Fetele din America (96)
Raspunsuri - Pagina 5
![](images/user_woman.png)
josefine spune:
reteta e cea a lui jamie oliver. nu prea aveam asa incredere in retetele lui ca mai facusem si pizza dupa reteta lui si nu prea mi-a placut. in schimb, curcanul a iesit fraged si aromat. va pun si poze cand le primesc.
http://www.msnbc.msn.com/id/6468412/
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Oana_B/Oana_B.jpg)
Oana_B spune:
Noi in Romania vorbim pe messenger in Bucuresti si la rudele lu' sota-miu pe telefonul de acasa. E mai scump probabil dar nu vorbim foarte des.
Aspiraretul Hoover FloorMate il returnez ca nu imi place. Nu e foarte puternic da' trage fire de par si praf...eu care credeam ca aspiratul o sa fie problema am constatat ca mai bine imi car galeata grea si mopul decat sa stau toata ziua la spalat gresia. Mi-am dat seama de la inceput si scrie si in carte ca trebuie sa il move slowly cand speli dar nici chiar asa: nu spala bine si mi-a luat fo' 15 minute sa spal o suprafata de 12 placi de 18x18. So, ma intorc la canister si galeata cu mop. Uof.
Oana_B
www.fertilityfriend.com/home/ysatis" target="_blank">vesnica aspiranta
I love pink!
pumba spune:
elena- eu cumpar cartela nr 3, e cea mai buna ,3$ pe min,putin mai scumpa, dar are legatura foarte buna.
mai folosesc -skype- sun pe calculator si se aude perfect si ne si vad cei de acasa.
josefine,ramona - detalii ,aveti mila ...
Adeline( 16.12.2005)Claire(7.12.2001)
Ramona J spune:
Pumba, salata aia e desert.
16 oz cottage cheese (eu am folosit Horizon, foarte buna) - in orice caz, ai grija sa nu fie prea sarata, compara cutiile
8 oz whipped cream (eu am avut extra creamy )
20 oz de fructe din compot, diced (eu am folosit ananas, cutie mare de 30 oz si mi s-a parut perfect asa)
Acum urmeaza partea grea: le rastorni intr-un bol si le amesteci bine. Ca sa fie si mai complicat, nu uita sa le storci bine inainte (brinza si compotul), sa nu lase lichid. Enjoy!
Ma bucur ca am gasit o reteta atit de simpla si rapida, care sa aiba si succes. Sper sa va placa si voua.
Am mai citit varianta cu iaurt de vanilie in loc de whipped cream, altele cu marshmallow din ala la borcan. Nu le-am incercat, or fi bune si alea.
Poti folosi orice fruct, mie mi s-a parut foarte buna combinatia cu ananas. Mi-a placut si consistenta lui cottage cheese, unii prefera small curd.
Cred ca duc copilul la kung-fu pina imbatrineste! A venit acasa si mi-a spus ca trebuie sa faca flotari de cite ori raspunde inapoi sau daca face alte prostii. Traiasca shaolin! A si facut cinci flotari ca si-a dat ochii peste cap la ceva ce am spus eu.
The best thing you can do for your children is to love your wife.
pumba spune:
ramona-saru'mana de reteta am sa o pun in cartea de buc.
aseara merge sotu la sevice cu masina ,se prelingea ulei de nu stiu unde, pana aici toate bune......primim tel azi de la ei ne costa 3000$ reparatia......masina e achita, e toyota-avalon, sotul acum imi spune sa aleg o masina noua ca el nu plateste atat pt reparatie.
.... acum ? inainte de craciun?cum e posibil sa se strice?ador masina asta.
scuze ,simteam ca trebuie sa spun la cineva.
pumba spune:
ceva idei de o masinuta mica pt sot? ieftina,buna si safe.
Ramona J spune:
Groaznic, si nu e momentul potrivit!
Noi am tot avut Mazda (Protege, 5...). Sint ieftine si foarte bune. Prima am tinut-o vreo cinci ani si asta are cam tot atitia. In afara de intretinere, schimb ulei, chestii din astea de rutina - nu am avut probleme deloc. Dar fiti pregatiti sa tineti masina mai mult timp, nu are resale value prea grozav. Oricum, eu zic ca merita toti banii.
Cu prima sotul a fost intr-un accident destul de grav, cu vreo patru masini implicate. Celelalte (firme de renume toate) au fost mult mai rau avariate. La a noastra a fost crapat bumperul si atit. A si venit politistul sa vada ce masina e aia, de nici nu a patit mare lucru?!
Mergeti si testati, vedeti cum va plac astea.
Uitasem sa adaug ca ar fi bine sa mai cereti pareri in legatura cu reparatia. Citeodata preturile si "diagnosticul" variaza foarte mult!
The best thing you can do for your children is to love your wife.
Carolyne spune:
Fetelor va deranjez si eu co intrebare.
Mi s-a facut o pofta nebuna sa fac o prajitura "Alba ca Zapada". Acasa la mama foloseam o lingurita de amoniac pentru foitaj. Se coceau foile pe dosul tavii si erau extrem de fragede.
Aici gasesc amoniac sau nu? Am intrebat la un magazin de polonezi si mi-a spus vanzatoarea ca acum 10 ani cand a venit ea in America gaseai pe la polonezi, dar de ceva ani buni nu a mai vazut asa ceva pe piata.
Ok, poate o fi nociv, cine stie ce descoperire au facut, dar ce pot folosi in loc ca sa pregatesc foilea alea delicioase? Sau stiti vreo reteta buna pentru alba ca zapada?
Multumesc anticipat.
lexi spune:
carolyne, se gaseste baking ammonia, uita-te pe la rafturile de spice sau la fainuri, daca nu si nu, gasesti sa-ti comanzi online:
www.americanspice.com
de obicei, stiu ca se inlocuieste amoniacul cu bicarbonat, dar o sa gasesti voci de gospodine care n-or sa fie de acord si pe buna dreptate :)
crisflo34 spune:
Dragii mei,
Stiti cumva unde, adica in ce tara, la ce spital, la ce medic sa se adreseze un tanar de 30 ani cu tumora pe creier!
In tara nu i se da nici o sansa!
Diagnostic: gliom, oligodendrogliom in forma de fluture cu calcificari, infiltrata in corpul calos. Leziune tumorala, infiltrativa, biemisferica.
Multumesc din suflet pentru orice informatie!
Cristina, mama Sabinei
http://www.crisa.ro/