Copiii din 2002 (41)
Raspunsuri - Pagina 20
Nicoleta spune:
Am revenit, cu semnatura noua si cateva poze, sper sa va placa.
http://good-times.webshots.com/photo/2067918920101701233NJZULz
Nicoleta
22 plus
si Stefan (27.01.2003)
Anina_n spune:
Buna, dragi mamici ! 
Felicitari pentru sarcina, Oana !
Sanatate, o sarcina cat mai usoara, ca vad ca se anunta grea din start si un bb sanatos !
E bine sa stie si Bianca de bb si sa invete sa-l iubeasca, inca de cand e la mami in burtica. ![]()
Deci, avem inca o stirbuta in club !
Cristina_C, ce scump e Robert !
Si ce...chestie draguta are pe cap, ca nu stiu cum se numeste. Seamana cu cea a capitanului din "Piratii din caraibe". ![]()
katty, frumoase pozele de la serbare ! De Andrei...ce sa mai spun...o sa bage fetele in boala mai tarziu. ![]()
Nicoleta, ti se vede fericirea si frumusetea de graviduta pe toata fata, ce mai !
Iar Stefan e tare dulce, in poza aceea cu darurile de la Mos Nicolae.
Minunat au impobobit Brasovul de sarbatori ! 
Avem si noi poze noi, de aici, incolo...
la sfarsit sunt si 2 filmulete, unul cum se pregatesc fetele de mers la colindat si al 2-lea cu o poezie invatata de Cristina de la Patricia, verisoara ei de 8 ani. ![]()
La Cristina serbarea e joi. Cred ca vor avea si o sceneta cu nasterea lui Isus, din ce povesteste Cristina ca face la gradi si abia astept sa o vad.
Va doresc o zi cat mai faina in continuare !

Nina, mami de
www.babiesonline.com/babies/n/ninacristina" target="_blank"> Nina-Cristina (10.01.2002)Diabet zaharat la copii, Copii din 2002, Copii capricorn
*** Printesa Ema din castel ! ***
Anina_n spune:
Mesaj de la Karina:
"Am pus poze in albumul nostru. Nu am timp sa mai scriu la subiectul nostru, asa ca te rog sa transmiti din partea mea tuturor Sarbatori fericite, un an nou cu sanatate, plin de bucurii si realizari si sa ne vedem cu bine la anul. Pup toate fetitele si baieteii, burticile, mamicile si taticii.
http://good-times.webshots.com/photo/2715471950101701233mlSjop
La multi ani !
Karina si Bogdanel"
Multumim, Karina ! 
Ce distractie a fost la Bogdan !
Sunt tare faine pozele, iar Bogdanel este un frumos tare dulce !
Nina, mami de
www.babiesonline.com/babies/n/ninacristina" target="_blank"> Nina-Cristina (10.01.2002)Diabet zaharat la copii, Copii din 2002, Copii capricorn
aidaciolac spune:
Fetelor am vazut pozele si v-am citit. Emma in primul rand a vazut ZAPADA ...
Nu stiu ce se intampla cu mine dar parca sunt tot timpul obosita. Nu obosita , dar imi e somn ...
Fug sa ma mai tolanesc putin in canapea ![]()
Aida
POZE
Matza Emma in actiune
Nicoleta spune:
Salut.
Nina, da, si mie mi se pare ca, desi starea mea de spirit nu e tot timpul a veselie, am pe fata o lumina, de la sarcina probabil :). Am vazut pozele voastre, foarte frumoase. Ce bine e sa ai casa pilna de copii! Uneori ma gandesc si eu cum ar fi cu 3, dar mi se face frica si hm... sa vad intai cum e cu 2 si mai vedem ;).
Avem poze noi de la serbarea de aseara.
Enjoy!
http://good-times.webshots.com/photo/2604095500101701233NnYCYQ
Nicoleta
22 plus
si Stefan (27.01.2003)
Cristina_C spune:
Salut!
Am vazut pozele si v-am admirat copilasii. La noi s-a facut serbare de Craciun, toti copiii au cantat cantece, au avut si acompaniament la chitara (o educatoare) si au avut si o sceneta cu Mos Craciun, reni, ingerasi si alta cu nasterea Domnului. Roluri au primit, cu mici exceptii, copiii din anul pregatitor.
Incepem numaratoarea inversa ca vine vacanta, nu? Vineri e ultima zi de gradi pe anul asta, va fi petrecere in grupe doar cu copiii (muzica, dans, etc). Apoi 2 saptamani cand nu va mai trebui sa ne trezim cu noaptea-n cap si sa iesim in frig
.
Karina, daca nu mai intri pe aici anul asta, iti urez sarbatori fericite si un An Nou 2008 imbelsugat, cu sanatate si tot ce-ti doresti!
Va imbratisez pe toate, o saptamana placuta!
Anina_n spune:
Buna, dragi mamici ! 
Aida, nu ai nici o veste buna sa ne dai ?
Pe mine la asta ma duce gandul cand vad ca ti-e somn, dar nu esti obosita. ![]()
Nicoleta, ce bine ii sade lui Stefan in costum popular !
Vad ca si ei, ca si la Andrei(katty), au inceput serbarea cu acele candele aprinse. Superb !
WOW, pe cine am vazut, eu, in poza cu Stefan ! Pe Diana, printesa lui danielac. Sunteti prietene si voi sau doar copiii se cunosc de la gradi ?
Cristina_C, da, si eu astept vacanta, sa nu mai intarzi zilnic la serviciu.
Mai intai o duc pe Cristina la gradi si apoi vin la serviciu si in fiecare dimineata ajung tarziu la serviciu. Noroc, ca dimineata sunt singura pe aici si nu se prea simte intarzierea mea. ![]()
O zi cat mai faina, in continuare ! 

Nina, mami de
Nicoleta spune:
Nina, da, o cunosc pe Daniela de cateva luni (de cand s-au mutat in Brasov), au fost si la serbarea lui Stefan, de aceea apar in poze prichindeii.
Si da, au inceput serbarea cu candelele, dar mie mi-a cam stat inima in loc pana le-au asezat in fata, mai ales ca trebuia sa tina si candela, si microfonul la un moment dat, cand recitau...
Nina, nu ne faci un capitol nou?
Nicoleta
22 plus
si Stefan (27.01.2003)
Anina_n spune:
Nicoleta, ti s-a implinit dorinta !
Poftiti la cap. 42 ! 
Moderatorii pot sa inchida acest subiect ! 
Nina, mami de