Copiii din 2002 (41)
Raspunsuri - Pagina 3
Karina spune:
Gabi (dodo-pui) miiiiiiiiii de scuze si Aida la fel. V-am incurcat ! Ma gindeam la una si am scris de cealalta. Imi sinteti la fel de drage amindoua si pui vostrii la fel, ma gindesc mereu la voi si ma rog ca totul sa fie bine pt. puiuti, de aceea am facut confuzia.
Sanatate multa si Gabrielei si lui Bogdanel, si Aidei si Emei.
Desi am scris gresit, Nina si katty au inteles exact ce am vrut sa scriu
Si la multi ani tuturor Andreilor, Andreelor si cred ca si Adrianilor si Adrianelor.
Multa sanatate, fericire si toooooot ce va doriti.
Asta e parerea mea, dar tu faci cum crezi ca e mai bine
Doua Eme mititele au nevoie de ajutorul nostru:
1. Emma- 4,8 ani are nevoie de ajutor - salvati-o pe Emma
2. Sa ajutam la terapia pentru Ema (2) - Avem PAYPAL - www.help-ema.puls-il.ro/" target="_blank"> Ema
Francisca spune:
La multi ani Andrei de Cristina22, La multi ani Andrei (Robert) de Katty, La multi ani Andrei (Bogdan) de Gabi, multa sanatate si petrecere frumoasa alaturi de cei dragi !!!
La multi ani tuturor celor care poarta numele Andrei si Andreea !!!
Multumesc fetelor ca ati fost alaturi de mine multumim si de sfaturi
Vlady este mai bine, mai tuseste putin, dar nu asa de des ca inainte, de febra am scapat, iar infundat este doar seara
Katty multa sanatate si tie sa fi in forma de ziua lui Andrei
Sa stii ca si eu am patit intr-o noapte cu Vlady cum ai patit tu cu Andrei si eu zic ca la Vlady a fost de la desene - a visat numai roboti
De atunci am zis ca nu il mai las sa se uite seara, inainte de culcare la desene
Katty, Nina, Nicoleta, Ruxij, Elena, Karina, Sinzi, Gabbriela, Cristina22, Aida, Gabi, Khristin
Scuze daca am uitat pe cineva ...
Un sfarsit de saptamana placut si linistit va dorim !!!
Francisca si Vlady
katty spune:
quote:
Originally posted by Francisca
Katty multa sanatate si tie sa fi in forma de ziua lui Andrei
Sa stii ca si eu am patit intr-o noapte cu Vlady cum ai patit tu cu Andrei si eu zic ca la Vlady a fost de la desene - a visat numai roboti
De atunci am zis ca nu il mai las sa se uite seara, inainte de culcare la desene
Francisca, sa stii ca ma gandeam si eu azi-noapte ca de la asta ar putea fi, desi nu se uita la desene violente, dar mai stii ce asocieri face noapte prin vis?
Imi treceau prin cap mii de ganduri, eu nu sunt superstitioasa de felul meu, dar ajunsesem sa zic ca e poate noaptea Sf. Andrei, cand circula tot felul de creaturi, si ca cine stie....ca e deochiat, si cate si mai cate... Multumesc si de urari!
Catalina & Robert-Andrei (27.07.2002)
varsta lui Andrei
Anina_n spune:
La multi ani, tuturor sarbatoritilor si sarbatoritelor, care azi, de Sf. Andrei, isi aniverseaza onomastica !
Petrecere frumoasa si daruri pe masura !
La noi, niiingeeee !
Va doresc un weekend minunat, tuturor !
Nina, mami de www.babiesonline.com/babies/n/ninacristina" target="_blank"> Nina-Cristina (10.01.2002)
Diabet zaharat la copii, Copii din 2002, Copii capricorn
*** Printesa Ema din castel ! ***
aidaciolac spune:
Pt toti cei ce sarbatoresc azi ziua numelui , va dorim multa sanatate , fericire si implinire!
Fetelor vestea buna este despre Emma . Ne-au scos toata medicatia. Nu mai ia nici un antibiotic sau alta pastila.
Profesorul din Ungaria a spus ca daca are analize asa bune , atunci organismul ei poate sa suporte orice alt tratament cu antobiotic la nevoie.
Cat despre bb ... si noi ne dorim dar nu se prinde si mai avem inca multe hopuri de trecut.
Va pe toate si va ... (nu stiu de ce nu imi mai ajunge timpul ...dar e bine asa )
Si la noi niiiiineeeee tareeee
Aida
POZE
Matza Emma in actiune
Nicoleta spune:
Salut.
Am vazut ca Aida a scris la alte subiecte, veste cea buna este ca Emma nu mai ia niciun medicament!!!!
"Vestea buna e ca Emma nu mai ia nici un medicament. Gata cu antibioticele"
Bravo Emma, sa fie tot asa pe mai departe, multa sanatate si tot ce iti doresti! Ma bucur mult pentru fetele astea, sunt niste luptatoare!
Week-end placut! La noi ninge putin...
Nicoleta 19 plus si Stefan (27.01.2003)
aidaciolac spune:
Nicoleta tu spui de noi ca suntem niste luptatoare? Uita-te la toate mamicile de aici. Oricare dintre noi ar fi facut ce am facut eu.
Va pe toate , sunteti adevarate prietene
Hehehe , ti-am luat-o inainte cu vestea , hehehe
Aida
POZE
Matza Emma in actiune
Nicoleta spune:
Aida, mi-ai luat-o inainte fiindca sunt eu mocaita cand scriu :).
Important este ca sunteti bine!!!
Si la noi ninge putintel...
Nicoleta 20 plus si Stefan (27.01.2003)
katty spune:
Ma bucur ca Emma e bine si va scapa de medicatie! Asta e super-veste, cu adevarat!
La noi nu ninge!
Catalina & Robert-Andrei (27.07.2002)
varsta lui Andrei
aidaciolac spune:
La noi s-a oprit ninsoarea :( .
Azi cand am plecat de acasa (ora 10) era asa ghetus in curte ca m-am tinut de porti ca sa le deschid ... spre distractia lu Emma
Ce pacat ca nu s-a depus zapada ... si asa tare ningea si deja ne faceam planuri ... poate ninge totusi la noapte
Aida
POZE
Matza Emma in actiune