Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (20)

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

Andries, da la plimbare prin cartier nu mergeti?
cand e frumos, evident.
azi o sa-l scot pe bebeloi cu aparatoarea de vant, ii las numa "gemuletu" deschis, in rest acopar carutul.
A crescut f f bine! iti reamintesc de Sofia? nascuta cu 2700, la o luna avea 3130? eh? :))

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!

Sabina, www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia si bb Gheo

Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danielle02 spune:

quote:
Originally posted by Sabina

Neata!!

la multi ani Gabitzule!
la Multi ani sarbatoritii zilei!

Dani, esti super dulce, ai mei chiar vin incoace, dar nu vor sa se complice la avion numa ca nu-mi place mie culoarea de la scaun;0)
Imi multumesc mult
Pana la urma o sa iau cred ala portocaliu, adolescentu intarziat sustine ca e "cel mai funky"

Tomasa, tu te dai cu Contractubex ala? ti l-ai cumparat? ca eu n-am apucat.

Sabina, www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia si bb Gheo

ok atunci,
de ce sa aiba complicatii la avion din cauza unui scaun de masina ptr. bebelushi?
eu cand am fost acasa am luat si wisky cu mine,si cafea si de toate,nu am avut nici o problemutza.
e vreo lege ceva care nu te lasa?ca si sotul meu vrea sa plece acasa de Craciun si trebe sa le trimit si ceva la ai mei.

Danielle de Ebonee (02/10/2007)
pozici

Mergi la inceput

nuuu, nu vor ei sa care, ca si-asa au umplut toate bagajele cu haine pt Gheo si Sofia, plus jucarii:))
da al tau te lasa singurica de Craciun?
:(
sau poate pleaca inainte?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danuta36 spune:

La multi ani GABRIELA!Sa fii sanatoasa,fericita si iubita,sa ti se implineasca dorintele!

Dana,mami de Miruna Andreea(01.10.2007)
http://community.webshots.com/user/bogdan_mihaisidana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luy spune:

Bernix si Bobo, sa va traiasca micuta sarbatorita, sa creasca mare si sanatoasa, sa aiba mult noroc si sa fie fericita !
carpatina, pentru trandafirasul tau multi pupici si urarea de La multi ani cu sanatate, bucurii si fericire.
Iar pentru papanasii Andrei de Miaunici, Tudor Gabriel de Carma, Tudor Ianis de Doinini si bebelusul lui saphir multe lunite cu sanatate, veselie, noroc si fericire !
Sa va bucurati de puiutii vostri, dragi mamici si tatici ! La multi ani !

Luy, fericita mamica de Maria Teodora ( 25 august 2007 )

Poze avem in contul comun pe flickr/contacts

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luy spune:

danielle, darnic Mosul, imi place !

Luy, fericita mamica de Maria Teodora ( 25 august 2007 )

Poze avem in contul comun pe flickr/contacts

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sim_stoian spune:

Degetica de Bernix
Ioana de Carpatina
Andrei de Miaunici
Tudor Gabriel de Carma
Tudor Ianis de Doinini
Gabriela Sa fii sanatoasa, iubita si fericita!
Alina, cand pui scaunul cu fata, poti sa il pui in pozitia de somn?
Ana, de care scaun ai? Poate vorbesc si eu cu cineva sa imi trimita de peste ocean.
Noi am fost pana la BRD si i-am deschis lui Stefan un cont ATUSTART ca mai vrea lumea sa ii trimita bani si nu avea unde . Ma pregatesc sa ma duc la Carrefour si eu sa il echipe pentru Craciun

Sim, mami de Stefan (25.08.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andrruzza spune:

La multi ani, Gabriela !!!

mami de Rares Andrei (10.03.2005) si Stefania Maria (10.10.07)

http://community.webshots.com/user/andrruzzaR

"Neasteptatul se produce intotdeauna"

Mergi la inceput

moamaaa, super scaun pt Sofia am gasit!(adica am vazut....) da si costa neniculeeeee

http://www.starmall.ro/magazin/?c=13&s=280&d=2249&sd=0&p=7747

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ligeea spune:

Andries , nu esti singura ,,umilita si eu sunt la grupa mica , dar nu disper . Primul meu baietel-la fel ca al tau era -si o spun ca mama -cel mai urat , mai galben si mai urlator copil din cati au existat .
La 2, 2 kg la externare si 35 de saptamani , ce as fi vrut si eu .
La 4 ani are acum 22 de kile , 1,16 cm si urletele le-a transformat in milioane de intrebari-vorbeste non stop , daca nu are cu cine cu trenuletul , cu jucaruiile , cu nenea de pe masina de gunoi , cu tanti de la magazin , cu doctorita care l-a cusut la arcada .

Si asta ,,nou e tot micut , la 40 de zile are 4,6 kg -nascut cu 2, 5 dar nu mai imi e asa de frica- ca nu creste , ca e mic, ca nu gangureste . Asa mi-au zis si la primul- gangurea neam doar urla si scotea niste sunete ca de cioara -daca are ceva copilul cu gatul cu ... si acum tare as vrea sa taca macar 5 minute .

Nu sper va va avea 7 kg la 2 luni dar stiu sigur ca la 1 an vor fi toti la fel si vor fi departe probelemele de acum.
Eu am fost cu el pana in Ikea -am stat 1/2 zi , n-a patit nimic , e drept ca nu e bine sa fie dus in aglomeratie macar pana la vaccin dar n-am avut ce sa fac .

Mergi la inceput