Mamici de Ianuarie - Februarie 2008 (68)
Raspunsuri - Pagina 21
![](images/user_woman.png)
carmen e spune:
Alina si eu sunt suparata din cauza asta, acum 2 saptamani bb era mai mic cam cu 4 zile si m-am speriat si eu destul, acum abia astept sa vina luni sa ajung iar la dr sa vad daca a recuperat .
Mai insista la dr pana iti raspunde poate te mai linesteste putin.
cum creste
Carmen 31 +
David Alexandru
AMR 9 SAPTAMANI
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
danonique spune:
Alina nu te ingrijora din cauza unor statistici.Masuratorile nu sunt intotdeauna exacte.Nici un medic nu poate aprecia cu exactitate greutatea unui bebe inainte de a se naste.Daca toti bebelusii ar trebui sa intre in niste standarde atunci de ce se nu se nasc toti cu aceeasi greutate si lungime?
danonique 35+
ceska777 spune:
Fetelor, miri_mik !!!!!!!!!!!!!!!
am inceput sa cred ca si astia pe care ii credeam mai oxigenati la creier pe aici sunt tot batuti in cap.
Luni seara ma suna dr mea sa imi zica ca testul de vineri a iesit rau am 165 valoarea glicemiei. Bun. Zice apoi: "veniti miercuri la 7:30 direct la laborator sa il repetam? tine 2h de data asta". Eu citisem de miri_mik si zic urgent "vin cum sa nu!" Se facu miercuri, azi de dimineata rupta de somn, cu o raceala ce-mi bate in usa merg la dr. Cica programarea la laborator e abia pe 5 dec a uitat ea sa precizeze data la tel. BUUUUUUUUUUUUUN!
Acuma ii zic uite aici pot lua asta: niste tablete pt gat care ma ustura rau. Din plante: ISLA MOOS. Zice da asta va recomandam si eu.
Bine zic eu: stiu ca sunt ok pt gravide dar contin zaharoza si chiar e o atentionare pt diabetici cate untitati asa ceva, in prospect. Ea pai le luati sa treaca raceala si gatu` ca oricum asa nu putem face testul. Pai de ce? Ea: pai daca e un infect afecteaza rezultatul??????!!!!!
Pai eu am o infectie sa zicem in gat si fac test pt depistare diabet gestational!!!!!!!!!!!!!!!! Nu inteleg legatura!
Sigur vin acasa ma bag in pat toata nervi! Chiar am timp de pierdut??? Daca e diabet????
Miri_mik: pe prospect scrie 1 pastila contine 424 mg zaharoza =0,035 BE
Pot sa iau? Mai incolo dupa masa imi sun moasa sa vad ce zice si ea!
Si astazi precis nu ajung la curs: am o stare de cacao, ma doare in gat, tusesc usor, imi e cand cald cand frig. A mai zis ca pot lua paracetamol si daca fac febra sau imi e mai rau sa merg la medicul de fam!
Eu macar stiu unde sa merg dar ea habar nu are unde o tot trimit eu de azi dimineata in gand!!!!!!!!!!!!!
Ceska, 33 sapt+ cu Benji
AMR 7 Saptamani
zeririlouiza spune:
Alina daca toate sunt la locul lor si sunt normale eu cred ca este ea mai micuta ca nu toti se nasc la o anumita greutate sau masuratori, asa ca nu-ti mai face griji
Louiza 32s + Yasmin
mai avem putin
AMR 08 SAPTAMANI
www.flickr.com/photos/10161776@N07/sets/" target="_blank">poze cununie, nunta, luna de miere, Sighisoara
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/alina023/alina023.jpg)
alina023 spune:
Fetele, multumesc mult pentru incurajari. Chiar am mare nevoie.
Intrebarea care ma framanta pe mine si care ma sperie pt ca nu ii stiu raspunsul este de ce pana la 29 de saptamani a fost ff bine, in grafice, iar acum este cu aproape 2 saptamani mai mica? Si nu numai la greutate, toate masuratorile indica o varsta mult mai mica decat cea de pana acum.... De ce? Care este cauza pt care s-a dezvoltat normal pana acum 1.6-2 luni iar acum are o asemenea diferenta in minus???
Alina 37+ (cu Ana Antonia) si Luca nazdravanul
(14 Feb 2003)
poze Luca nazdravan
poze Ana mica in burtica
AMR maxim 3 saptamani!!!!
ceska777 spune:
miri_mik ,
un grafic cum cauti tu am in "pasaportul" de gravida:mutterpass. Poate ezista si pe net nu stiu........
Ceska, 33 sapt+ cu Benji
AMR 7 Saptamani
emiliapop spune:
quote:
Originally posted by alina023
Am tras o portie de plans si revin cu detalii. Sper sa pot scrie de data asta.
Medicul la care am facut eco este unul f bun, recomandat de doctora mea ginecolog. Am mai facut la el ecografii iar Ana a fost f bine dezvoltata. Inainte de asta am mai facut o eco la el in sapt 29 si DPN-ul era 18.12, exact ca si cel conform ultimei menstruatii.
Acum....DPN-ul este 29.12. Varsta Anei conform masuratorilor este de 35 sapt si 4 zile. In loc de 37 sapt si 1 zi. Singurul lucru care l-a gasit nelalocul lui ar fi placenta cu grad de maturitate 3. Altceva...nimic. S-a uitat la absolut toate organele si le-a studiat cu mare atentie. NU a gasit nimic anormal. Nici el nu-si explica de ce nu s-a mai dezvoltat bine in ultimele saptamani. Eu....ce sa cred si ce sa fac???? De ce se intampla asta? Ce inseamna?
Doctora mea nu raspunde la telefon. O sa mai insist; trebuie sa vorbesc cu ea azi pt ca altfel cred ca o iau razna...
Alina37+ (cu Ana Antonia) si Luca nazdravanul
(14 Feb 2003)
poze Luca nazdravan
poze Ana mica in burtica
AMR maxim 3 saptamani!!!!![]()
![]()
auzi echo astea sunt asa cam bizare, uite mie anul trecut cu o zi inainte sa il nasc pe Alex mi-au facut echo si desi aveam aproape 42 de sapt. mi-a spus ca Alex ar avea 2,9 Kg si ca ar fi cam mic si a doua zi am nascut si Alex era dolofanel si a avut 3,6 Kg.
Nu ti se pare cam mare diferenta asta a lor de la echo ca si pe mine ma bagasera in boala cand am auzit ca e asa mic la atatea saptamani.
![](bang.gif)
A doua zi dupa ce am nascut vroiam sa o iau la
![](box.gif)
emilia
![](gravida.gif)
![](fetita.gif)
poze cu noi
stoisor spune:
salut,sunt noua pe aici poate ma primiti in randul vostru,am 28 de sapt si astept o fetita....insa am si o mar eproblema ,acum 2 sapt am acuzat niste dureri mari de burta s-a dovedit a fi o infectie urinara cum era de asteptat ,am urmat trat cu augumentin dar se par eca mai e ceva si anume o intoxicatie cu nitriti....am ramas fara cuvinte cand am gasit despre ei pe net tot felul de minuni pe care mi si frica sa le reproduc ,acum nu am decat sa ma urc pe pereti pana marti cand o sa ajung la medic gin si sa vb cu el despre asta ,daca acum imi studiez analizele de la inceputul sarcini constat cu stupoar eca i-am avut de la bun inceput
voi a-ti mai intalnit asa ceva?
greta4you spune:
quote:
Originally posted by AngeliquedeS
Greta, asa cum a spus Creata, incearca sa apelezi la o farmacista. Eu cand incercam sa raman gravi aveam niste injectii de facut si nu avea cine sa mi le faca si pur si simplu m-am dus la farmacie si a fost ff draguta si mi le-a facut 3 zile la rand. I-am dat cate 50.000. Daca te refuza una, du-te la alta farmacie, sigur o sa gasesti mai ales cand o sa te vada graviduta.
Pupici,
Angelique36+
bb Viktor
...multumesc pentru sfat...chiar citeam ce ati scris si ma gandeam...ca nu are cine sa-mi raspunda...au fetele subiecte mult mai interesante de discutat...nu problema mea..merci inca o data.
...azi am fost la medicul de familie si mi-a prescris ampicilina pentru inceput (asta ca sa scap de injectii sau spitalizare)iar daca nu-mi trece ,revenim la primele antibiotice.
noi 2, poze, povestea nuntii, luni de miere...,
evolutie burtica , lucrusoare bebe, cum creste![]()
Mare, Munte, Flori
AMR: maxim 4 saptamani!
Cristina 33+ si bebe Mara Bianca