Mamici de Ianuarie - Februarie 2008 (68)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns LaLa_20 spune:

eu nu am mai auzit pana acum si med de fam azi am fost la ea si nu a zis nimic de vreun vaccin...

Cea mai optimista gravidutza!
Laura 30s+ Bianca Mihaela
atat mai e pana vine bebelina
poze burtik
poze cununie & nunta
Lucky
patut
AMR:MAXIM 10 SAPTAMANI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns honey79 spune:

Bun gasit zuzici.
Bun venit fetelor noi , sarcini usoare si nasteri la fel va doresc.

Am vazut ca ati vorbit de camera lui bebe. Eu m-am hotarat ca in primele 3-4 saptamani de viata, sa-l tin pe bebe in camera cu noi, intr-un basinet. Ii vom amenaja si camera...dar pentru inceput,il tinem aproape de noi.
Cat despre infasat.... paturica peste hainute, sau saculetul de dormit vor fi metodele ce le vom folosi.

In alta ordine de idei.... eu inca nu am medic, spital, etc.
Habar nu am... sunt teste ce se fac in saptamana 28 de sarcina???
Trebuie sa-mi agit sotul sa ne gasim un medic saptamana asta, sau..mai pot astepta cateva zile???
De simtit ma simt bine, in afara arsurilor,cum am mai spus .. si a faptului ca bebe imi mai da cate una, de ma paralizeaza.

Va pup dulce si va imbratisez cu drag.

www.genjerdan.com/private/Baby/" target="_blank">poze
bebe de Honey 28+ Andrew John

Vali

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gina M spune:

Honey - este bine sa-ti cauti un doctor de indata ce timpul iti permite.Nu toti accepta pacienti noi - mai ales in cazul in care stadiul sarcinii, este unul mai avansat.
Cauta sa-ti faci 'temele' despre doctorii din preajma iar apoi incepe cu cel/cea care ti se va parea mai bun.Sa ne tii la curent.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danybv spune:

Bine ai venit Sorinala noi .
Mai fetelor asa arat eu acum din cauza ca retin apa in organism , mi-a dat dr sa iau pastile : Nefrix se numesc cica ma ajuta sa elimin apa din corp .In 20 de zile am luat 3 kg deja incep sa ma sperii.Mi-a dat si Maltofer sa iau ca am o usoara anemie .Cat de mult difera sarcina de sarcina.La Andrei am fost la 4 controale in 9 luni de zile si nu am luat decat pastile Materna atat ,pe cand la aceasta sarcina : dai cu dureri de burta, spate , hemoroizi , col deschis etc.Lasa ca mai avem un pic si gata scapam si redevenim ca inainte frumoase si slabute .

danybv34Maria
Poze cu Andrei si Mamy graviduta
http://community.webshots.com/user/danybv
Ghidul viitoarei mame
http://www.iubire.md/guide.pdf

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miri_mik spune:

pfuuuuuuu, ce m-am enervat cu discutiile de la votare! a drea pielea pe ele ia o pauzari invidioase! auziti voi, ca o femeie nu trebuie sa afiseze atitudine sexi! ma lasi dom'le! da ce-s io? mica puritana? le-am zis io p-acolo. dam-amumplut de dreaci. si asa avea, da acu....

miri_mik 32+
www.webshots.com/user/mirimik" target="_blank">bebe sacha si bruno

http://b2.lilypie.com/DjTMp2.png
http://bd.lilypie.com/25XKp2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns honey79 spune:

Ai dreptate,Gina ... am intrebat in jur, caci am incercat sa mergem pe recomandari... am intalnit 2 femei... care au nascut... si una din ele mergea in baza militara, iar aici nu mai beneficiem de-asa ceva..caci sotul e considerat civil...
Ni s-a recomandat o clincia particulara,Scott & White, unde se pare ca-s medici buni.... doar ca...e destul de departe de unde vom avea casa si asta ma sperie .... la gandul momentului cand incepe travaliul &co.

Mai e spitalul orasenesc, dar ni s-a spus ca... e mai bine sa-l ocolim, caci tipa respectiva n-a auzit lucruri tocmai bune despre el.

Offffff......

www.genjerdan.com/private/Baby/" target="_blank">poze
bebe de Honey 28+ Andrew John

Vali

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AngeliquedeS spune:

Da, miri, ai citit, cica o femeie insarcinata tb sa aiba alta mina, nu una de femeie sexi. Si pe mine m-a enervat comentariul asta! Dar ce sexi poate sa fie o femeie gravida, de un milion de ori mai sexi decat una negravida lipsita de personalitate!

Pupici,
Angelique 35+ bb Viktor

noi 2, poze, povestea nuntii, luni de miere...,
evolutie burtica , lucrusoare bebe, cum creste
Mare, Munte, Flori

AMR: maxim 5 saptamani!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gina M spune:

Honey - daca nu-i foarte mare distanta, mergi la acea clinica particulara si alege-ti un doctor bun.Conteaza foarte mult.Cat timp faci cu masina pana acolo?!

35+ Participam la concurs!Imaginile sunt:"De 3 ori mamica!" pg':www.desprecopii.com/pozeconcurs/folderview.asp?folder=Miss%20Odiseea%20Sarcinii&page=10" target="_blank">11 si "Esti un copil minune!" pg':www.desprecopii.com/pozeconcurs/folderview.asp?folder=Miss%20Odiseea%20Sarcinii&page=22" target="_blank">23!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns docdecap spune:

aoleo, miri, m-am enervat si eu cu mama madona, zici ca suntem catolici, modelul feminin: martira si fecioara!

da' m-am abtinut sa ma dau prea tare in ele cu parerea mea, ca astept sa ma mai calmez..

i-auzi frate, gravida e doar pura, nu poate sa fie sexy si provocatoare ca ne pica aureola de sfintenie...

Monica 34+ cu Serban

Life's a beach
pisoi in lucru
www.flickr.com/photos/monicu/sets/" target="_blank"> poze de tot felu'

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laura_dimitris spune:

Creata, felicitari pentru vestile foarte bune de la control !!! Sunt impresionata de capacitatea ta de a merge si sta la cumparaturi...! Tare mi-as dori sa pot si eu.. Dar, vorba lui Danybv..., la dimitris mergeam pe jos in fiecare seara de la lujerului la moghioros.. 3 luni inainte sa nasc am facut chestia asta..., iar acum... ma oboseste drumul de la masina in casa.... Poate ca te-a ajuta foarte mult si cursurile de gym pe care le faci... Bravo tie !!

Bun venit Sorina !!! Wow, gemeni!!! Ce frumos !!!
Scrie-ne mai multe despre tine... la ce spital vei naste, cu ce medic?

In ceea ce priveste infasatul... eu nu l-am infasat niciodata pe dimitris si, pot sa spunca a fost un bebelus tare-tare cuminte.. Se scula noaptea o singura data si papa si nici macar atunci nu plangea...(Bine, statea mama cu el pana ii faceam eu laptele..)Nu cred ca infasatul l-ar fi linistit mai mult (nu era cazul) sau l-ar fi agitat...Cred ca ramane la latitudinea fiecareia sa faca ce crede ca este bine pentru copilul ei. Sunt bune ambele variante!Noi infasate am crescut...!!!
A, si chestia cu picioare drepte este un mit!!! Dimitris are niste picioare perfect drepte... Mostenire genetica de la tata-sau... nu de la mine!!!

Eu astazi am muncit la birou ca nebuna. Si am stat la tribunal pana la 1 dupa amiaza. Drept pentru care ma simt extraordinar de bine la creieras...

Alinutzaaaaaa...????
hello?! Da un semn de viata! Tu, natalia, angi, gina trebuie sa ne scrieti in fiecare zi sa stim de voi !!!

Laura 29+ Eleni si mami de Dimitrakis 25.04.2003

Mergi la inceput