LMA! Fulguleti de noiembrie-decembrie 2006 (118)

Raspunsuri - Pagina 22

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns marani spune:

OANA DE DIA

TUDOR DE DANITA

- nu face nimeni capitol nou?
- unde umblati ca avem sarbatoriti!!!
- danita, f frumoasa povestea nasterii...multumesc!

Ajutati-o pe Sonia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bamboletta spune:

Oana de Dia
Tudor de Danita
Ocavian de P_onu

BambolettadeAntonia-Gabriela(1 nov 2006)
Aniversare 1 An
luna 13
www.youngnutrition.net/member/tickers/61250/ticker5.png" target="_blank">varsta Antonia
www.smi.ro/fulguleti/" target="_blank">Fulguleti nov-dec 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns a_deju spune:

imediat si capitol nou!!!

Deea, mami de www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=414b2893332a6a41d7c2a4&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Eric(15.12.2006)

www.helpsonia.com/" target="_blank">pentru sosonica

"outside of a dog, a book is man's best friend (..'coz inside of a dog it's too damn dark to read..)"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Yagmur spune:

Salutare,
Deci fara sa citesc prea multe din urma, m-am gandit ca va este dor de Luchitza asa ca am sarit cu poze din 17, 20, 26, 27 si 29 noiembrie (azi este si un mini filmuletz cam intunecat din pacate... ca am uitat sa trag perdeaua )www.dropshots.com/Yagmur" target="_blank"> Luchitza
Ancheta a decurs bine (va multumesc ca v-ati gandit la mine), seful imi pleaca pe 13, nu stiu cine imi va fi sef, dar DA... am primit 20% marire de salariu ... si mai sper la inca 10% din februarie 2008.
Avand in vedere ca pozele se incarca greu am mai apucat sa citesc...
Roxanica, merci inca o data pentru cuvintele tale frumoase.... m-ai emotionat pana la lacrimi
Danita/Dia - au implinit un an? va vine sa credeti? LA MULTI ANI, Oana si Tudor....
Madaluta, ce doctor idiot
Laura, felicitari si bafta in continuare
Donia, merci de pupic... s-a simtit astazi cat era autoritatea pe capu' meu
Ktrinel, asa se face cand ceri incredintarea unica; trebuie facuta ancheta; azi s-a emotionat tipa cand l-a vazut pe Luca dormind, i-a placut mansarda noastra, chiar e frumos la noi, desi este mic; marti am procesul la Bucuresti si sper sa obtin ceea ce vreau
Monique, dau reteta mai departe la dadaca....
Ingeras, ce bine ca mai dai si tu un semn (sau te-am ratat eu cum citesc doar pe diagonala )
Ruxandra, pupici dulci
Bebinuta, uneori simt ca ma las curajul; noroc ca nu ma tine mult
Mancare - inca sintem la stadiu de fructe, legume, piure, ciorbica, mamaliga cu branza... nu am dat branza desarata/cascaval sau mezel.....
As mai scrie, dar ma reintorc la treaba...
PupiciYagmur - mami de Luca (19 decembrie 2006)

www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">fulgi de nea
slide Luca
varsta Luca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mami_n-d_06 spune:

subiect inchis, continuam fulguiala AICI

Mergi la inceput