Mamici de Ianuarie - Februarie 2008 (68)
Raspunsuri - Pagina 13
LaLa_20 spune:
noapte buna tina,nopate buna zuzici...si eu am duc la somnic...
Cea mai optimista gravidutza!
Laura 30s+ Bianca Mihaela
AMR : MAXIM 10 SAPTAMANI !!!
atat mai e pana vine bebelina
poze burtik
poze cununie & nunta
Lucky
patut
irinouka spune:
noapte buna, fetelor! eu mai stau. am mancat ciocolata si o sa stau ca bufnita pe-o craca in seara asta.
irina 33 Rares
http://bd.lilypie.com/RXHAp2.png
nemary spune:
quote:
Originally posted by Tinna S.quote:
Originally posted by LaLa_20
fetele se mai face eco morfologica si in trim 3?daca da knd?
Cea mai optimista gravidutza!
Laura 30s+ Bianca Mihaela
atat mai e pana vine bebelina
poze burtik
poze cununie & nunta
Lucky
patut
AMR:MAXIM 10 SAPTAMANI
Lala, mie mi-a zis dr. la care am facut morfologica de trim II sa mai vin la 32 de sapt pt morfo de trim III.
Tina 28+ cu si mami de Andrei (6 ani si 10 luni)
Bb2 e tot baietel!
Povestea nasterii lui Andrei
si mie tot la 32 sapt.mi-a spus sa merg. vineri e ziua cea mare.
Mari 31 bebe
odiseea
Daca ai vointa, poti sa muti si muntii din loc.Daca ai creier, ii lasi acolo, ca nu te deranjeaza.
Gina M spune:
Am observat si eu remarca catre 'zuzele2008'!
Ca si grup,important este sa fim unite, sa ne sustinem reciproc, sa raspundem cu intelepciune si sa nu lasam ca cei din afara, sa dispretuiasca/murdareasca nimic din tot ceea ce este al nostru.
Este bine sa ne amintim in acelasi timp faptul ca oameni fiind, suntem fiecare supusi greselii.Daca gresim, este bine deasemeni sa ne cerem iertare,sa iertam si sa respectam curtoazia.
Fiecare scoate din el si da ce are.Vorba aceea "Din prisosul inimii vorbeste limba".
Haide-ti sa fim tot mai unite. Va
nemary spune:
Alina(Tudor), nu ne spui cum a fost azi la control? ce a spus dna doc despre sangerarile tale? colul cum mai este? si ... inevitabila intrebare: tot acasa sau poti merge la serv?
noapte buna, Zuzele2008
Mari 31 bebe
odiseea
Daca ai vointa, poti sa muti si muntii din loc.Daca ai creier, ii lasi acolo, ca nu te deranjeaza.
miri_mik spune:
nush cine ma intreba, ca ma enervam iar cu porcariile de la vot: femei (io scriam termenul popular dar imi aparea pauzarea) frustrate si invidioase. nah, pai te maimiri ca barbatii le parasesc in plina sarcina... asa acrituri, io as fugi mancand pamantul. orishicum, da, suntem cele mai frumoase si destepte sexoase si focoase - am incheiat citatul.
irinouka, o fi relativa treaba cu masurile dar...zgriptsuroaica vede doar ce sta pe hartie, negru pe alb. n-are vreme sa se gandesca la alte cele.
natalia, daca rezist fara insulina? pai io ma duc pregatita sa propun un troc: bebe nu e afectat de diabetul meu - cel putin nu inca si sper ca nu va fi pana la sfarsit -deci, daca e chiar mare... sa-l scoata mai devreme. daca-l scoate, sa zicem intre craciun si anul nou... pai maia re rost sa iau insulina? adica pt 3-4 saptamani imi amarasc existenta?
si ca sa fiu sigura ca nu ma fac nica si ma bag sub masa, am sa merg maine cu sot cu tot... ca el stie ce atitudine de caine batut am la medic. ca vesnic se iau de mine.
numa "vrajitoarea" mea m-a intrebat ca medicii aia sunt chiar tampiti? nu-si dau seama ce gravida frumoasa sunt si ce eforturi extraordinare fac?:) la ei totul se reduce la statistici, la ambalaj, si interiorul, psihicul?
ma cheama sotul la somn. si copilu plange de numa da n-am ce-i face:((
miri_mik 32+
www.webshots.com/user/mirimik" target="_blank">bebe sacha si bruno
http://b2.lilypie.com/DjTMp2.png
http://bd.lilypie.com/25XKp2.png
irinouka spune:
remarca aceea chiar nu mi s-a parut demna de un raspuns. probabil ca cea care a scris-o a incercat sa insinueze ca zuzele sar pt ca functioneaza doar pe baza de gandire colectiva. ca si cum actionam "in grup" pt ca individual n-avem nici capacitatea de a avea o opinie, nici puterea de a ne-o sustine.
eu, una, nu am replica fata de astfel de cauze pierdute.
suntem frumoase ca grup, e drept, si unite, dar avem, fiecare, convingeri proprii, stiluri proprii si, slava domnului, suficient creier.
irina 33 Rares
alinaatudor spune:
Mary..ti-am trimit pm...:D
Da..am fost azi la dr gine..si a fost super draguta..si mi-a rspuns la toate intrebarile mele de pe listuta...mi-a zis o chestie pe care eu nu o constientizasem pana acum..dar se pare ca se leaga...mi-a zis ca este foarte posibil ca , pe un fond de infectie urinara sa se fi scurtat colul..care nu a mai revenit la lungimea initiala...cu tratament ..din cauza ca am eu un colagen mai prost calitativ...pe moment nu mi-am dat seama..dar pe drum inspre casa mi-am adus aminte ca am pe umeri niste cicatrici cheloide de la acneea de la pubertate...pe care le-am investigat...si care se pare ca au aparut tot din cauza de colagen prost...deci..am elucidat misterul..de ce eu trebuia sa am colul scurt.....
Apoi..sangerarile ..se pare ca sunt in acelasi context..din col..din cauza presiunii..burticii..oricum a zis ca ..mai ales ca daca stau in picioare si merg ceva..simt bebele intre picioare...iar dr mi-a zis ca..asta e o dovada in plus ca repaosul la pat e neaparat necesar...deci..stau acas..sapt asta trebuie sa vad cum mai fac cu medicalul...cred ca maine vb cu dr de fam...sa ma lamureasca...
www.flickr.com/photos/14806819@N02/1532194058/in/photostream/" target="_blank">Poze de tot felul
www.flickr.com/photos/14806819@N02/sets/72157602400879499/" target="_blank">Poze mai recente
www.flickr.com/photos/14806819@N02/sets/72157603256223729/" target="_blank">Fesuletz
Alina 28 si Stefania
alinaatudor spune:
Irinouka..stii ce cred eu..ca unele persoane confuna prietenia..cu spiritul de turma...iar cei care sunt incapabili sa intelega prietenia...nu trebuie nici macar incercat sa li se explice cum sta treaba...La noi pe forum s-a vazut de foarte multe ori ca discutiile pe orice tema pot fi purtate civilizat si inteligent...cu argimente si fara orgolii..iar cei ce contesta asta..ar trebui sa stea sa citeasca ultimele 67 capitole..si apoi..sa ne conteste...
www.flickr.com/photos/14806819@N02/1532194058/in/photostream/" target="_blank">Poze de tot felul
www.flickr.com/photos/14806819@N02/sets/72157602400879499/" target="_blank">Poze mai recente
www.flickr.com/photos/14806819@N02/sets/72157603256223729/" target="_blank">Fesuletz
Alina 28 si Stefania
irinouka spune:
alina, vezi tu...desigur, ai dreptate. dar eu incep sa cred ca ne-am obisnuit prost. noi, invatand de la o zi la alta sa ne cunoastem cate putin, am dezvoltat o oarecare rabdare, un anumit respect, o atitudine concilianta. ne purtam civilizat, mai cu manusi, ne cerem scuze cand nu suntem de acord cu ce a spus cate o zuza...e aproape ca si cum am trai in globul nostru de sticla. si din cand in cand scoatem nasul afara si nimerim pe topic-uri unde fetele se ataca, se ironizeaza, isi spun rautati. ele nu se cunosc, nu le intereseaza sa se cunoasca si, uneori, sa se respecte sau macar sa isi respecte parerile si modul de a le exprima. si se agata de orice ca sa iti tranteasca o replica malitioasa.
dau un exemplu, la intamplare. de cate ori n-am vazut, fiecare dintre noi, greseli de gramatica, mai mult sau mai putin grave, mai mult sau mai putin repetate? bun, si? a sarit vreuna sa sublinieze greseala, sa o taxeze cu un "rautacism"? pai ce sens ar fi avut?
mi-e cam greu sa inteleg de ce forumiste care nu se stiu nici macar cat ne stim noi nu fac macar un efort sa nu fie acre sau sententioase. asta-i tot.
irina 33 Rares