Fetele din America (96)
Raspunsuri - Pagina 6
crisflo34 spune:
Dragii mei,
Stiti cumva unde, adica in ce tara, la ce spital, la ce medic sa se adreseze un tanar de 30 ani cu tumora pe creier!
In tara nu i se da nici o sansa!
Diagnostic: gliom, oligodendrogliom in forma de fluture cu calcificari, infiltrata in corpul calos. Leziune tumorala, infiltrativa, biemisferica.
Multumesc din suflet pentru orice informatie!
Cristina, mama Sabinei
http://www.crisa.ro/
mymirela spune:
salutare...
n-am mai intrat de mult pe la voi si azi cand am aruncat un ochi am descoperit ca voi inca nu stiti de InternetCalls
noi numai cu asta sunam in Romania (costa 1 cent pe minut). ba uneori chiar si in US si Canada pentru ca e gratis. la fel e si pt. Germania, Italia, Austria etc.
asta daca vb pe fix. pe mobil e mai scump. difera de la tara la tara. intrati la ei pe site si lamuriti-va.
ideea e ca practic suni de pe computer. deci trebuie sa ai internet. insa nu e musai sa vb de pe computer. poti si sa ceri sa-ti faca legatura pe telefonul tau si apoi sa sune la cine vrei tu.
anyway, uitati-va pe site si daca nu va lamuriti intrebati-ma.
www.InternetCalls.com
legat de Roomba - a aparut unul care si spala pe jos. dar nu carpet.
cam atat:)
ocebine spune:
Stiu ca probabil s-a mai pus intrebarea asta (dar lenea e cucoana mare si nu vreau sa stau sa rasfoiesc 1000 de capitole)...
Cum trimit niscai acte in RO? Trebuie sa fac o invitatie si parca nu prea as avea chef sa se piarda extrase de cont si restul de acte atasate. Vazui ca UPS cere cam $76-80 dar cel putin ajung intacte? Exista si alternativa mai ieftina si sigura?
De obicei trimiteam prin cunostinte, dar momentan nu pleaca nimeni cunoscut.
Anamaria
"Nearly all men can stand adversity, but if you want to test a man’s character, give him power."
ciuf spune:
Anamaria, de fiecare data cand am trimis/primit acte (gen pasapoarte, invitatii) am apelat la DHL. Mi s-au parut foarte seriosi, iti aduc plicul la usa si te costa vreo $80. Cam asta e pretul aici.
Ciuf, Luca (11.11.2003) si Eva Maria (21.04.2006)
Camera lui Luca/Finding Nemo si Camera Evei-Gradina cu flori vesele
www.onetruemedia.com/my_shared?z=15dde712e107702b2ad340&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Binecuvantarea
Ramona J spune:
Crisflo, imi pare rau dar nu stiu sa-ti dau un raspuns.
Mymirela, multumesc. Studiez si eu.
Anamaria, poti folosi UPS, DHL sau Fed-Ex. Mi se pare ca Fed-Ex a fost putin mai ieftin.
The best thing you can do for your children is to love your wife.
ocebine spune:
Vad ca DHL imi da $99 si Fedex $78....la Fedex ne ducem...
Anamaria
"Nearly all men can stand adversity, but if you want to test a man’s character, give him power."
ocebine spune:
quote:
Originally posted by lexi
da' usps-ul? eu n-am avut niciodata probleme cu ei si sunt si mai ieftini.
USPSu' mie frica ca ajunge pe miinile Postei Romane...n-as vrea sa nu ajunga plicul sau si mai rau, sa ajunga pe miini gresite.
Anamaria
Oana_B spune:
Ptiu ptiu sa nu-i deochi pe USPS si Posta Romana. Am trimis un CD in cutie de carton de CD si l-am trimis normal ca daca era recomandat costa shipping mai mult decat cd-ul si mi-a zis tipul de la USPS ca ajunge in vreo 10 zile lucratoare. Mi-am facut cruce si am zis aia e ajunge bine n-ajunge asta e. A ajuns in vreo 5 zile lucratoare.
Probleme n-am avut pana acum cu USPS desi am auzit ca si ei se mai impiedica uneori, ma gandeam ca poate la Posta Romana sa se rataceasca din toate povestile pe care le-am citit da' n-a fost cazul.
Nu era nici valoare mare, acte importante am trimis cu DHL.
Oana_B
www.fertilityfriend.com/home/ysatis" target="_blank">vesnica aspiranta
I love pink!
lexi spune:
aia-i problema! tolba postasului roman sau cutiile cu lacatelul rupt
la capitolul anterior parca se pusese de-o seara de cinemateca sau am visat eu? cine spunea de un film, un link, o descarcare, ca eu mi-am facut popcornul?