Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (20)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Roxana_G spune:

Nenicaaaaa, ce de ati mai scriiiis. Nici nu apuc sa citesc, si asa sunt capsata ca am avut o zi proasta. Am facut 3 ore pana in Pta Victoriei, blocaj pe DN1, blocaj si in centru din pricina repetitiei pentru ziua nationala. Asa ca m-am dat jos din masina si am facut jogging jumatate de ora, am transpirat ca naiba si m-a luat curentul. Am ajuns cu o ora intarziere si nu m-au mai primit, pana la urma pentru ca era fara 10 mi-a facut doar inghinalul si m-a dat imediat afara, desi nu ii venise prgramarea urmatoare. Nu am inteles de ce, e o tipa careia ii las mereu 2-3 sute de mii, nu doar 10% acolo. In fine..

Buun, plec iar pe jos sa caut un salon, ala la care voiam se desfiintase. In fine gasesc altul si ma cheama la 12. Ma plimb vreo 40 de min - aici a fost ok ca am cumparat body dragute de la Piciul si nadragi de casa pentru musiu, si am luat de la Miniblu un proiector mai sofisticat, pe acelasi principiu ca steluta luata de Prisi ( super ideeee). Postez mai incolo ca sa vedeti ce si cum, ca acum e musiu nervos. Nici nu stiu cum sa mai fac cu mesele lui.

Asaaa, ajung la 12 la epilat si pe langa ca imi vorbeste pe un ton nesimtit zic eu, imi comunica ca e prea scurt firul si nu ma poate rezolva. In conditiile in care ma sunase si al meu ca nu isi gasise pardesiul dimineata si cum in Germania era viscol, si-a luat geaca - iar eu exact asta ii luasem de ziua lui, deci s-a dus naiba si cadoul, mai era putin si plangeam, de fapt cand m-am intors pe burta am scapat cateva lacrimi. Ideea e ca m-a rezolvat tanti pana la urma ca am zis ca nu ma intereseaza, eu platesc, sa ma faca asa. Nu va spun ca a tras cu nervi de m-a depielificat mai degraba.

Plec de acolo spre Iancului ca sa depun actele pentru cazier judiciar. Zic sa iau metroul, ca sa nu mai fie nebunia cu masina. Si coana tocmai invatata cu fundul il Q7 coboara la metrou...care nu venise de juma de ora, nici nu mai era loc sa stai in statie. Nu va zic cum am reusit sa ma urc si sa ajung moarta coapta la destinatie. Macar cu cazierul am rezolvat. Ala judiciar, ca la cel fiscal am ajuns la 13.15 si culmea aia de la administratie au pauza 2 ore de la 13 la 15.

Deci cam asta la mine. Mi-am revenit acum si ma amuz copios de noile "comentarii" ale lui Andrei: "ghighighi" "nghin", "aleiale" si "aieaie" si "memameee" si "leee" si "annaaaaa". Acum tipa deja nervos "annaaaa". Pe mine nu ma cheama Ana, sa ma simt ?

Rox ,
Alexandra Maria (10.02.2004) si BB Andrei Serban (31.08.2007)

Poze

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by carpatina

quote:
Originally posted by Roxana_G

Luy, se vede ca e de fetita costumasul ca m-ar fi tentat pe mine.

Crezi ca au masura ta?

de Ioana (27.09.2007)

Apoi ar trebui sa aiba, eu zic ca macar Mos Craciun tot e mai gras ca mine.

Rox ,

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns betty78 spune:

Avem si noi poze noi pe contul comun:

http://www.flickr.com/photos/15923681@N07/2068654324/in/photostream/

si altele:

http://www.flickr.com/photos/15923681@N07/2068633550/in/photostream/

daca aveti timp, poate ne admirati si pe noi....cam naspa aparatul din dotare, dar de maine ne specializam cu unul nou

Betty78deMario-Alexandru 16aug2007
pozele noastre
asa creste bebe Mario

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luy spune:

quote:
Originally posted by Piciulika
Luy: wrapul e pe marimi (8 marimi) - in functize de statura purtatorului/oarei. Daca tzie/sotzului itzi e prea mare - estimat ca cele mai complicate noduri!! care necesita multa carpa - atunci taie din el!

N-am stiut ca-i pe marimi, ma gandeam ca-s eu si nu stiu sa-l pun. Da' mi-ai dat acum tu solutia: o sa-l tai si gata !
Multumiiiiiiiiiiiim

Cand il pregatiti pe Michael pt Craciun ? Vrem sa vedem pozeeeee, ca sigur vor fi superbe...

Luy, fericita mamica de Maria Teodora ( 25 august 2007 )

Poze avem in contul comun pe flickr/contacts

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

Roxanaaaa.....ai trecut pe la mine deci???
ooof. daca nu aveai asa o zi tampita sigur nu m-ai fi ocolit, asa-i?

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!

Sabina, www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia si bb Gheo

Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luy spune:

quote:

quote:

quote:

Crezi ca au masura ta?

de Ioana (27.09.2007)

Aoleu, Roxanico, era sa mi se trezeasca fata din cauza ta - m-a apucat rasul cand am citit raspunsul tau si am inceput sa zgaltai perna sprijinita de burta mea pe care trage la aghioase printzesa.
Imi pare rau de pataniile de azi, eu in locul tau nu m-as mai duce la nesimtita aia care te-a dat afara, mai ales ca zici ca-i lasi tips generos. Vezi ca si joi e nebunie cu circulatia, asa ca nu-ti face planuri sa pleci in ziua aia. Imi pare rau de geaca, te inteleg la faza asta.

Luy, fericita mamica de Maria Teodora ( 25 august 2007 )

Poze avem in contul comun pe flickr/contacts

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carpatina spune:

Fost-am si eu la control azi.. Cica sunt bine.. si ca ce daca nu mi-a venit ciclul inca..
Ca cica sa ma apuc de pastile.. eu zic ca parca nu as vrea pastile.
"Atunci ce facem?" zice el.. de parca ar fi fost sa facem ceva impreuna .
"Alta solutie imi recomandati?" zic eu.
"Da, sterilet.."
"Bine, zic, atunci sterilet".
"OK, hai pe masa".. ma indeamna dansul.
Eu ma sui crezand ca e obisnuitul control... Si il vad pe el cu steriletul in mana... Fac ochii mari si zic: "Il punem acum?"
"Pai cand?"

Si uite asa sunt fericita posesoare a unui sterilet..

de Ioana (27.09.2007)

Mergi la inceput

Scuze, am revenit. Si-a revenit fomistul meu cu mesele, nu cred ca am sanse sa i le reduc la 5. Acum era mor de foame, mancase la 11.30. Efectiv a ras 200 ml in fix 5 min.

SabinaY, sa nu mai fi suparata, sunt zile si zile, nah ca si eu am una proasta. Cat despre centuri, nici eu ii inteleg pe cei care ii lasa asa sa se fataie. A mea statea cuminte rau in scaun, pana anul trecut cand o luau ai mei cu masina si nu aveau scaun (si nu voiau sa o puna nici daca il dadeam pe al meu) si uite asa a inceput fata sa stea in brate si apoi sa se fataie. Cand e cu mine o leg bine acolo, insa cu ai mei si acum tot asa misunatoare este.

Gabriela sa fii sanatoasa si fericita!

Ana, multumesc mult de raspuns. Asa centuri culisabile aveam si noi atunci cand cerusem din cele speciale pentru copii. Centurile normale ii vin cam sus, insa i le pun. Dar cred ca dupa ce punem inaltator o sa ii vina numai bine.

Nici nu ma mai pot concentra. Andrei nu vorbeste, tipa de nu mai aud nici la TV. Leit motiv azi este "nghinghighi".

Rox ,

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

quote:

quote:

quote:

Crezi ca au masura ta?

de Ioana (27.09.2007)

Rox ,

Poze

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!

Sabina, www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia si bb Gheo
Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danielle02 spune:

quote:

Fost-am si eu la control azi.. Cica sunt bine.. si ca ce daca nu mi-a venit ciclul inca..
Ca cica sa ma apuc de pastile.. eu zic ca parca nu as vrea pastile.
"Atunci ce facem?" zice el.. de parca ar fi fost sa facem ceva impreuna .
"Alta solutie imi recomandati?" zic eu.
"Da, sterilet.."
"Bine, zic, atunci sterilet".
"OK, hai pe masa".. ma indeamna dansul.
Eu ma sui crezand ca e obisnuitul control... Si il vad pe el cu steriletul in mana... Fac ochii mari si zic: "Il punem acum?"
"Pai cand?"

Si uite asa sunt fericita posesoare a unui sterilet..

de Ioana (27.09.2007)

Danielle de Ebonee (02/10/2007)
pozici

Mergi la inceput