Gravidutze si mamici de CLUJ-37
Raspunsuri - Pagina 9
bex spune:
Neata:)!
gabitzo....eu nu sunt vizata de intrebare...inca ma chinuiesc :( am intrat in prelungiuri cu vindecarea, din motive independente de dr si de mine...
o zi frumusica tuturor, revin:)
Co +
Carina Alysa
http://community.webshots.com/user/co1977
dpop spune:
gabi, din cate am auzit eu, trebe sa folosesti un tub de lubrifiant
si va fi mai bine.
noi nu prea avem timp de forum, pt ca plangem non stop, nu sta in pat nici pana numar la 10, numai in brate, si noaptea la fel, doarme pe burta lui mami. schimbam azi de pe nan pe humana pre, sa vedem daca e mai bine si cu burtica.
http://sheknows.com/pregnancy/ticker/pregnancy/pregtickers13-27-1194940800-0.png
Gabriela77 spune:
Bravo, Olimmmmmmmmmmmmmmmm!!! Bine ai venit pe lume Alexandru grasunelul! Sa fii sanatos si mancacio si sa iti bucuri parintii!
Bexule,dar esti ok, nu?
Andreea, hai baga mare, ca mai ai un mesaj si nu mai esti moderata! Bine ai venit printre noi!
Oare v-am zis de ce este fascinata Sara? Nu tu jucarii sau alte chestii pt copii...Marea ei bucurie sunt tablourile...Avem un hol lung unde am mai multe tablouri, culmea ca nici macar nu sint color, sint niste fotografii sepia, atat de tare ii plac, isi suceste gatul de cate ori trecem pe acolo, asa ca musai plimbarile noastre sint la tablouri. Rade, gangureste, se agita de numa...La jucarii nu prea reactioneaza, isi pierde rapid interesul, la tablouri insa s-ar uita...Am zis ca urmatoarea excursie o voi face la Muzeul de Arta. Cred ca voi avea o fetita tare fericita.
Gabriela si bebe Sara (29.08.2007)
Gabriela77 spune:
Bexule, multumim mult de urari! Yuhuuuuuuu! Avem 3 luni, sintem mari, sintem mari, sintem mari....
Diana, am folosit mama, acum nu chiar un tub...si tot naspa a fost...
dpop spune:
gabi, atunci ma gandesc ca trebe largit acolo treptat, la inceput cu 1-2 degete... scuzati, dar no. si eu ma gandesc cu groaza la momentul respectiv
http://sheknows.com/pregnancy/ticker/pregnancy/pregtickers13-27-1194940800-0.png
bex spune:
LA multi ani! inca o data fetelor:)
sa cresteti mari si sanatoase, ca frumoase sunteti;)mare artista piticuta Sara, se pare
Gabi, e ok, pe cat se poate, am trecut pe un tratament nou si sunt sub urmarire generala (dr si Jutka) sper sa scap rapid si fara resuturari..
Olim, felicitari, ma intreb daca ai nascut natural, daca da esti o eroina:)!!!!!!Sa va bucurati de bb !!!
Co +
Carina Alysa
http://community.webshots.com/user/co1977
Victo spune:
natalia, da am fost la dr. i-a luat analize.maine mergem dupa rezultat.deocamdata facem doar proba suptului la 3 ore.
dilema..astea 3 ore de cd le calc, de la ora cd termina de mancat? avand in vedere ca la noi masa dureaza, cu ragaielile si piscaturile de rigoare cam 50 de minute..deci destul d e mult.
la cat sunt de obosita si necajita, natalia nici nu mai stiu cum o chema pe drita neonato. nu era Blaga..altcineva..cu ochelari,asa, la vreo 50 de ani..
Gabi..scuze de intarziere...la multi ani fericiti cu piti!
asa..am facut proba..100 ml..dr asta pediatru..iaca iar d e habauca ce sunt nu-s cum il cheama...a zis ca nu exista lapte ne-bun..ca sa zic asa..deci nu calitatea e problema.
bex , mami da ce-ai facut tu la tv????zi=ne si noua astora care nu avem timp de tv ca ne plang odorurile..
hm..gabi cam cand ati incercat sa faceti prostii? hi hi..
mami de ingeras Stefanut(30 oct. 2007)
Ioana13 spune:
Buna dimineata
Gabriela, eu prin cezariana am nascut, deci am fost nemodificata in partile esentiale, si tot a fost mai greu decit prima data
. I-am zis si la dr ca parca am fost din nou virgina, a zis ca e normal. Si se mai pune si stresul ca daca se trezeste bebe si plinge, oboseala.... dar cu timpul si cu exercitii a devenit totul ok. Succes
Ioana mama de bebe Patrick (01.06.07)
Gabriela77 spune:
Diana, Ioana, multumesc pt raspunsuri...asa o fi...mi-e si groaza sa mai incerc! Ma gandeam ca m-o fi cusut rezidentul ala aiurea...
Victo, vezi? Bravo, e foarte bine! Asa e, nu exista lapte de mama care sa nu fie bun, desigur trebuie sa avem o alimentatie sanatoasa si bogata! O sa fie bine, ai sa vezi!
Alex, multumesc, asa ramane, atunci! Zici ca imi incape si caruciorul? Scaunul de masina nu trebuie ca o tin in spate in brate!
CristinaGoji spune:
Gabi - e o problema intampinata de multe cupluri dupa natere. Mai ales daca mama alapteaza, pentru ca hormonii reponsabili de lactatie (scuze dar imi scapa denumirea) duc la o lubrifiere insuficienta sau chiar absenta. Cu rabdare si grija in partea partenerului veti scoate-o la capat. Poate fi si o chestie legata de psihic, la mine asta a fost. Eu nu alaptam, i totusi, la fiecare contact sexual aveam dureri mari. Dupa ce am ramas din nou inarcinata problema a disparut ca prin minune. Eu am tras concluzia ca teama de o noua sarcina a fost problema la mine.
Diana - imi pare rau ca te chinuie puiul. Singura alinare pe care pot sa-ti spun e ca TRECE! Si Vladut al meu a fost un copil extrem de plangacios, de m-a adus intr-o stare extrem de urata. Dar a trecut! Stiu ca acum iti pare ca nu se mai termina perioada asta, dar cu cat trece timpul, cu atat mai putin va plange copilul, cand va incepe sa fie mai interesat de ce se intampla in jurul lui, cand va incepe sa constientizeze mai bine, o sa poti sa-i distragi atentia, iti va fi mai usor. Crede-ma ca stiu ce vorbesc. Multa incredere in ziua de maine! 
Mami
20+ cu
Daria si Vladic (17.10.2006)
Vladic
barza