Copiii din 2002 (41)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Nicoleta spune:

LA MULTI ANI ROBERT de Cristina_C, multa sanatate si fericire, sa fie Mosul incarcat si mai ales sa aduca sanatate!!!

Nicoleta 21 plus si Stefan (27.01.2003)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dodo-pui spune:

La multi ani!ROBERT!
Sa fii sa natos si fericit .Cristina felicitari pt puiutzul tau.

Bogdan-Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aidaciolac spune:

ROBERT
multe sanatate si cadouri multe si frumoase.

Aida
POZE
Matza Emma in actiune

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aidaciolac spune:

Noi avem zapada dar din pacate si polei ... si am atat de umblat . Emma deja dispera sa o scot afara sa ma imbulgareasca
Poze inca nu am facut cu gipsul ... dar inca nu e tarziu.

Aida
POZE
Matza Emma in actiune

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cristina_C spune:

Multumim!! Tot binele din lume si copilasilor vostri, sa fie sanatosi si voiosi!
Coincidenta sau nu, azi, sarbatoritul (Geburtstagskind cum ii zice aici) s-a trezit la 7 fara 5. Acum 5 ani venea pe lume la 7 fara 3 minute.
Alta coincidenta - cand ma intorceam de la gradinita m-am intalnit cu... moasa, pe care n-am mai vazut-o de vreo 2 ani. Parca ieri am chemat-o acasa sa vada daca i s-a vindecat buricul.
Am baiat mare, imi place cum e acum, dar gandul mi-a ramas tot la bebelusul meu de cateva zile, luni, de 1 an, 2, chiar 3...Am plans putin dar asta ramane intre noi, da? Oricum, viata mea e minunata de cand il am - mai mic sau mai mare.
Va las acum, am multe de pregatit. Sper sa-i faca poze la gradinita, noi o sa-l serbam in dupa amiaza asta si in weekend.
Va pup si mai vorbim!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anina_n spune:

Cristina_C, , ce emotionant !

Nina, mami de www.babiesonline.com/babies/n/ninacristina" target="_blank"> Nina-Cristina (10.01.2002)
Diabet zaharat la copii, Copii din 2002, Copii capricorn

*** Printesa Ema din castel ! ***

Mergi la inceput

Revin.
Azi eu si sotul implinim 11 ani de cand am avut prima intalnire (de cand suntem impreuna).11 ani, parca nu-mi vine sa cred...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anina_n spune:

Nicoleta, ce frumos, felicitari !
V-ati maturizat impreuna. Asa spun si eu, despre mine si Cristi.
La vara, noi vom implini, 17 ani de la prima intalnire, de cand am inceput sa iesim impreuna. Mai mult de jumatate din viata mea, deja.

Nina, mami de www.babiesonline.com/babies/n/ninacristina" target="_blank"> Nina-Cristina (10.01.2002)
Diabet zaharat la copii, Copii din 2002, Copii capricorn

*** Printesa Ema din castel ! ***

Mergi la inceput

Anina, si voi aveti ce sarbatori! Eu ma minunez ca a trecut atata timp, parca ieri ne plimbam prin parc in Buzau, era iarna, frig, ne inghetau mainile de la ger... Ce vremuri...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cristina_C spune:

Multi inainte, Nicoleta! Si tie, Nina! Sa dea Dumnezeu sa fiti toata viata impreuna! Eu l-am cunoscut pe sot in septembrie 1999, exact peste un an ne-am casatorit si peste inca 2 ani (si 3 luni) a aparut Robert.

Mergi la inceput