Copiii din 2002 (41)
Raspunsuri - Pagina 19
sinzi_ana spune:

LA multi ani Robert!!!!!!!!!!!

Cristina si eu sufar de nostalgii din astea!!! Si mie imi e dor de David bebelus!!!!
La cat mai multi ani in continuare Nicoleta!!!!
It is not giving children more that spoils them; it is giving them more to avoid confrontation
Sinzi, Radu si David
psihologul
: varsta, poze, 3000km prin Romania
Francisca spune:
LA MULTI ANI ROBERT !
Multa sanatate si tot ce este mai bun in lume, iti dorim !
Petrecere frumoasa
si multe, multe cadouri 

Francisca
si Vlady 
katty spune:
La multi ani, Robert! Sa fii sanatos, fericit, sa aduci multe bucurii parintilor tai! 
Ce de-a vesti frumoase, n-am mai intrat de cateva zile, sa-ti traiaca nepotica cu nume atat de frumos, Nina!
Nicoleta, la cat mai multi fericiti si impliniti ani impreuna, tie si sotului tau si sa va bucurati de minunile voastre! Petrecere frumoasa la petrecere!!!
Sinzi, bate vant de Romania, nu?!!! Te asteptam!
Va pup si mai intru in weekend!!!
Catalina & Robert-Andrei (27.07.2002)
varsta lui Andrei
oanaralu13@yahoo.com spune:
Salutari fetelor si LA MULTI ANI ROBERT

.Petrecere frumoasa si sa ai parte de multe bucurii.
Multi ani inainte Nicoleta si Nina alaturi de sotii vostrii.Si eu cu al meu sot suntem impreuna din 1996,dar ne cunoastem de cand eram copii,pt. ca am fost si colegi de gradinita,si colegi de generala,asa ca nostalgia e mai mare.
Aida,ma bucur ca printesa ta e mai bine.
Eu nu prea mai am timp de postat,insa din cand in cand citesc despre voi.
Si mie mi-a parut rau ca Elena a plecat,desi nu am inteles de ce,mai ales ca copii nostrii ,George si Bia sunt nascuti in aceeasi zi si am fost colege de spital si suferinta.
Am intrat mai mult sa impartasesc cu voi faptul ca si la noi vine bebe 2,fiind in saptamana a 7-a de sarcina.
Bia mea e super incantata,abia asteapta fratirorul sau surioara,iar de incantata ce e s-a laudat la tot caminul ca mama ei are un bebe in burta,iar la toti cunoscutii tine mortis sa le spuna acelasi lucru inaintea mea.
Cert e ca o sarcina nu seamana cu alta.Daca la Bia nu am simtit sarcina,acum am greturi,nu mi-e foame mai deloc,nu suport multe mirosuri.
Am vazut ca ati vobit si de caderea dintilor.Si Biei i-au cazut 2 dinti din fata.A plans putin,dar i-am explicat ca vor creste cei noi rau si a stat la scos.Bineinteles,bucuria a fost cu zana maseluta,care i-a adus banutul sub perna.![]()
Sanatate la maxim la mamici si copii si un week-end cat mai frumos,cu multa zapada.
Oana,
7+ + Bianca Maria (6.09.2002)
Gabbriela spune:
la multi nai Robert de Cristina_C, multa sanatate si fericire, viata lina si senina 
J e mai bine, astazi va merge la scoala la premiere sa isi ridice premiul pt "arta limbilor", adica citeste, scrie, si comunica ff bine in eng pt nivelul de kinder.
Sanatate si numai bine 
Nicole mami lui www.babiesonline.com/babies/j/julianleonardo/" target="_blank">Julian
www.4shared.com/dir/4242034/d653560a/sharing.html" target="_blank">
Never discourage anyone...who continually makes progress, no matter how slow. - Plato
Cristina_C spune:
Multumim, multumim, ce multe felicitari am primit!
Iata 2 poze cu Robert azi la pranz, acasa, inainte si dupa ce a suflat in lumanari
: http://community.webshots.com/album/561777074vVsTyg
katty spune:
Neata,
Oana, bine ai revenit!! Felicitari pentru vestea minunata pe care ne-ai dat-o!!
Am zis ca revin cu vesti despre noi. Copiez aici ce am scris la alt subiect:
Intre timp am avut serbarea la gradinita, a fost foarte frumos, am reusit sa ma emotionez, mai ales cand au intrat piticii in sala de festivitati, fiecare cu cate o candela in mana pe care au pus-o sub brad, erau asa de scumpi, si totul parea magic!
Apoi cand a venit Mosu si s-au bucurat si au trait clipa, cand au venit cadourile, totul a fost minunat!
Andrei a recitat foarte frumos, educatoarea l-a laudat a doua zi, de fapt toti copii s-au prezentat bine!
Am pus aici cateva poze!
Va urez sa aveti un weekend frumos! Al meu e cu activitati gospodaresti!
Catalina & Robert-Andrei (27.07.2002)
varsta lui Andrei
cristina22 spune:
Helou!!
A venit vacanta?? sau ce e cu linistea asta??
Oana-felicitari
!! Sanatate sa-ti dea Doamne Doamne !!!
Gata pentru serbari??
Noi avem serbare miercuri si tot atunci vine si mosu'!! Abia astept!!
Azi voi merge sa inchiriez costum de crai!!
O saptamana frumoasa sa aveti!!
cristina si nazdravanul Andrei (am 5 ani!!!)

Nicoleta spune:
Salut.
In primul rand, Oana, felicitari pentru bb2! Sa fiti sanatosi si sa fericiti! Spui ca sarcinile nu seamana una cu alta, la mine a fost tot cam ca la prima, fara greturi sau probleme speciale, insa fiind la diferenta de 5 ani se cunoaste ca sunt insarcinata, ca obosesc mai usor...
Cristina, ce ochi frumosi are Robert!
Katty, de ochii lui Andrei nici nu mai spun! Am vazut niste poze foarte frumoase.
Nicole, felicitari pentru premiu!
Cristina22, noi avem azi serbarea, copiii vor fi imbracati in costume populare, abia astept sa il vad pe piciul meu, ca e prima data imbracat astfel.
Dupa cum mai povesteam, am avut un week-end incarcat, petrecerea de sambata a fost frumoasa, sambata la lb engleza a fost cam aglomerat, dar piciul s-a distrat si acolo, iar ieri am iesit la plimbare cu sania in cenrtu :). Voi pune poze, sa vedeti ce brad frumos avem in Piata Sfatului!
Revin,
Nicoleta
21 plus
si Stefan (27.01.2003)