Gravidutze si mamici de CLUJ-37

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Gabriela77 spune:

Cristina, parca m-am mai linistit, stiind ca s-a intamplat si altora...credeam ca oi fi eu defecta. Ce frumos e numele ales pt fetita ta...

Gabriela si bebe Sara (29.08.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns redai spune:

salutare fetelor.
Noi am dormit azinoapte...yupiii. i-am dat preventiv aseara gel pentru dintisori si a dormit de la 23 pana la 7 cand a papat si s-a culcat inapoi pana la 11.Etare scump.A fost buni la noi si ne-a adus niste jucarele tare frumoase. e tare incantat de ele.

gabriela si eu am acvut problema ta. Acum parca este mai bine, dar tot se simpte acoloceva aiurea, i-am zis si medicului si a zis ca totul e normal numai ca trebuie exercitiu. david are 4 luni jumate si inca nu e normal.....

Lore, mamicutza lui David
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns NataliaS spune:

Salutare!

Victo, daca neonatoloaga era una mica , slabuta si cu ochelari, bruneta, zambitoare, eu cred ca e D-na Dr. Marta Muresan, iar daca e ea, eu i-as cere ei o parere. Pe mine m-a ajutat enorm si ii sunt super recunoscatoare. Vreau sa-ti zic ca eu si-n momentul de fata tot la dansa merg cu Ana.

Fetelor, maine ne-ntalnim!!! Eu nu cred ca vin cu Ana ca ma va termina nervos pe acolo...ba ca-i trebuie una alta, ba ca vrea in brate...etc, asa ca vin doar cu fetita din burtica :)

Gabi - eu am nascut cu ceza si chiar si asa a fost destul de nasol...mai ales cu uscaciunea vaginala data de alaptare si daca mai iei cumva si Exluton cu atat mai mult...las' ca pofta vine mancand...asa ca eu sunt sigura ca se va rezolva

Natalia Stefania 36+ sapt si Ana iubita 04.02.2005
Poze: http://www.flickr.com/photos/10220847@N05/
Acolo unde domneste iubirea, si imposibilul poate fi atins! (proverb indian)
http://bd.lilypie.com/oRqSp3.png
http://www.youtube.com/watch?v=0R-FPIHNFJw

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns redai spune:

Fetelor azi am programare cu david la Ortoped. Care stiti ce ii face acolo?In ce consta consultatia? Platesc 80 de lei numai pentru ca se uita la el?

Si care stiti pana cand trebuie sterilizate sticlele?pana la ce varsta?

Lore, mamicutza lui David
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns antoni spune:

pupici fetelor!
am ajuns in final acasa, asa ma bucur. inca o saptamana si nu ma mai duc anul asta, hihi. ma duc mai incolo la medic sa vad daca ecografic zice ca ar fi sanse sa-mi vina ciclul, cu toate ca nu cred, dupa care imi aduc pitica acasa.
Gabriela-sincer pt mine primul contact a fost de 10 ori mai nasol decat primul din viata mea. am crezut ca mooor, parca nici sa suflu nu msai puteam. asa de cateva ori(2-3), dupa care am fost la un chef cu sotul m-am pilit, hihi, am ajuns acasa si am facut dragoste ca la inceput. de atunci nu mai am nimic. deci trebuie clar sa se si largeasca putin pe acolo. incearca cu ulei de masline, e sanatos, rau nu face si pe mine tare mult m-a ajutat.asta e, va trece.
olim-felicitari mamico, sa ai parte de un puiut sanatos, papacios si tare cumintel.bine ca ai scapat. te asteptam cu povestea nasterii cand vei avea timp si chef.refacere cat mai rapida iti doresc.
Redai-vad ca ati dormitr bine, gata cu noptile nedormite? vai ce bine, se vad dintisorii de castor, hihi?
Natalia-abia astept sa te cunosc, sa-ti vad burti mare, hihi. am si uitat cum e cu burtica, parca iar mi-e dor.
Alex-inca putin si ne vedem, abia astept.
Nico-tot in formula 2 in 1 mamico? poate daca ai chef si te simti ok, vii maine la intalnire. poate bebe daca vede maine atatia bebe, se razgandeste si vine repede, hihi.macar la o papica buna sa vii, nu? cum te simti?bine ca nu-s caldurile alea infernale de vara, cred ca ai innebuni.
ma duc sa mai fac cate ceva, dar stau prin preajma.
va pupic pe toate
Meli+Timea-Larisa

Mergi la inceput

Lore-la Artis te duci? nu-i fac nimic, il dezbraca, se uita la articulatii, il pipaie putin, hihi, sa vada oasele si atat. da, pt atat se da 800.000, hihi. groaznic,nu? asta e , ce poti face
pupici
Meli

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CristinaGoji spune:

De ortoped nu stiu, Lore, ca noi am fost la echo de sold, nu am mai mers la ortoped pentru ca mi s-a spus ca e totul ok si nu are rost sa merg.
Cu sterilizatul, sunt diferite pareri, unii zic ca pana la 6 luni, altii 3 luni, altii 1 an. Eu am sterilizat pana la 11 luni.

Gabi - multumesc! Nu a fost greu sa ne hotaram ca ramase numele de data trecuta, din sarcina cu Vlad, cand am hotarat ca daca e baiat - Vlad, si daca e fata - Daria.

Mami 20+ cu Daria si Vladic (17.10.2006)
Vladic
barza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Morgano spune:

Lore, eu pana la 6 luni am sterilizat, apoi cam 1 data pe sapt inca vo luna si gata.

Olim, felicitari pt baietel, sa fie sanatos si sa creasca mare!!! Refacere rapida.

Fetelor, vin si eu vineri

Meli, lasa ca scapi tu de naveta asta nasoala. Sa speram ca ti se rezolva si problema cu CM-ul.

Cat despre "comiterea" de dupa nastere, de data asta, fix this morning ca ne-a trezit iris la 6, a fost fte ok, nesperat de bine chiar, ca in tinereti... si vba aia, pauza a fost lunga. Or fi si medicamentele astea multe pe care le iau bune la ceva?!
Ripley, mami de Ana Ecaterina (10.11.2005) si Iris Maria (10.10.2007)

Mergi la inceput

Iko-si eu am avut aceeasi problema cu piti. am fost la d-na dr. Vladutiu, care a zis ca ar fi canalul infundat si sa ne ducem sa-i faca o spalatura sa vada. am mai incercat cateva zile cu masaj, si multumesc Doamne ca nu mai are nimic. sfatul meu ar fi sa incerci o saptamana masaj la baza nasului, in coltul intern al ochisorilor. eu ii faceam de fiecare data cand papa, ca atunci ma lasa. cam de 5 ori pe zi, un minut la fiecare ochisor, plus spalat ochiul cu ser fiziologic. acum nu mai are nimic. inceraca odata sa desfunzi cu masaj. daca pot sa te ajut, sa-mi spui.
pupici
Meli

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RAMONELLA spune:

Scuze ca va raspund cu intarziere la intrebari.
Victo eu ii dau lui Bea Nan1.
Puisorule salteluta de infasat mi-am luat-o odata cu patutul,de la Baby Design.A fost 700 mii.

poze

bebelina Bea

Mergi la inceput