LMA! Fulguleti de noiembrie-decembrie 2006 (118)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns acs spune:

Ramsan, Victor nu a avut niciun fel de simptome, cu toate ca am citit ca giardia determina o stagnare in cresterea copilului (dar al meu a ajuns la 10,600 kg si 83 cm, deci nu se incadreaza). A avut si doua episoade de diaree, dar pe astea nu le-as fi incadrat la giardia. Analize i-am facut pentru ca asa recomanda doctorita copiilor (la fel le-am facut si fetelor la 1 an) si, chiar daca e un chin sa i se ia sange unui bebelus, am mers pe mana dumneaei.

Flore, insanatosire grabnica printesei!

Asiza, ma bucur tare daca va da drumul in spital. Inseamna ca bebe e bine!

Manuela, Stefan si cele 3 minuni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns deeaA spune:

Seara buna1
FATIMA,BIABAUS si MONIQUE
FLORE offff ..sanatate multa bubulinei si sa-i treaca repede!
LAURA sper sa fiti bine in continuare dupa vaccin!
A DEJU ai un motan tareeeeeeeee fruuuuuumos,sa-ti traiasca!
SARYTA ce mai,ai fata mare acu!
SBOGDANA pt.maseluta!
YAGMUR bubosului de Luchita, pt.maseluta,mult noroc si vremuri bune la job,iar tie multa sanatate

deeaAde DAVID IONUT 24.12.2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danita spune:

flore : bine ca v-ati dus la dr ! sanatate !

asizoi : asteptam vesti de acasa !!

intrebare : ce ati cumparat copilului , cadou de ziua lui ?? dar la nasi ? :)
D

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bamboletta spune:

Salutare

Noi suntem binisor ne cam chinuie dintii maselutele nici nu mai stiu eu cam fara chef de scris doar va citesc

A_deju-vazut motanul carliontat

Lavinia-v-ati distrat pe cinste f frumos Mihaita

Flore-multa sanatate blondinei
de la ce se face rinita alergica?
am vazut si eu anuntul cu calendarele si mi se pare super ideea

Ktrinel-offf saraca Julia 4 intepaturi,maine si noi mergem la vaccin asa nu m-as duce l-as trimite doar pe sot dar parca nu o pot lasa singurica
superbe pozele de la aniversare

Roxanica-ce frumos va jucati

Saryta-wow deja vb ieduta cea mica

Yagmur-Luchita si soacra

Danita-cadou i-am luat jucarii la nasi nimic

BambolettadeAntonia-Gabriela(1 nov 2006)
Aniversare 1 An
luna 13
www.youngnutrition.net/member/tickers/61250/ticker5.png" target="_blank">varsta Antonia
www.smi.ro/fulguleti/" target="_blank">Fulguleti nov-dec 2006

Mergi la inceput

Laura-ce face Dani? tot suparici dupa vaccin? sa treaca

Aniversare 1 An
luna 13
www.youngnutrition.net/member/tickers/61250/ticker5.png" target="_blank">varsta Antonia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura13 spune:

il doare piciorul, nu poate sa mearga, dar vrea sa mearga, asa ca il doare si doare si doare. si maraie si plange si maraie si plange. a inceput sa faca si febra.
eu pe aici, va citesc, ma bucur ca sunt fulguleti mari, voinici si destepti, ma intristez ca sunt fulguleti bolnavi. in continuare nu pot sa vad poze
va pup si multumesc ca va ganditi la noi

Laura lui Daniel - 14.11.2006
Poze Daniel

slideshow Daniel

Mamici din Iasi

www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">Fulguleti noiembrie-decembrie 2006

Mergi la inceput

Laura-offf asta ne asteapta si pe noi maine

ai 3 stelute ,felicitari

Aniversare 1 An
luna 13

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monicabb spune:

Buna seara!

Daca nu ati descoperit pana acum subiectul asta http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=69256&whichpage=1 cititi acum si salvati. E foarte interesant.

Pupici

Monica, mama lui Dragos (6 decembrie 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianocica spune:

privitor la crizele de isterie. am sa citez o postare a gazzelei , sper ca nu se va supara

“Trebuie sa stabilim niste reguli clare de comportament (pentru a evita situatiile periculoase, pentru a nu cadea in ridicol fata de alte persoane, etc) atat in casa cat si pe strada. Adica niste reguli minime de civilizatie si bun simt”Dar e posibil???
Regulile, cat de importante sunt regulile?

Citisem in diverse articole, carti ca un parinte trebuie sa fie constant, ca o regula odata creata trebuie sa fie constanta, aplicata intotdeauna indiferent de circumstante pentru a fixa regula, a nu confuziona copilul.
Eh, pana aici suna totul pare acceptabil, problema e cum fac eu sa fiu constanta?

Regurile intial se stabilesc pentru ca copilul a trecut un anumit grad de toleranta, dar daca a doua zi facand aceasi actiune gradul nostru de toleranta (pentru ca stiu eu...poate e primavara afara, iar noi regula o stabilisem cand eram oarecum deprimati din cauza iernii lungi) e ceva mai mare? Ce facem? Adoptam o atitudine rigida, care nu ne oglindeste fidel starea de spirit, atitudinea fata de actiunea respectiva, fata de copil? Devenim falsi?
Bell problemma!

Cred ca aceasta dilema inceteaza sa mai fie o problema atunci cand acceptam ca regulile pot sa fie mai mult sau mai putin flexibile, elastice. Cred ca e chiar necesar ca sa fie asa, e o conditie pentru a conserva armonia in familie. A fi fluctuant in privinta regulilor nu are nimic de a face cu capacitatea copilului de a o percepe o regula ca atare adaptabila contextului.

diana si david 03.12.06

Alaptatul Help-line. Pentru un copil fericit si increzator www.euro.who.int/document/WS_115_2000FE.pdf?language=english" target="_blank">OMS recomanda www.babycentre.co.uk/baby/safety/chokingguide/" target="_blank">Prim ajutor www.gahospita.go.ro/toxapel.html" target="_blank">Toxapel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ktrinel spune:

am inteles tot mai putin :«Bell problemma!»...

Mergi la inceput