quote:
Originally posted by creata2008
Ai facut urocultura si asa ai aflat? Sau doar la sumarul de urina ti-au aparut niste valori anormale? De ce te intreb... pentru ca si mie imi iesise PH-ul foarte mare, ceea ce sugera o infectie urinara (si inca un parametru mai mare), dar mi-am facut urocultura si totul a iesit steril. Mai ales ca atunci cand recoltezi urina pentru urocultura, se impun niste reguli stricte de recoltare. Deci marja de eroare este mult mai mica.
Dar chiar daca intr-adevar ai infectie... :( e nasol, da, dar alta solutie nu ai, decat sa faci injectiile. Si daca nu ai cine sa le ti faca, intreaba o farmacista daca te poate ajuta sau o asistenta de la spital.
Succes, tinem pumnii!quote:
Originally posted by greta4you
...buna fetelor...
..azi sunt trista...am fost dupa rezultatele analizelor (sange si urina)..si a iesit ca am infectie urinara...doctorita mi-a spus ca trebuie sa i-au antibiotice,adica :Colistin CL injectabil.Voi ce ziceti ,o fi bine? Si asta nu-i tot,problema e ca nu are cine sa mi le administreze...asa ca mi-a recomandat 5 zile de spitalizare...Ma gandesc eu ,ca doar nu o sa stau 5 zile aiurea in spital pentru niste injectii....sper totusi sa gasesc o asistenta pe undeva...
...legat de infasat...asa m-a sfatuit si pe mine "lumea" ca e bine , cu atat mai mult cu cat astept o fetita...dar vom vedea daca domnisoarei ii convine...
Cristina 33+ si bebe Mara Bianca
Fetelor, vedeti ca de vreo 6 pagini
ne-am mutat aici: http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=111951
Pupici,
Angelique
36+
bb Viktor
noi 2, poze, povestea nuntii, luni de miere...
,
evolutie burtica , lucrusoare bebe, cum creste
Mare, Munte, Flori
AMR: maxim 4 saptamani!