Mamici de Ianuarie - Februarie 2008 (68)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns kalosalina spune:

Multumesc fetelor de incurajari! Sper sa nu fie lichid...
Ancutz ma bucur ca mai dai si pe la noi!
As vrea si eu sa ma vad la Baby Expo cu mai multe fete si mai ales cu Mariuca, dar sa vad in ce zi voi ajunge. As vrea ori joi ori vineri...

A venit Bebica!!!

30+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zeririlouiza spune:

Fetelor acum sa va spun si eu ca nu ma pot abtine, dupa ce m-a tinut pe tusa vreo 5 zile de am inceput sa am vise din alea fierbionti, al meu sot s-a hotarat sa fac inaugurarea la noua canapea pe care am cumoparato fara comentarii.
Si acum sa va povestesc ce gandeam eu la inceputul sarcinii ca nu o sa mai prestam din cauza burticilor ca vor fi prea mari si prea incomode dar momentan vad ca e ok

Louiza 32s + Yasmin
mai avem putin

AMR 08 SAPTAMANI

www.flickr.com/photos/10161776@N07/sets/" target="_blank">poze cununie, nunta, luna de miere, Sighisoara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kalosalina spune:

Mai fetelor, voi vorbiti de lucruri sfinte ...
Noi nu ne-am mai "iubit" de pe la 21 de sapt. cand au inceput contractiile...Vb cu sotul ca poate vom mai face pe la 38 sapt. (dc nu nasc pana atunci) dc vom mai putea...

A venit Bebica!!!

31+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AngeliquedeS spune:

quote:
Originally posted by Carmilia

Angi,super tare!Am vrut si eu sa intreb,dar n-am indraznit...

Carmilia 33s3z , Alex

Mai, voi daca vreti sa intrebati, intrebati , eu nu am vrut sa ma laud singura sa nu va fac pofta

Ancuta, am citit povestea nasterii tale... sa iti traiasca printesa!

Pupici,
Angelique 36+ bb Viktor

noi 2, poze, povestea nuntii, luni de miere...,
evolutie burtica , lucrusoare bebe, cum creste
Mare, Munte, Flori

AMR: maxim 4 saptamani!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns creata2008 spune:

Fetelor, evident ca am postat si eu la subiectul despre poza Ancai. Aveti aici http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=110702&whichpage=10 link-ul.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carmilia spune:

De cand am citit ca orgasmul poate duce la deschiderea colului,mi-a trecut de tot de.Si asa e el deschis cine stie de ce...Iar sotul meu e speriat de bombe,in privinta asta.Recuperam noi dupa,nicio grija
Dar daca nu sunt interdictii,de ce nu?!?

Carmilia 33s3z , Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zeririlouiza spune:

Fetelor eu pana la urma mi-am luat Rennie pemtru arsuri, am inteles ca pot lua una pe zi dar atunci cand am arsuri, si pe prospect scrie e permis in sarcina, chiar si o colega de a mea a luat cand a fost insarcinata cu fetita si e ok

Louiza 32s + Yasmin
mai avem putin

AMR 08 SAPTAMANI

www.flickr.com/photos/10161776@N07/sets/" target="_blank">poze cununie, nunta, luna de miere, Sighisoara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ginnette spune:

Neata fetelor,

Am citit ce s-a scris despre vot; ce sa spun?! frustrare pe toate planurile si multa invidie - gravidele care au scris.. CE-AU SCRIS, ar fi trebuit sa se gandeasca la bebelusi, mai intai, poate se mai indulceau....neah, nu cred
Iar atacul la zuze ... lipsa de maturitate!!

Am vazut ca dezbateti pb scurgerilor - si mie mi se intampla sa ma trezesc cu chilotii uzi (adik cu tamponul zilnic); ginec. mi-a zis ca atata timp cat nu miroase si nu capata vre-o culoare, este normal.

In rest, eu am racit "o idee' - adik imi curge nasul, de zici ca s-a spart teava; dar ma tin tare; nu iau nimik.

Aveti grija de voi!

Roxana 34+

Abia astept sa ne intalnim !

http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20749;30/st/20080106/dt/7/k/2fd1/preg.png

AMR 6 SAPTAMANI!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ellenuta spune:

carmilia .. orgasmul poate duce la deschiderea colului .. OOPPSSS ...

zuzici .. asa sa fie .. cam nashpa atunci ..

34+ EVA MARIA
AMR 6 SAPTAMANI!!

BB EVA MARIA
LUCRUSOARE BEBE
www.flickr.com/photos/14096542@N05" target="_blank">POZE DE TOT FELUL
MAI E UN PIC

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ellenuta spune:

creataaaa ...

am citit postul tau ..

34+ EVA MARIA
AMR 6 SAPTAMANI!!