Mamici de Ianuarie - Februarie 2008 (68)
Raspunsuri - Pagina 17
![](images/user_woman.png)
AngeliquedeS spune:
Anca, ti-am mai spus si prima data cand am vazut pozele cu Mariuca, seamana cu tine ca doua picaturi de apa. E frumoasaaaa s-o mananci! Ce ziceti, fetelor, o punem de-o intalneala la Baby Expo?
Pupici,
Angelique 36+
bb Viktor
noi 2, poze, povestea nuntii, luni de miere...,
evolutie burtica , lucrusoare bebe, cum creste
Mare, Munte, Flori
AMR: maxim 4 saptamani!
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/ancadragoman/ancadragoman.jpg)
ancadragoman spune:
Angi multumim
Hai hotarati data si ora si poate venim si noi
anca de
Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze
povestea nasterii
Adryana_4u spune:
Ange, te superi pe mine daca te intreb ceva mai...personal?
Ziceai tu intr-un mesaj ieri, ca te pregatesti pentru o seara dulce cu iubitul tau....nu vrei sa dai detalii,asa-i?
Ma bucur pentru tine, sa stii...mai avem si noi cam o saptamana(poate 2)si apoi ne-a zis doctora ca cica pauza, dar....ne mai gandim...
Te pupic, si ma scuzi daca am fost indiscreta
Adriana S.
AMR maxim 10 saptamani
-30 sapt + BIANCA
acte
bebe evolueaza
www.flickr.com/photos/adryana_4u/1468720937/in/photostream/" target="_blank">Bianca-22sapt.
creata2008 spune:
Honey, draga mea! Nu mai stiu daca ti-am raspuns cu adevarat sau doar am avut in cap sa o fac. Anyway, vorba americanului, 2 batai strica, 2 postari niciodata!
Casa este extraordinara, aveti un spatiu foarte mare si bine pozitionat, din ce am reusit eu sa imi dau seama. Mi se pare extrem de interesanta ideea de a avea un singur nivel si mai putin interesanta ideea lor fixa cu tapetul ala tapitat. Dar ma rog... de gustibus. Curtea este impresionanta, iar piscina un asset. Sunt convinsa ca acest prim cuibusor (care, by the way, nu mi se pare deloc scump la 200 k, cu tot cu teren - sa vezi ce preturi sunt langa Bucuresti, de te crucesti, si nu vorbesc aici de Pipera-Baneasa) va fi perfect pentru voi si pentru Andrew John!
Va pup pe amandoi si va urez toate cele bune in noua voastra viata!
quote:
Originally posted by honey79
Bun gasit zuzici.
Bun venit fetelor noi , sarcini usoare si nasteri la fel va doresc.
Am vazut ca ati vorbit de camera lui bebe. Eu m-am hotarat ca in primele 3-4 saptamani de viata, sa-l tin pe bebe in camera cu noi, intr-un basinet. Ii vom amenaja si camera...dar pentru inceput,il tinem aproape de noi.
Cat despre infasat.... paturica peste hainute, sau saculetul de dormit vor fi metodele ce le vom folosi.
In alta ordine de idei.... eu inca nu am medic, spital, etc.
Habar nu am... sunt teste ce se fac in saptamana 28 de sarcina???
Trebuie sa-mi agit sotul sa ne gasim un medic saptamana asta, sau..mai pot astepta cateva zile???
De simtit ma simt bine, in afara arsurilor,cum am mai spus .. si a faptului ca bebe imi mai da cate una, de ma paralizeaza.
Va pup dulce si va imbratisez cu drag.
www.genjerdan.com/private/Baby/" target="_blank">poze
bebe de Honey28+
Andrew John
Vali
zeririlouiza spune:
Mai Adriana S, Angelique nu ne da detalii ca tre sa fim pure, decat aseaza fitilul nu-l aprinde ne lasa sa ne imaginam ce seara nebuna a avut, ca noi gravidele nu trebuie sa vorbim despre prostioare
Louiza 32s + Yasmin
mai avem putin
AMR 08 SAPTAMANI
www.flickr.com/photos/10161776@N07/sets/" target="_blank">poze cununie, nunta, luna de miere, Sighisoara
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/ancadragoman/ancadragoman.jpg)
ancadragoman spune:
Voi nu va potoliti cu discutiile astea????....treaba voastra dar va provocati contractii...
anca de
Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze
povestea nasterii
AngeliquedeS spune:
quote:
Originally posted by Adryana_4u
Ange, te superi pe mine daca te intreb ceva mai...personal?
Ziceai tu intr-un mesaj ieri, ca te pregatesti pentru o seara dulce cu iubitul tau....nu vrei sa dai detalii,asa-i?![]()
Ma bucur pentru tine, sa stii...mai avem si noi cam o saptamana(poate 2)si apoi ne-a zis doctora ca cica pauza, dar....ne mai gandim...
Te pupic, si ma scuzi daca am fost indiscreta
Adriana S.
AMR maxim 10 saptamani
-30 sapt +BIANCA
acte
bebe evolueaza
www.flickr.com/photos/adryana_4u/1468720937/in/photostream/" target="_blank">Bianca-22sapt.
![](cinain2.gif)
![](patfierbinte.gif)
![](mam.gif)
Si sa vedeti ce privire pura si casta de gravida am avut!!
![](radtare.gif)
![](radtare.gif)
![](radtare.gif)
Pupici,
Angelique
![](gravida.gif)
![](baietel.gif)
noi 2, poze, povestea nuntii, luni de miere...
![](al9leacer.gif)
evolutie burtica , lucrusoare bebe, cum creste
![](copilas.gif)
Mare, Munte, Flori
AMR: maxim 4 saptamani!
zeririlouiza spune:
Anca inca o data sa-ti traiasca, si ai o frumusete de fetita si cuminte, cum am vrea toate de aici sa avem
Louiza 32s + Yasmin
mai avem putin
AMR 08 SAPTAMANI
www.flickr.com/photos/10161776@N07/sets/" target="_blank">poze cununie, nunta, luna de miere, Sighisoara
ancadragoman spune:
quote:
Originally posted by zeririlouiza
Anca inca o data sa-ti traiasca, si ai o frumusete de fetita si cuminte, cum am vrea toate de aici sa avem
Louiza32s + Yasmin
mai avem putin
AMR 08 SAPTAMANI
multumim mult de tot si sunt sigura ca si bebeii vostri or sa fie frumosi si cuminti
![](pupic.gif)
anca
![](mamica.gif)
![](bibe.gif)
poze
povestea nasterii