Gravidutze si mamici de CLUJ-37
Raspunsuri - Pagina 18
NataliaS spune:
Buna seara fetele!!!
Meli - sunteti o fasmilie tare frumoasa...cum sa nu aiba Timeea ochii aia superbi cand si mami si tati ii au :)Mersi de aprecieri, vreau sa-ti spun ca a stat cu fatza pictata pana acum la ora 10 cand cu chin cu vai m-a lasat sa o demachiez...
Nico- bafta mare! sa ai o nastere usoara si sa il ai cat mai reprede pe Andreiutz in brate.
Diana - foarte frumusica si ochioasa Irinuca...sa va traiasca!!!!
Carrie - si eu am avut pb cu diversificarea...foarte nasol a inceput sa manance. Pana la urma am observat ca nu-i placeau gusturile foarte puternice cum ar fi patrunjelul, pastarnacul, ardeiul...asa ca supa mea era preponderent din morcov cu fff putin patrunjel, pastarnac, o frunza de ceapa, una de salata verde si carnita dupa ce am introdus-o. Si, la fel, nu deschidea gura la lingurita, asa ca atunci cand i-o prindeam deschisa acolo ramanea lingurita...treptat s-a obisnuit, dar marele noroc l-am avut cu sticluta cu lingurita de la Chicco in care ii puneam supa pasata, apoi si cu carnita, cu fulgi de orez...am folosit sticla aia de am innebunit-o. incearca si tu, poate functioneaza.
Noi am fost la plimbare azi, apoi seara am iesit sa mancam in oras la Il Milanese, insa eu am inceput sa ma simt mai rau cu gatul, asa ca nu mi-a picat bine mai nimic...
Natalia 
Stefania 36+ sapt si Ana iubita 04.02.2005
Poze: http://www.flickr.com/photos/10220847@N05/
Acolo unde domneste iubirea, si imposibilul poate fi atins! (proverb indian)
http://bd.lilypie.com/oRqSp3.png
http://www.youtube.com/watch?v=0R-FPIHNFJw
dpop spune:
multumim de aprecieri, am pus si pozele de ieri si filmuletele.
carrie, nu stiu cum poti face fata la cate necazuri ai tot avut cu fetele, doamne-doamne.
gabi, si eu la fel nu apuc sa-i dau toate hainutele ca nu o sa mai incapa in ele imediat.
puisor, LA MULTI ANI, sa ne traiesti!
mami de irina
antoni spune:
salutare si de la noi!
am papat azi la suc de fructe si piersicuta la borcan de numai-numai,hihi.ce ne place....
fetelor,am o intrebare la voi-Lore-cred ca si tu ziceai ceva de legume la borcan ca,contin sare.dar e problema cantitatea aia de sare? atunci de ce o fac cu sare?sa nu-i dau?scrie ca e de la 4 luni in sus.voi ce ziceti fetelor!
asa bine papam,i-am redus mesele la 4 pe zi,si papa de fiecare data 190ml plus sucul de fructe,plus fructele din borcanel,plus un pic de cereale si acum vreau sa-i dau si legume la borcan.of-of, fata mami,hihi.
va pupic pe toate,va doresc o zi super,noi mergem la socrii la masa.yamiiii!
Meli+
Timea-Larisa
antoni spune:
salutare si de la noi!
am papat azi la suc de fructe si piersicuta la borcan de numai-numai,hihi.ce ne place....
fetelor,am o intrebare la voi-Lore-cred ca si tu ziceai ceva de legume la borcan ca,contin sare.dar e problema cantitatea aia de sare? atunci de ce o fac cu sare?sa nu-i dau?scrie ca e de la 4 luni in sus.voi ce ziceti fetelor!
asa bine papam,i-am redus mesele la 4 pe zi,si papa de fiecare data 190ml plus sucul de fructe,plus fructele din borcanel,plus un pic de cereale si acum vreau sa-i dau si legume la borcan.of-of, fata mami,hihi.
va pupic pe toate,va doresc o zi super,noi mergem la socrii la masa.yamiiii!
Meli+
Timea-Larisa
ALEX29 spune:
SAL
DIANA e tare scumpa IRINA e o dulceatza ,poza mea preferata e cea in care plange ,imi vine so pap toata cat e de mititica
GABI ca tot ai scris de haine si mie mi s au strans o gramada la calcat ,eu deja am selectat hainutzele care nu i mai sunt bune si o sa dau o parte din ele dar o sa mai si tzin cateva ,mai vrem un bebe peste vreo 2 anisori
La mall este camera de alaptat si de schimbat bebeii dar pana am descoperit o am alaptat si la masa unde am mancat noi ,pe bancheta in mall
,am facut in asa fel incat sa nu ni se vada tzitzi si am fost ok
imagineaza ti ca o parte din noi am stat de la 1 pana pe la 7 seara
daca nu ne alaptam bebeii ne scoteau cei de la paza afara la cata galagie ar fi facut micutii![]()
http://community.webshots.com/user/Alex290178/profile
soanso spune:
meli,vreau sa te intreb de ce nu mai insisti sa-i dai fructe proaspete si mancarica la fel si sa nu apelezi la borcanele numai in cazuri de urgenta sau cand plecati undeva,eu nu cred ca sunt chiar asa naturale precum se face reclama la ele ,alea naturale % nu tin mai mult de doua zile(se oxideaza,de acresc) deci cu siguranta ce e in borcanele sunt inbunatatite.fiecare face cum crede ca e mai bine dar eu asa zic sa mai insisti.tin minte ca si eu m-am chinuit de numa cu orice aliment nou introdus asa se stramba de zici ca-i dadeam kk ,dar pana la urma sa obisnuit cu cantitati mici pe care le-am crescut treptat.i-am dat suculet numai din fructe proaspede si asa ii dau si acum foarte rar primeste suc cumparat.
am vazut poze de la intalnirea voastra , mortala e poza cu voi toate si carucioarele ,sper sa nu lipsesc data viitoare de la intalnire.
SOSO (20 dec 2005)
COMOARA MEA
antoni spune:
Soanso-sucul de fructe si morcov e natural. numai piureul de piersica e din borcanel.mersi
Meli
ALEX29 spune:
OF tu fetelor maine scumpica mea face 2 luni si trebuie sa o duc la vaccin ,mi asa de mila de ea
oare o so doara tare ???
cum s au comportat bebelashii vostri ?
au plans mult ?
saracutzii de ei
http://community.webshots.com/user/Alex290178/profile
redai spune:
Salutare fetelor.
Meli draga eu stiu de la cumnata mea ca nu e bine sa ii dai sare. Zicea ceva de un studiu pe copii pana la 1 an , carora nu li sa dat sare. Acestia au avut mai putine probleme cu dantura la o varsta mai mare. Zicea ca sarea afecteaza mugurele dintelui, sau asha ceva, ica dinainte sa ii iasa. Asha ca eu evit sa ii dau sare pana dupa 1 an. El oricum nu stie gustul de sarat, si daca mananca asha e mai bine. De ce sa nu fac tot popsibilul pentru o dantura sanatoasa?
Lore, mamicutza lui David
POZE
redai spune:
Meli data viitoare trebuie sa vii si tu cu pitica ta.
Olim sa iti traiasca piticul si sa iti revii repede.
Alex ce te rog sa imi trimiti si mie id-il de pe mess al Ioanei sa imi dea si mie pozele care le-a facut la intalnite.
Lore, mamicutza lui David
POZE