Gravidutze si mamici de CLUJ-37

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bex spune:

Dienutzapoate o vedem si noi pe Irina, ca is curioasa;)

nu stiu ce sa zic de lapte eu am folosit pompa avent manuala cu f mare succes inca din spital si acum sunt dependenta de ea, pt ca nu reusesc din cauza durerilor sa alaptez nonstop si mai bine pun lapiticul in biberon si il serveste asa. eu beau fff multe lichide (de fapt nici nu manac nimic altceva deocamdata..) asa ca poate e si asta un secret, papa si compoturi, sucuri, iar ceai cred ca babycalm e ok, ca are de toate in el si pt tine, adica).teoretic da, cica toata lumea are laptic, dar cred ca nu e chiar asa. eu sper sa ai suficient, sa rezisti cat mai mult cu alaptatul. eu nu imi pun termene limita, cat o fi o fi, cand nu trece fetita pe laptic de cutie...dar deocamdata nu e cazul.

despre epizio, de la caz la caz...o sa vezi exact la control.

va

Co +Carina Alysa
http://community.webshots.com/user/co1977

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carrie spune:

Salutare fetelor

buna fetelor

v-am admirat in poze sunteti niste mamici tare frumoase si bebeii vostrii sunt adorabili. desi nu m-am inscris pe lista eram decisa sa vin dar efectiv nu am reusit sa va zic de ce...

Fetele mele au avut diaree toata sapt trecuta, o infectie cu virus rotta, complicate la Sofia cu laringita.Thea are si varicela acum deci vom urma…da asta e!totul e spre bine acum, ea a facut o forma ff usoara cu cateva bubite, pe fatza deloc si fara febra.sa vad eu si Sofia ca n-am avut!

ma si mir ca sunt inca plina de avant si energie si optimista.
dar am doi copii superbi si trecem noi impreuna peste toate!

Sofia e un ingeras, e asa cuminte de ma tot crucesc si e tot mai frumoasa pe zi ce trece

Trebe sa va zic ca stam tot prost cu diversificarea si nu mai stiu unde si cui sa cer sfaturi.
Lapte bea cate 220 ml la o masa, bea si sucurile de fructe si ingeneral tot ce e cu bibe.bea si supa dar refuza in continuare sa deschida gura la linguritza si plange.am lasat-o nu am insistat da deja intru in panica , dat fiind ca merg si la job de luni…si nu numai legumele le refuza ci si fructele…

Ma duc sa ne pregatim ca asteptam artificiile

Cristiana, gagalicea Theodora Alexia ( 30 mai 2003)si galuscutza Carina Sofia(10 mai 2007)

comorile noastre iubite
Thea Alexia
noi si Roma 2006
www.desprecopii.com/info.asp?id=531" target="_blank">nasterea papusii Theodora

www.helpsonia.com" target="_blank">ajutati-o pe Sonia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ALEX29 spune:

CARRIE imi pare rau pt ce ai patzit ,dar mare noroc cu scumpicile tale ca le ai langa tine si te ajuta sa treci mult mai usor peste tot
data viitoare poate reusesti sa ajungi si tu la intalnire

ok tu fetelor ,va pup si sa avetzi o seara buna alaturi de cei dragi

http://community.webshots.com/user/Alex290178/profile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns antoni spune:

Carrie-la fel am fost si noi, pana am dat de la hipp de piersicuta de la 4 luni. i-a placut la fata de saliva in prostie. prima data nici nu vroia sa deschida gurita, i-am pus un pic pe bibe si o inceput sa guste, iar acum inca da din picioare cand vede lingurita. incearca cu alea. offf, tare rau imi pare.sau daca nu ia suzeta, incearca cu pusul de ceva pe sfarc si dupa lingurita. pana prinde numai de gust. imi pare tare rau, prapadita...hihi.
Nico-vai, ce emotii mi-ai dat. cred ca esti pe aproape mamico, hihi.iti tinem pumnii, sa ai parte de o nastere cat mai usdoara si rapida.
noi pe la casuca, povestim, hihi.pupici la toate
Meli+Timea-Larisa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns antoni spune:

apropo, am vazut si eu pozele, sunt absolut superbe!!!!!!
Natalia-ai o pitica absolut superba, abia astept sa creasca si a mea asa mare, sa-mi spuna niste trazneli, hihi.pupici
Meli+Timea-Larisa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victo spune:

fetelor, sunteti mortale in poza aia cu carucioarele..:)

mami de ingeras Stefanut(30 oct. 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iko spune:

salut

imi pare atat de rau ca nu am ajuns la intilnire da o venit soacra mai devreme a zis ca sta cu fata pina plec eu da pe la 12 30 sa adus "aminte" ca trebe sa fie unde va si a plecat asa ca am ramas acasa cu niste nervi dar asta e, data viitoare ma bazez numai pe mama si sper sa vin

santeti niste superbe mai ales in poza acea cu caruti si aveti niste bebelusi scumpi!!!!

nu stiu care scria de Marta Muresan as vrea sa stiu unde are cabinet

iko Szende Iris

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dpop spune:

bex, asa ca fapt divers, tu o data la cate ore te "pompezi"?

cam ce orar de somn au bebicii vostri?

si mie mi-a placut poza cu carucioarele, mortala!

pozele cu irina aici

(am sa pun maine si cateva facute azi, si un filmulet)

mami de irina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bex spune:

diana, nu este neaparat o regula, practic in momentul in care ar trebui sa alaptez, adica in mometul in care am lapte sau dupa ce papa pitica, de regula un singur san goleste, iar celalalt il pompez sa se mentina ambii la acelasi ritm. cam o data la 3-4 papa fetita, uneori san, uneori biberon, depinde de ce curaj imi fac sa alaptez, oricum intotdeauna am o "rezerva" pentru noapte pe care o pregatesc de seara.de dormin carina doarme cam 3-4 ore, dar in timpul zilei stat treaza cam 1 ora jumate-2 pana adoarme iar. noaptea se trezeste de 2 ori. pe la 1-2 si pe la 4-5, in fctie de ora la care adoarme seara dupa baita.

irina e f scumpica, are ochisorii mari si frumosi. cred ca e o dulceata si in realitate.:)

Co +Carina Alysa
http://community.webshots.com/user/co1977

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabriela77 spune:

Buna seara si de la noi!

Gata, am calcat mormanul de haine. May, eu tot uit sa mai selectez la haine si unele nici nu apuca sa le poarte Sara, asa repede creste. Adevarul e ca are la hainite...Sara e o dulce. ne zambeste toata ziua, deja rade cu zgomot, se bucura, se manifesta. Stropeste deja tot cand face baita. E o scumpa. Si scoate niste sunete foarte haioase!Doamne-Doamne cat creste!

Of, Cristiana, nici nu stiu de unde mai gasesti putere...de la comorile tale, asta e clar!

Diana, pupam ochioasa mica. tare dulce Irina! Mie deja mi-e dor de bebe mic.

Si mie imi pare rau ca nu am putit veni. V-am admirat insa in poze, niste dragute toate. M-am distrat de numa in aia cu carucioarele. Cred ca se amuzau oamenii...Stiti ce nu inteleg, cum au rezistat bebeii vostrii atata fara sa pape? Sau le-ati dat acolo? Cred ca Sara fcea un scandal, ea mai mult de 3 ore nu prea rezista ziua nemancata...Si cele care alaptati exclusiv cum ati facut?

Gata, ma bag si eu la un film si somn. Printesa mea doarme de la 21.00 la 6.00. Asta da copil!

Gabriela si bebe Sara (29.08.2007)

Mergi la inceput