Copiluti de mai-iunie 2005 (57)
Raspunsuri - Pagina 5
Androix spune:
Greu greu. Ma doare cocoasa de la atata invatat Voi ce faceti? Sunteti plecate prin oras pe soarele asta superb?
Gabitza, stiu ca tu ti-ai cumparat sutiene de la quelle, parca asa citisem daca nu visez. Cum sunt? Merita sa incerc si eu? Am o problema nu ma mai incape nici un sutien. Si cum cele pe care le aveam erau deja cele mai mari numere gasite la magazin ma gandesc ca ma duc degeaba sa caut si mai mari. Am vazut pe quelle niste modele interesante. Voi ce parere aveti?
Hai mai scrieti si voi ceva ca pic de plictiseala vedeti ce chef de umflat porcul in ajun am, nu?
Andreea mama de Filip si Georgia
gabitzam spune:
Andreea, nu sunt rele dar nici sa dai pe spate. La cat am dat pe ele sunt OK. Partea mai nasoala e ca n-au bumbac astea de le-am luat eu. Stiu ca sunt persoane care nu suporta fara bumbac. Dar au si modele cu bumbac.
Sa-ti verifici masurile dupa tabelul lor de masuratori la sutiene, ca nu se 'nemeresc' cu ce stiam eu dinainte.
Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla
monu spune:
Noi am fost afara si acum am culcat si trupa.
, mami de printese
Alexia - aparatoarea lumii si Antonia - avangardista
Sa lupti si sa cauti sa gasesti si sa nu te lasi doborat.
Mercedes spune:
Va spuneam sapatamanile trecute de ap foto care l am trimis la service ... in fine finalul e ca m am ales cu un ap foto HP nou nout si mi au prelungit garantia cu inca o luna. Fain nu ? asta desigur daca iti deschizi gura ca altfel puteam sa mi cumpar altu nou nout cu bani si ala vechi din garantie sa l arunc la cos sau sa l folosesc fara sonor.
gabitzam spune:
Ce fain, Gabi! Dar cel vechi ce a avut de fapt?
Cloreta spune:
FELICITARI NELIA!
sa fie sanatos bebe si tie refacere rapida
Am citit in super viteza sa fiusieu cat de cat la zi, nu mai am timp la munca aporape deloc sa citesc, am mai intrat doar pe la umanitare un picutz.
Tdi, e frumos covorul dar Alyssa e o papusa, nu mai pot de dragul ei bucalata si cu buclele alea
[bChrisdun][/b], saru mana, a gasit verisoara mea chiar de Raureni. Eu ma bucur ca nu spui de carticelele alea frumoase
Ramyteo, bine ai venitla noi.
OanaC,iti urez sa ia multa rabdare pana pleaca soacra.
pup toat fetele, pauza s-a dus.
"Mami, unde sunt papucii cu Nemo?"
poze
Mercedes spune:
gabitzam- nu stiu din ce cauza dar nu mai inregistra sau nu mai reda filmultele cu sonor, se auzea un fel de pocnituri cand reda filmuletul inregistrat chiar cand derulam in aparat. Oricum am inteles ca cei de la hp nu se complica cu servicul daca intradevar exista o problema ci schimba aparatul cu unul nou.
Danelutza spune:
Ia sa ma bag si eu in vorba aparatelor de fotografiat, al meu inregistreaza cu sonor, descarc in calculator, dar cind le salvez unde am eu pozele, se aude doar biziituri, e film surdo-mut cu zgomote nedeslusite. Oare mi-l schimba, ca si am meu e in garantie
Sa-mi trimit soata sa faca neste sapaturi
Oana te compatimesc cu asa o soacra, mai ales ca va sta asa aproape de voi, dar dati "ignore" si rezolvati problema, altfel iti vine sa-i dai cu vreo cratita in cap.
patriciaRO spune:
Eu fusai la bucatarie si am avut ceva treaba. Am facut nsite cornuri cu branza si cremvusti. Care vine?
CORNURI
Beatrice, mami de Alex pifos
gabitzam spune:
Beatrice, sunt facute cu aluat din acela cumparat?