,iti tin pumnii pt maine la eco.sa dea dumnezeu sa ne aduci vesti bune.
BUJO,felicitari pt bebe!ti am zis noi ca iti faci griji degeaba.
ANKALAURA,felicitari pt analizele bune!chiar m am gandit la tine azi.
ALINA MARIA,tu cu fetita tot asa rau te ai simtit?
eu azi mi am facut curaj si am iesit cu cris afara,stau la 4 intr un bloc fara lift si mi e teama sa fac efort.insa tati vine f tarziu seara si cris saracutul sta numai in casa,asa ca azi am coborat putin si am stat o ora pe o bancuta de langa bloc,sa ia si cris aer.mi a fost asa mila de cris,cand l am intrebat daca mergem afara,mi a zis//nu,mami,ca te doare burtica//.daca numai asta a auzit de la mine...apoi,a vrut guma si i am spus ca nu pot merge la magazin ca este departe si el mi a zis//hai,mamico,ca te tin eu de mana si nu te mai doare//.maine avem niste prieteni sarbatoriti si vom merge putin pe la ei.
vorbeati de insomnii/si eu am insomnii,in primul rand ca merg la baie de vreo 5 ori pe noapte,bine,eu mergeam des si inainte sa raman insarcinata.tin minte ca la sarcina cu cris in ult luni a fost un cosmar,mergeam la toaleta,fara sa exagerez,din 10 in 10 minute...,plus arsuri toata noaptea...acum dorm si cu cris,care se foieste toata noaptea,se trez peste noapte sa ceara apa,sa i fac masaj si se duce naiba somnul meu.mai stau si cu frica sa nu ma loveasca in burta...of,dar ce sa fac,o sa treaca si asta...
azi m am cantarit,nu eera suficient ac eram o balena ,m am mai ingrasat si 2 kg ,asa ca acum am 85.dar ce sa fac...,merg inainte...
noapte buna gravidutelor si maine sa fie o zi fara lucruri negative!
11+

Mami de Cris

Poze Cris

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marimar spune:

Aalina si Violeta, imi pare rau pt voi dar va tin pumnii sa treceti cu bine peste aceasta incercare si sa ginditi pozitiv ! Multe am trecut prin asta si stim ce inseamna, sintem alaturi de voi ! Sper sa va intoarceti cit de curind cu alta veste buna si un bebe in burtica !

bujo, bravo ca totul e bine! si sa fie tot asa in continuare !
monalac, multumesc, e foarte adevarat ce spui si o simt din plin ! Felicitari pt miscarile lui bebe, cred ca esti foarte fericita! Abia astept sa simt si eu ...
boticelina, ai dreptate, a fost doar o chestiune de timp sa ne lamurim ca asta e ceea ce vrem cu adevarat iar cineva le-a aranjat pe toate minunat !
mada: felicitari pt micuta acitva, bravo ei si tie ca o tii ocupata !
bubuleana, multumesc de aprecieri si cine stie, poate odata ti se va implini si tie visul daca asta doresti !
stefany, cite saptamini ai de intrebi de kg? Eu inca n-am pus nimic dar n-am decit 6 saptamini si nici un simptom, nici macar foame.... Dar, la primul copil am pus 27 de kg pt ca mincam non stop si el a avut 4,650 gr. La fetita am pus 20 de kg iar ea a avut 3,650 gr. Le-am dat jos mai mult sau mai putin in timp de 1 an fara stres...
rain, multumesc mult de felicitari . Ai mare dreptate sa incercam sa ne bucuram cit de mult de aceasta perioada scurta de numai 9 luni caci vor trece ca fulgerul de repede. La prima sarcina eram si eu ingrijorata de tot si toate pentru ca eram in necunoscut, nu stiam la ce sa ma astept, la a doua am fost mult mai linistita. Atunci ma gindeam ca e ultima sarcina si sa profit si sa ma bucur din plin de ea si asa am si facut. Acum imi era pur si simplu dor sa fiu insarcinata ....si ma bucur de fiecare clipa !
-------
Alaptati cit de mult, incepeti diversificarea de la 6 luni si mare atentie la ce alimente dati copilului!
Nu va jucati, repercursiunile in timp pot sa fie iremediabile !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kimmy spune:

Buna dimineata burticoase!
Am impresia ca greturile la mine in loc sa o lase mai moale,abia acuma se accentueaza.Mai nou in fiecare dimineata primul lucru pe care il fac,e sa iau wc-ul in brate.Va dati seama ce nasol e cu stomacul gol.Azi m-am trezit cu o durere urata de cap,pentru ca mi-e cam micuta tensiunea,si am baut 2 guri de cafea.Macar am avut ce sa dau la rate
Sotul e figura mare.Ieri a pus urechea pe burtica,care deja se cam rotunjeste,sa vada el daca nu se aude inima lui .Doamne ce scump a fost.Azi a zis ca 100% e baiat de ma face sa ma simt asa de rau.Ce mandru e!
Bujo ma bucur ca e bine bebicul,e minunata senzatia cand ii vezi prima data inimioara.
Mamicute la prima sarcina,vi se vede deja burtica?Eu nu am pus deloc pe mine,dar burtica deja e marisoara.
Va pup pe toate

9+
http://bd.lilypie.com/AXOOp3.png
http://community.webshots.com/user/kimmy198425

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ada_S spune:

stefany, multumesc de intrebare, m-ai intrebat ce fac undeva la pagina 9 si eu iti raspund la pagina 14 si nu am lipsit decat o zi.......ce ritm fetelor..........
Greturile mi-au trecut brusc dar nu si oboseala in plus am patit si eu ca si Kimmy, ieri am obs ceva pete rozulii pe hartie si exact ca si ea am tras o sperietura crezand ca se repeta istoria de luna trecuta, probl e ca medicul meu este plecat asa ca dupamasa voi merge la un alt medic(o cunostinta de familie) si numai maine pot sa merg si la medicul meu.
Azi dimineata mi-au revenit un pic greturile, de sangerat nu sangerez deloc, sper sa fie totul bine. Abia astept sa vad ce si cum.
Va scriu dupa ce vin de la medic, sper sa mai raman pe listuta.........la toate burticile

Ada 4+ mamica de baietel (25.06.2006)

Mergi la inceput