Copiii din 2002 (41)
Raspunsuri - Pagina 6

katty spune:
La multi ani, printesa Yasmine!!! Sa cresti mare, sa fii sanatoasa, sa aduci multe bucurii parintilor tai!!
Sa ai parte de o super-petrecere si cadouri pe masura!!!
Khristin sa va traiasca micuta, sa fie sanatoasa si sa va bucurati intotdeauna de realizarile ei!!!
Nicoleta, nu stiam ca mai vine si Baby Expo, poate ne ducem acolo! Noi inca nu am luat nimic nici ptr. Mos Nicolae, dar aici predomina dulciurile si fructele!
Catalina & Robert-Andrei (27.07.2002)
varsta lui Andrei

Nicoleta spune:
LA MULTI ANI YASMINE, sa fii sanatoasa si fericita! Khristin, ai o fetita superba, sa ne arati poze de la petrecere!
Mamicilor, cred ca Aida are nevoie de incurajarile noastre! Curaj Aida, eu nu cred ca este nimic grav! Doamne ajuta sa fie bine!
Nicoleta 20 plus
si Stefan (27.01.2003)

sinzi_ana spune:
LA multi ani Yasmine!!!!!!
Aida, si noi te sustinem!!!!!!!
Nicoleta, deocamdata nu ne mai gandim la bb2 (daca Elena nu mai face galerie)!!!
Atunci ne prinsese ideea...acum parca iar avem semne de intrebare (mai mult eu...)
Ati facut poze prin Brasov cu aranjamentele de Craciun??
Cristina22, si eu asta vara am plecat o sapt si l-am lasat pe David cu bunicii si soacra-mea mi-a spus ca intr-un moment de tristete a zis "eu sunt singur aici, nu o am pe mama, nu il am pe tata...sunt asa singur"...
Cred ca nu le pica bine sa ii lasam singurei...
Katty asta e al 2-lea an de Craciun in pantaloni scurti...E ciudat, ne place, dar simtim lipsa zapezii!!! De abia astept in Ro sa prindem si noi ceva fulgi!!!
Eu ma simt tare rau...am mancat aseara la un rest romanesc o salata de vinete si toata noaptea am vomat...uf...daca nu imi revin azi stau acasa!!!!
It is not giving children more that spoils them; it is giving them more to avoid confrontation
Sinzi, Radu si David psihologul
: varsta, poze, 3000km prin Romania

katty spune:
Si eu sper sa nu fie nimic grav cu piciorul Emei, draga de ea!!!
Aida, suntem alaturi de tine!! O sa vezi ca va fi bine! Stiu ca e greu! Sa ne scrii cand vii de la echo!
Catalina & Robert-Andrei (27.07.2002)
varsta lui Andrei

Francisca spune:
LA MULTI ANI YASMINE, MULTA SANATATE SI NUMAI BUCURII !!!
Petrecere frumoasa si cadouri pe masura !!!
Francisca & Vlady

Anina_n spune:
La multi ani, Yasmine !
Sa cresti sanatoasa si voioasa, alaturi de mandrii tai parinti !
Sa ai o copilarie ca-n basme !
Felicitari, Cristina !
Sa va traiasca zana mica si sa va incante mereu sufletele !
Petrecere frumoasa si daruri pe masura !
Si noi am avut un weeekend linistit, in care am reusit sa pregatim o multime de felicitari cu ocazia Sarbatorilor de iarna.
De nins nu a mai nins, dar se anunta ninsoare in zilele urmatoare.
Nici eu nu am crezut ca va reusi sa-si scoata dintisorii singurica, Cristina. Noi am incercat sa-i scoatem, dar sunt atat de mici ca nu aveai cum sa-i prinzi.
Si atat am tot batut-o la cap sa-i miste si sa incerce sa-i scoata, cand abia se mai tineau in gingie, incat a reusit. Ne-a dovedit inca o data cat de curajoasa este, scumpa de ea. Si tare emotionata si mandra era de reusita ei !
Aida, Doamne ajuta sa fie totul bine cu piciorul Emmei !
Te asteptam cu vesti bune !
Nina, mami de

Diabet zaharat la copii, Copii din 2002, Copii capricorn
*** Printesa Ema din castel ! ***

sinzi_ana spune:
Nina, ce curajoasa e Cristina!!! hihi...
Mie cred ca mi-ar fi teama si mie sa ii scot dintii lui David...hihi...
Lui i-au iesit primii dinti la 4 luni, asa ca ma astept sa ii si schimbe repede...desi nu cred ca e o regula!!!
Fetelor, anuntam ca am facut si noi 19kg!!!! Traiasca sportul!!!! Arata mai bine acum...e vizibil kilul pe care l-a pus!!!!
It is not giving children more that spoils them; it is giving them more to avoid confrontation
Sinzi, Radu si David psihologul
: varsta, poze, 3000km prin Romania

ruxij spune:
La multi ani Yasmine!!! Sa cresti mare si frumoasa!!!
Sanzi, bravo pt. kilul pus de David!!
Noi suntem bine, am fost la patinoar si la inot in weekendul asta.

Cristina_C spune:
Khristin, sa-ti traiasca Yasmine!
La multi ani, Yasmine, sa cresti mare, sa fii sanatoasa si sa ai mult noroc in viata.
Nina, felicitari pentru Kiki cea curajoasa!
Aida, un gand bun si de la noi!
Sinzi, de la o vreme si eu patesc asa de la salata de vinete, si de la cea boeuf si daca le fac eu acasa.
Eu am avut vineri o intrevedere cu educatoarea si mi-a spus ca Robert e cel mai "creativ" copil din grupa, ca are cele mai interesante idei cand e vorba de desenat, decupat, lipit, mesterit si am fost tare mandra asa ca nu vreau sa sune a lauda, am vrut doar sa impartasesc bucuria mea cu voi.
La germana in schimb mai are cateva lucruri de pus la punct, i se mai intampla sa incurce unele articole sau ordinea cuvintelor in propozitie - greseli minore asa le-a numit educatoarea. Fluenta are, vocabularul este foarte bogat, in general gramatica e buna... Chiar stateam si ma gandeam ca el are 1 an si jumatate de cand a inceput sa invete germana. Cum vorbesc copilasii vostri limba dupa 1-2 ani? Perfect, ca un nativ? In conditiile in care nu vorbiti limba straina in familie si amandoi parintii sunt romani...asa cum e la noi. Pana intra in clasa I mai mare aproape 2 ani.
O saptamana buna va doresc!

Nicoleta spune:
Cristina, felicitari pentru Robert, pentru creativitate! Si cu limba germana nu-ti face probleme, va mai trece putin si va fi bine. Mie germana mi se pare o limba grea, ma refer mai ales la gramatica... A, si nu il compara cu copiii de 1,5-2 ani, Stefan nu facea propozitii prea elaborate la varsta asta! Dar nu cred ca asa se compara...
Nicoleta 20 plus
si Stefan (27.01.2003)