Fetele din America (96)
Raspunsuri - Pagina 16
ruxij spune:
quote:
Originally posted by corinadana
AA - adica ai absolvit liceul?
BA - facultate?
Multumesc mult! Sanca
La capitolul cumparaturi am sarit peste Mos Nicolae (Ralu a uitat...) avem lista ptr Mos Craciun si am purces la cumparaturi. Cam scumpace dorintele copilului dar nu avem ce face.
Don't throw with stones if you live in a glass house.
corina mama Ralucai
http://community.webshots.com/user/corinaraluca
ASSOCIATE DEGREES (2 ANI DE COLEGIU-DOI ANI DE STUDII DUPA LICEU)
AA (Associate of Arts)
AS (Associate of Science)
APS (Associate of Public Service)
AAB (Associate of Applied Business)
AAS (Associate of Applied Science; or in some cases, Associate of Arts and Sciences)
AIT (Associate of Industrial Technology)
AOS (Associate of Occupational Studies)
ABA (Associate of Business Administration)
AAT (Associate of Arts in Teaching)
AF (Associate of Forestry)
AT (Associate of Technology)
AE (Associate of Engineering; or, in some cases, Associate in Electronics Engineering Technology)
AET (Associate in Engineering Technology)
AN (Associate of Nursing)
ASPT-APT (Associate in Physical Therapy)
AGS (Associate of General Studies)
ADN (Associate Degree in Nursing)
BACHELOR DEGREES (facultate de 4 ani)
Cele mai comune:
BA (Bachelor of Arts)
BS, BSc (Bachelor of Science)
Dar mai sunt si altele (in economics in pharmacy etc). Ideea e ca "bachelor" degree inseamna facultate cum am facut noi in Romania
MASTER DEGREES (Matster- in gral 2 ani dupa facultate)
Cele mai comune: Master of Arts; Master of Science. MBA (Master of Bussiness Administration)
Doctor of Philosophy (Ph.D)-(doctorat, care dureaza intre 4 - la inginerie de ex si pana la 10 ani-in literatura de ex).
Doctoratul este o cerinta obligatorie pentru cei ce doresc sa faca o cariera in domeniul universitar.
Sanca spune:
Ocebine, vin si eu cu o intrebare, in legatura cu ferma de furnici. OK, dupa ce mor furnicile, le ai cum sa le scoti si sa pui altele, sau trebe un nou habitat?
Matei primeste de Craciun un sitem planetar care se agata de tavan, unde soarele e montat pe bec (lustra sau cum se zice).
Ramona, cati ani are Anuta? Baietii mei au avut niste kit-uri cu magneti si plastic, construiau diferite forme geometrice, stele si alte minuni.
corinadana spune:
Ruxij multumesc!
Am cumparat brad si un nou tren in jurul lui.
Eu am vrut sa i cumpar Ralucai glob de care zici tu Ramona dar am renuntat. Are unul normal si daca vrea sa stie mai multe despre o tara deschide o enciclopedie ca ea si asa e inebunita dupa citit!
Don't throw with stones if you live in a glass house.
corina mama Ralucai
http://community.webshots.com/user/corinaraluca
Ramona J spune:
quote:
Originally posted by Sanca
Ramona, cati ani are Anuta? Baietii mei au avut niste kit-uri cu magneti si plastic, construiau diferite forme geometrice, stele si alte minuni.
Are doi ani jumate. Ma gindeam la ceva de genul Gears! Gears! Gears! La ele te referi? Mai sint cele Magnetix sau cum s-or numi. Astea gears s-ar putea sa-i placa pentru ca se invirt rotile si e mobila constructia. Asa sper cel putin!
The best thing you can do for your children is to love your wife.
Ramona J spune:
quote:
Originally posted by ocebine
Am avut Gears!Gears cred...niste roti dintate care intra una in alta pe o tabla magnetica? Si apoi se invirt? A fost frumoasa jucaria...
Anamaria
"Nearly all men can stand adversity, but if you want to test a man’s character, give him power."
Avem tabla aia si-i place. Mai sint unele "pe verticala" (fara tabla) si cred ca sint fara baterii (mai studiez, nu sint sigura).
Asa e, Andrada. Mai studiez la ei. Incercam sa iau totul de pe Amazon, pe cit posibil cu free shipping.
Multumesc Corinadana, pe Alexandru cred ca l-ar atrage mai mult ceva electronic si de aia ma gindisem la globul ala.
Sanca spune:
Ramona, la ce ma refeream eu, are piesele prea mici, nu as recomanda la copilut asa de mic. Si nici rabdare nu are sa faca toate formele si sa se joace cu ele. Cam dificila varsta pentru shoping... 2 ani si jumate si pentru 12 ani iara...
Andrada spune:
http://www.geniusbabies.com/jumbo-netics-49-piece-toddler-safe-magnetic-building-set.html
pentru Anuta??
Eu inca nu stiu ce sa-i iau lui Marcu. Ma uit cu groza ca are cam toate jucariile de care vorbiti. Si n-ar trebui, ca nu sintem asa bogati.
A
www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Andrada" target="_blank">Camera lui Marcu
Ramona J spune:
Anuta e obisnuita cu piese mai mici, va dati seama ca da iama in toate jucariile lui Alexandru. Nu am avut vreo problema, am ferit-o doar de cele foarte marunte.
Andrada, tot asa ma gindesc si eu. Sa dau $100 pe globul ala si apoi nici nu ii da atentie? Nu stiu ce sa fac.
Alexandru nu a fost niciodata mare amator de jucarii, intotdeauna a preferat sa se joace cu chestii "adevarate". Am mai crezut in niste rinduri ca am gasit jucaria ideala si pe el nu l-a interesat deloc.
Anuta arunca papusile cit colo. Am crezut ca imi pot si eu cumpara in sfirsit casutele alea minunate pentru papusi, haine etc. M-am inselat, ea se joaca doar cu masinute!
Eu prefer sa cumpar jucarii de la garage sales, am gasit de multe ori unele ca si noi, dar la pret de nimic. Daca dau $3 pe o jucarie de $30 parca nu ma doare asa tare daca nu-i da copilul atentie. Cind cumpar o jucarie scumpa parca il tot fortez sa se joace cu ea!
Apoi... deja avem prea multe!
Na, acum ce sa cumpar?
Andrada spune:
Deci ce le luam? Aveti idei?
A
www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Andrada" target="_blank">Camera lui Marcu
Ramona J spune:
O jucarie care-mi suna bine e Wild Planet Hyper Dash. Eu am vazut-o pe Amazon. Combinatie de matematica si miscare! Alexandru face matematica si Anuta fuge si ea!
Are putine reviews, dar sint bune. Poate aveti careva jucaria asta si va dati cu parerea.