Copiii din 2002 (41)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Gabbriela spune:

am fost ieri cu julian la medic pt vizita medicala de 5 ani... sta cam asa:
inaltime: (43 1/3) inch = 110.066667 centimeters
greutate: 38 pounds = 17.2365101 kilograms

inima, ochi, auz, teste de sange, anemie, urina - totul a trecut cu bine...

revin mai tarziu ..

Sanatate si numai bine

Nicole mami lui www.babiesonline.com/babies/j/julianleonardo/" target="_blank">Julian
www.4shared.com/dir/4242034/d653560a/sharing.html" target="_blank">
Muzica pt copii "Ro & Eng"
www.freewebs.com/gabbriela_nicole/" target="_blank">
scaune de masina pt copii

Never discourage anyone...who continually makes progress, no matter how slow. - Plato

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anina_n spune:

Bravo, Emma ! Sanatate, sa nu mai ai nevoie de antibiotice niciodata, daca se poate !
Aida, ma bucur ca nu ati renuntat la bb2 ! Sa dea Domnul sa vi se implineasca dorinta, cat mai curand posibil !
Nicole, ce bine ca e totul ok cu Julian ! Nici nu se putea altfel !
katty, sper ca doarme bine, Andrei, in noaptea asta !
Francisca, ma bucur ca Vlady este spre vindecare !
sinzi, voi ce faceti, pe unde sunteti ?
khristin, o sarbatoriti pe Yasmine, weekendul asta ?
cristina22, te asteptam cu povesti despre Viena. Cum a fost Andrei, fara voi, acasa ?
In seara asta, in oras la noi, s-a tinut un spectacol de ziua Romaniei. Si cand s-a terminat spectacolul, s-a incins o hora pe platoul din centrul orasului, in timp ce fanfara militara canta Hora Unirii. Si totul s-a incheiat cu un impresionant joc de artificii.
A fost superb ! Ba a inceput din nou sa ninga....
Pentru maine a ramas parada militara.

A....Cristina si-a scos si al 2-lea dinte ce-i misca. Si-a scos singurica toti dintisorii, pana acum, 4 la numar. Curajoasa mica !
Noapte buna, fetelor !

Nina, mami de www.babiesonline.com/babies/n/ninacristina" target="_blank"> Nina-Cristina (10.01.2002)
Diabet zaharat la copii, Copii din 2002, Copii capricorn

*** Printesa Ema din castel ! ***

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aidaciolac spune:

Vai Nina lesin. Cum si-a scos singura dintisorii? Ce fetita curajoasa ai !!!
Frumos se sarbatoreste pe la voi pe acolo. Hm! La noi de ce nu?!?

Chiar vroiam sa va intreb. Cand incep sa cada dintisorii de lapte?

Nicole ca toate sunt bune si Julian e bine.
Voi ca parinti ce statura aveti?

si pe toate si sanatate la copii

Aida
POZE
Matza Emma in actiune

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns khristin spune:

Salutare,

Am fost cam ocupate in ultima vreme, si n-am mai dat pe la voi....ieri am avut scoala normala pana la 3 cu elecii si de la 3 la 8 parent teacher-interviews....am ajuns capiata acasa pe o ninsoare ca-n povesti....de dimineata iar intalniri cu parintii numai pana la 12...slava domnului ca a fost vineri, asa ca dupa 12 am cutreierat prin magazine dupa diverse cadouri....am reusit sa ne luam si creme de plaja, asa ca am mai bifat ceva de pe lista

Cristina, distractie placuta la Viena si sa vii cu povesti si poze de acolo....ne-am propus sa ajungem si noi pe acolo impreuna ca sotu' a mai fost

Karina, e frumos la patinoar dar si obositor in conditiile in care numai noi sintem cu alergatura, uneori direct de la servici, noroc ca mai sint vreo 3 lectii pan la terminarea cursului....vom lua o pauza pana in ianuarie cand va reincepe

Nina, merci ca ti-ai amintit de ziua Yasminei , nici mie nu-mi vine sa cred ca va face 5 ani, ce repede a zburat timpul....petrecerea o facem weekendul cealalt, deoarece avem o petrecere a altei fetite duminica.

La Multi Ani tuturor Andreilor si Andreelor!

Ce bine ca e weekend

Cristina

noi, www.flickr.com/photos/khristin107/sets/" target="_blank">poze mai noi si Paris & AOB

Mergi la inceput

eu: 5 feet 3 inch = 160.02 centimeters
sotul: 6 feet 2 inch = 187.96 centimeters

de ce intrebi?

Sanatate si numai bine

Nicole mami lui www.babiesonline.com/babies/j/julianleonardo/" target="_blank">Julian

Never discourage anyone...who continually makes progress, no matter how slow. - Plato

Mergi la inceput

Nicole pura curiozitate si din cate imi aduc aminte si varul meu era de aceeasi statura cu mine desi era cu 3 ani mai mare , iar acum dau capul pe spate sa ma uit la el
Emma are 116 cm inaltime si ieri am cantarit-o si are 20,3 kg , s-a ingrasat 1,3 kg bucurie mare avand in vedere ca ne-au spus ca in primul an nu va pune nici un kg.

Of Khristin ce dor imi e si mie de patinoar. Sa stii ca isi va aminti toata viata despre asta , nici eu nu pot sa uit cum ne ducea mama sa ne distram Chiar daca e obositor ... dar merita din plin.

Merg si eu la ca e cam tarziu si cand o sa dea desteptarea ...

la toate.

Aida
POZE
Matza Emma in actiune

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sinzi_ana spune:

La multi ani tuturor Andrei si Andreelor!!!!!

Noi am tot fost ocupati zilele astea, tati plecat in Bahamas, noi la munci si gradinite, sporturi, vizite...
Abia ne tragem sufletul!!!!

http://good-times.webshots.com/photo/2454176410087737923gdGySe Am pus o poza cu finutul nostru de 2 luni!!!!! Pe 1 e ziua lui!!!!

Aida cea mai buna veste!!!!!!!

It is not giving children more that spoils them; it is giving them more to avoid confrontation

Sinzi, Radu si David psihologul
:
varsta, poze, 3000km prin Romania

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sinzi_ana spune:

PS...
Hellene, mi-e dor de tine!!!!

It is not giving children more that spoils them; it is giving them more to avoid confrontation

Sinzi, Radu si David psihologul
:
varsta, poze, 3000km prin Romania

Mergi la inceput

aida, ma bucur ca totul merge bine cu micuta ta...
Legatura intre kg si inaltime la ani astia nu are nici o importanta si nimeni nu poate prezice ca acel copil cand va fi adul va fi pici sau inalt sau obez sau schilod...
sinzi ce cute e plangacios mic de finut al tau ...

Sanatate si numai bine

Mergi la inceput

Nicole asa este cu inaltimea la varsta asta. Ca sa nu mai spun ca parintii mei sunt sub inaltimea mea , dar eu am facut inot si handbal si normal ca m-am dezvoltat altfel

Sanzi tare dragut finutul tau

Fetelor sa stiti ca Elena a scris la pozicile noastre. Si noua ne e dor de tine si te asteptam sa te reintorci la noi Elena si sa ne povestesti despre George si Gabi

la toate

Aida
POZE
Matza Emma in actiune

Mergi la inceput