Fetele din America (96)
Raspunsuri - Pagina 4
ocebine spune:
Fetelor uitati aici websiteul fermei:
www.countryloghouse.com/" target="_blank">http://www.countryloghouse.com/
Pe noi ne-au costat in total 3 nopti (2 adulti plus un copil in aceeasi camera) $337 de dolari. Super-super rezonabil.
Anamaria
"Nearly all men can stand adversity, but if you want to test a man’s character, give him power."
ANDRUSHKA spune:
quote:
Originally posted by Carolyne
Zicea cineva de NECC: eu m-am prins prea tazriu in ce hal ma furau la factura. Si faceam copy -paste in excel, calculam sumele aferente, si in 90% din cazuri factura era mai mare cu cel putin 10$. Ajunsese o data pana la vreo 30$ peste !!!! Si m-am certat rau cu ei pana am schimbat compania. Teribil de neseriosi. Va spun ca de 9 din 10 ori aveam factura incarcata !!!!! desi vorbeam lunar cu ei si le spuneam ca verific factura!!
Elena 2001 intra pe internet la site-ul Startec si suna sa vezi ce pret iti da.
Eu am avut doua prietene care au lucrat la NECC in Detroit (ma rog, langa Detroit...). Una era la departamentul Billing si cealalta la Customer Service. Si-au dat demisia, una ptr ca era fortata sa umfle billurile si sa faca magarii mari bazandu-se pe faptul ca nu toata lumea isi verifica facturile, iar cealalta ca era disperata sa se prefaca ca nu stie de toate astea si sa se tziganeasca cu victimele la telefon. Concluzia....
Carmenbr spune:
hai ca m-ati facut curioasa la necc, eu niciodata nu am stat sa adun sumele alea, tocmai pt ca vorbesc cel putin o data la 2 zile, daca nu chiar zilnic cateodata. ma ia cu durere de cap. abia astept factura urmatoare. oare daca ma duc pe site-ul lor mai am desfasurator, ca eu nu pastrez decat factura din luna anterioara, arunc desfasuratorul?!
3 anisori...uraaa!
cenia spune:
Salutare dragi americance
Tot va citesc si nu mai apuc sa scriu!
Si noi tot cu NECC vorbim in Romania si s-a intimplat sa vina factura si a doua oara desi fusese achitata. Sotul credea ca are probleme cu memoria, ca el face platile! Dar au preturi ieftine si de asta ne convine.
Vroiam sa ma ajutati, adica s ava dati cu parerea desi deja suntem lamuriti, intr-o problema. Am primit un cec de la GLOBAL FINANCIAL INC. din Canada e plicul si societatea, in valoare de 4500 usd CICA AM CISTIGAT 470 000 USD si asta e prima plata ca sa platesc taxele. dam telefon zice da!duceti-va si incasati cecul, ne ducem la banca dar e hold, abia e available pe 13.dec si i-am zis sotului ca e cusuta cu ata ca acuma cind o sa dam telefon, o sa ne ceara sa platim taxele anticipat. ia ghiciti?
sunam si zice sa platim astia 2700 usd taxe si bla bla si miine ne trimit cecul cu restul sumei. ha ha ha!
sotul a inceput sa rida si i-a zis ca banii nu sunt acolo, abia pe 13. dupa ce intra banii o sa plateasca taxele! si au zis sa ii sunam atunci cind intra banii.
deci e clar ca nu vor intra niciodata si nu-i vom suna niciodata.
mai, ce hoti! credeam ca numai in romania sunt din astia!
dar a fost faina senzatia ca am fi cistigat atitia bani, eu eram cea sceptica, ziceam ca e ceva putred si totusi spuneam cu glas tare ce visam: sa ne facem gradina super, sa platim nasterea ca nu avem asigurare...
daca patiti ceva asemanator va rog sa fiti atente!
si cum nu o sa imi trimiti voi banii, asa nici ei!
daca primit si voi sau auziti vreun "fericit" cistigator, astea sunt
datele lor:
global financial inc cu sediul in canada 201 victoria ave, halifax, nova scotia tel 1778 316 8554
oare sunt oameni pe care ii pacalesc cu chestia asta?
corinadana spune:
Cenia stai linistita ca noi milioane $( chiar si euroi) am "castigat" pana acum... Numa' la noi era procedura asa: da ti nr de cont si o sa va viram noi banii... Cand sotul meu le a zis sa trimita ei cec ul ca ne descurcam noi cu depunerea nu am mai auzit de ei. Oricum de cateva ori pe sapt primesc asa e mail uri. Azi unul chiar cu tomatoes!!!hi hi nu mai tr sa mi cumpar rosii!
Lumea e PLINA de banditi!
Don't throw with stones if you live in a glass house.
corina mama Ralucai
http://community.webshots.com/user/corinaraluca
elena2001 spune:
Carmen si Cenia, dar de ce nu cereti sa primiti bilul in e-mail?! Pentru ca daca primiti bilul in posta ei va incaseaza $1.99. Tampenie mai mare n-am auzit!
Eu mi-am facut un account online si asa vad toate platile facute si statement-urile....platesc online bilul...as fii vrut chiar sa fie platit automat sa scap de-o grija dar cum sa fac asta daca ei nu sunt seriosi....
uite aici adresa: http://www.necc.us/necclongdistance/
Spuneti-mi si mie, voi cat platiti daca sunati pe celular ?!
Irina
Ramona J spune:
Hop si eu off-topic: azi i-am dat drumul lui Roomba sa-si faca dansul prin casa. Imi place! Nu inlocuieste curatenia temeinica de care avem nevoie din cind in cind, dar din partea mea poate sa danseze zilnic pina vin brazilienii sa ia la puricat.
Acum imi trebuie una pentru hardwood si una care sa si spele!
The best thing you can do for your children is to love your wife.
cenia spune:
Corinadana: pai tocmai asta era ciudat ca era cecul in plic, perfect valabil, ca doar sotul cu astea lucreaza aproape toata ziua si eu am zis ca nu-i bun, el zicea ca da e bun, la banca nu au comentat nimic, doar ca va fi valabil de la data de 13. la telefon nu a incercat deloc sa ne convinga, doar duceti-va la banca , incasati cecul si apoi sunati.
na, asta e, am visat frumos
josefine spune:
Hehe, Ramona, ma bucur ca esti incantata de roomba! Si mie mi se pare ca mai degraba mi-ar fi trebuit unul care sa spele pe jos, dar asta e, ma multumesc cu el, chiar daca mai dau cu mopul dupa aia.
Eu am facut curcan, i-am facut si stuffing, o nebunie. I-am pus si o portocala in fundul animalului ca sa ii dea aroma, am pus caise uscate in stuffing.
Noi folosim smartcall.ro. Dar sunam de pe internet, asta ar fi singurul inconvenient, dar se aude bine; ne dau si numar de romania si ne pot suna si cei de acolo. E chiar mai ieftin sa primim telefoane; astea le redirectam pe mobil. E cam 7 eurocenti/min pe mobil, mie mi se pare ok.
Mai stiam de oriunde.com, dar e cu abonament, la smartcall incarcam noi de cat vrem.
Ramona J spune:
Josefine, impartaseste reteta minunata. S-o pun la catastif pentru la anul!
Eu am facut salata de cottage cheese. Se face usor si a avut mare succes, mai putin la Anuta. Dar tot a mincat si ea cit de cit. M-am mirat de sot, ca el rar maninca dulciuri.
The best thing you can do for your children is to love your wife.