Mamici de Ianuarie - Februarie 2008 (68)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns honey79 spune:

quote:
Originally posted by Gina M

Honey - daca nu-i foarte mare distanta, mergi la acea clinica particulara si alege-ti un doctor bun.Conteaza foarte mult.Cat timp faci cu masina pana acolo?!

Sincer, sincer...nu stim. dar, am vazut unde-i clinica...si stim unde va fi casuta noastra.
As putea spune ... cu aproximatie... 20-30 minute cu masina??
Probabil ca pe seara, imi iau sotul si il pun sa facem un drum..casa - clinica..sa vedem.

O alta intrebare: voi luati Magneziu???? Mie mi-a dat, inainte sa plec din Germania, medicul ... si mi-a spus ca si aici sa incerc sa gasesc acelasi fel , cu acelasi gramaj...ca per total sa iau 750mg/zi. La ce foloseste???

www.genjerdan.com/private/Baby/" target="_blank">poze
bebe de Honey 28+ Andrew John

Vali

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorena_andreianu spune:

Va salut si eu fetelor! N-am mai aparut de o groaza de vreme. De lene, de oboseala, de gripa... iar am luat-o...

Vad ca discutati despre infasat... la noi la primul a fost fara, adica il bagam intr-o paturica dupa baie, dar nu strans. Si el se speria, dar deloc cand era imbracat, numai cand il dezbracam de tot (la baie, la doctor). A durat vreo 2-3 luni...

Cat priveste statul sau nu cu bebe in camera, la noi s-a petrecut astfel: Primele 3 luni am stat eu cu el separat in camera lui. De pe la vreo 4 luni ne-am mutat toti in dormitorul nostru, caci inca il alaptam si era f obositor. A stat cu noi in camera pana la 15 luni, caci n-a fost chip. Mie mi s-a parut ok si dupa n-am avut treaba cu invatatul singurel. Oricum, de data asta vom face cam la fel, caci preconizam sa ne mutam de aici prin primavara-vara si cel mic va sta cu noi. Daca voi putea sa-l alaptez sau daca o vrea sa suga... daca nu, va trece cu frate-su in camera, care abia asteapta.

In rest, si eu sunt in 32 de sapt si deja nu mai pot! Sincer, seara ma chinuie f tare si am momente cand zic ca mai bine sa fie afara decat inauntru... vorbesc prostii, stiu, dar in momentele acelea asta gandesc.

Am inceput sa merg ca o rata, ma doare pubisul in continuare, dar macar am scapat de sciatica! Am luat 10 kg deja si dr ma streseaza ca e destul de mult...

In rest, ne-am decis se pare si la nume. Stefan!

Cam astea!

Va pup pe toate (mai noi si mai vechi!)

Mitza cu bb2 si Miron Radu (06 oct. 2004)

Nazdravanii de sept-oct 2004 la 3 ani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miri_mik spune:

docdecap... oi fi io sfanta, ca-s viitoare mama, deci prin definite port miracolul facerii in mine, da m-am bucurat sid e conceptie si de orgasmul de atunci! de c enaibii sa fiu io "maica sfanta din pishcari"? sa mi se stearga ranjetul de satisfactie ca am facut-o, mi-a palcut si ca uite si ce rezultat frumos am obtinut? este ca-s snoabe unele? maiculitsaaaaaaaaaaaa ce draci mi-am facut cu ele:)

miri_mik 32+
www.webshots.com/user/mirimik" target="_blank">bebe sacha si bruno

http://b2.lilypie.com/DjTMp2.png
http://bd.lilypie.com/25XKp2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gina M spune:

Honey - noi tot vre-o 20 minute avem de mers cu masina pana la spitalul la care voi naste si nu-mi fac probleme - desi sunt la a 3-a sarcina si pot naste mult mai repede.
Cu atat mai putin tu, care esti la prima sarcina si travaliul este ceva mai lung, nu ar trebui sa-ti faci.
La prima sarcina mie mi s-a spart apa la 7:00AM si abia seara pe la 6:00PM am nascut.Dar depinde de la caz la caz - poate fi si mai repede.Oricum,cand contractiile iti vor fi regulate din 10 in 10 minute va fi timpul sa te intrepti spre spital si sunt sigura ca, vei avea suficient de mult timp sa ajungi.Capul sus.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns docdecap spune:

honey, 20-30 min nu e departe! eu o sa fac pana la medgidia vreo 40 min -sper sa nu fie cu zapada multa , da' nu cred ca o sa am eu un travaliu asa de scurt incat sa fie o problema.. in plus daca eram in bucuresti riscam sa fac si mai mult pana la spital in miezul zilei, deci...

lorena, ne bucuram sa mai primim vesti de la tine!!

apropo de separare, eu as vrea sa-l tinem in dormitor la inceput, sotul zice ca mai bine nu, dar am eu impresia ca dupe ceva nopti ne-dormite, o ri vine cu noi in dormitor, ori imi mut eu sediul -am un pat de o persoana la el in camera!

iar cu infasatul eu o sa incerc, daca ii place bine, daca nu, nu. medical nu exista vreo recomandare (cum era vorba pe vremuri cu picioarele drepte) asa ca il las la bunul lui plac.

Monica 34+ cu Serban

Life's a beach
pisoi in lucru
www.flickr.com/photos/monicu/sets/" target="_blank"> poze de tot felu'

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AngeliquedeS spune:

Honey, magneziul previne contractiile.. si in plus te destreseaza si pe tine

Pupici,
Angelique 35+ bb Viktor

noi 2, poze, povestea nuntii, luni de miere...,
evolutie burtica , lucrusoare bebe, cum creste
Mare, Munte, Flori

AMR: maxim 5 saptamani!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns honey79 spune:

Saru'mana de raspuns, fetelor.
O sa-mi iau sotul, pe seara sau maine dupa-masa..... sa parcurgem distanta respectiva...sa vedem ce si cum.

Gina... daca nu te superi... ce zici , imi dai id-ul tau de mess... asa te mai itnreb una-alta acolo?Avand in vedere ca ai ceva vechime in US.

Va pupic dulcic... ma retrag acum,sa ma intind un pic, caci bebe are program de dans sportiv....

www.genjerdan.com/private/Baby/" target="_blank">poze
bebe de Honey 28+ Andrew John

Vali

Mergi la inceput

honey, poti bea foarte bine apa minerala "hepar". face gaze la inceput, si o usoara diaree, dar e apa cu cel mai mare continut natural de magneziu. cred ca gasesti pe acolo.

miri_mik 32+

Mergi la inceput

fetelor, aveti undeva vreun grafic cu corelarea dintre lungimea femurului si greutatea lui bebe? sau cu varsta gestationala?

miri_mik 32+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AngeliquedeS spune:

Miri, stiu ca la un moment dat a postat cineva un link catre un site in engleza care se referea la genul acesta de data dar nu mai tin minte cine. Poate stiu celelalte fete.

Pupici,
Angelique 35+ bb Viktor

noi 2, poze, povestea nuntii, luni de miere...,
evolutie burtica , lucrusoare bebe, cum creste
Mare, Munte, Flori

AMR: maxim 5 saptamani!

Mergi la inceput