Fetele din America (96)
Raspunsuri - Pagina 15
corinadana spune:
AA - adica ai absolvit liceul?
BA - facultate?
Multumesc mult! Sanca
La capitolul cumparaturi am sarit peste Mos Nicolae (Ralu a uitat...) avem lista ptr Mos Craciun si am purces la cumparaturi. Cam scumpace dorintele copilului dar nu avem ce face.
Don't throw with stones if you live in a glass house.
corina mama Ralucai
http://community.webshots.com/user/corinaraluca
Sanca spune:
AA - sant 2 ani de facultate sau community college.
BA - sant 4 ani de facultate, dar nu laureat
Eu trebe sa gasesc un Ant Farm.. si nu stiu cum e mai bine - cu gel sau cu nisip.... Am gasit ceva la Discovery Channel store, dar numa cu gel. Mamici de baieti, a-ti avut ant farm ???? Ca asta e cel mai mare request de Craciun.
corinadana spune:
Sanca inca o data .
Laureat decat daca ai masterul, nu?
Don't throw with stones if you live in a glass house.
corina mama Ralucai
http://community.webshots.com/user/corinaraluca
Sanca spune:
eu asa zic. Master si pe urma Ph.D
Sa ma corecteze daca bat campii. Eu nu stiu termenii din Romania, nici sistemul de facultate.
ocebine spune:
Noi am avut ant farm cu gel (tot de la Discovery)...fii atenta ca e jale mare cind se termina "experimentul" - eventual tot mor furnicile si este destul de creepy cum se incetineste gradual activitatea si vezi din ce in ce mai multe "cadavre".
Anamaria
"Nearly all men can stand adversity, but if you want to test a man’s character, give him power."
Ramona J spune:
Sotului ii cumpar o racheta de ping-pong. Racheta ii zice? Ma rog, din aia! Si invelitoare, ca bineinteles ca se vind separat, iar daca tot sint scumpe rachetele alea trebuie si protejate, nu?
Lui Alexandru cica sa-i iau webkin (nu prea inteleg ce fac aia, dar cica are toata lumea - numai el nu!) si ma gindeam la un glob pamintesc din ala destept, care iti da detalii despre diverse locuri pe harta. A avut cineva? Merita? Am mai gasit un joc interesant, inca il studiez.
Nu stiu ce fac cu Anuta, ei nu ii plac deloc papusile si habar n-am ce joc ar putea s-o atraga.
The best thing you can do for your children is to love your wife.
ocebine spune:
Ramona, Webkins, n-am - sint o fericita...vezi ca trebuie inregistrati online, nebunie mare.
Am insa Litt'lest Pet Shop Care mai de care cu mutrite cu oki mari si plingaciosi...mai gasesc un biberon mititel infipt in cafeaua mea, ba o balansoar din plastic dur prin pat (asa la coaste unde se invineteste)...
Anamaria
"Nearly all men can stand adversity, but if you want to test a man’s character, give him power."
Ramona J spune:
Ouch! Iar online?!
Ma mai gindesc... Dar de globurile alea stiti ceva?
Gears! Gears! are cineva? Anuta nu e dornica de construit, dar cred ca asta i-ar face placere, ca se invirt rotile alea. Au tot felul de variante. Ii mai caut ceva pentru bucatarie, aia e jucaria care primeste mai multa atentie.
The best thing you can do for your children is to love your wife.
ocebine spune:
Am avut Gears!Gears cred...niste roti dintate care intra una in alta pe o tabla magnetica? Si apoi se invirt? A fost frumoasa jucaria...
Anamaria
Andrada spune:
constructiontoys.com
www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Andrada" target="_blank">Camera lui Marcu