LMA! Fulguleti de noiembrie-decembrie 2006 (118)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns doradora spune:

ce cretin!!!!!!!!

chris + alexandra
varsta alexandra
bebeii nostri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dbunny spune:

quote:
Originally posted by bamboletta

Salutare

si ca sa nu fie numai antonia intepata mi-am facut si eu vaccinul antigripal

care va sa zica sunteti niste intepate

saryta sanatate
madaluta bine ca nu te-a pus sa faci pishu pe broasca ca sa vada daca intr-adevar esti gravida
vizionat Alessia dansatoare cu tati cu tot

dayanara mama uni-mi umbli? ca eu nu am scis zilnic dar de cetit inca mai tin pasul

tema noua albusul de ou! fetele cu bebei de 12 luni implinite...ati inceput deja sa dati ou complect? Noi tocmai am halit o omleta facuta din una bucata ou intreg.Bine facuta..cu o picatura de ulei de masline...l-a papat aproape tot + jumate dintr-un triunghiulet d'ala de branza topita... daca la noapte face urat ma vedeti p'aci maturand si lustruind fiecare colt al forumului

Dbunny cu bb Daniel(23.11.2006)
www.flickr.com/photos/dbunny/sets/" target="_blank">poze Daniel
www.dropshots.com/dbunny_28" target="_blank">Filmulete cu Prichindelu
An angel wrote...If someone betrays you once, it's their fault;If someone betrays you twice, it's your fault.

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Monicabb
Am ajuns sa recitesc Odiseea (eu am examen pe 5 dec., ati inteles da?). Maaama ce frumos. Dar gata nu mai vorbesc despre asta.

Adica e cu oki? mai fetelor, voi ati cetit?

An angel wrote...If someone betrays you once, it's their fault;If someone betrays you twice, it's your fault.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns m_monique spune:

David de ralumat. sa cresti mare, sa fi sanatos si norocos.

Yagmur, hai ca o sa fie totul bine cu autoritatea tutelara.
Laura13 cate interviuri se dau la NASA?
saryta imi pare rau ca nu re simti bine. multa sanatate
madaluta l-ai cautat mult pe dr. asta?

Andrei (16.12.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns m_monique spune:

quote:
Originally posted by Dbunny

madaluta bine ca nu te-a pus sa faci pishu pe broasca ca sa vada daca intr-adevar esti gravida

Andrei (16.12.2006)

Mergi la inceput

desiree la multi dinti
roxanica tatal tau n-ar fii interesat sa adopte? cunosc eu una care s-ar da i-auzi...bani de cadou...
donia, asiza??

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bamboletta spune:

quote:
Originally posted by Dbunny

quote:
Originally posted by bamboletta

Salutare

si ca sa nu fie numai antonia intepata mi-am facut si eu vaccinul antigripal

care va sa zica sunteti niste intepate

tema noua albusul de ou! fetele cu bebei de 12 luni implinite...ati inceput deja sa dati ou complect? Noi tocmai am halit o omleta facuta din una bucata ou intreg.Bine facuta..cu o picatura de ulei de masline...l-a papat aproape tot + jumate dintr-un triunghiulet d'ala de branza topita... daca la noapte face urat ma vedeti p'aci maturand si lustruind fiecare colt al forumului

da suntem intepate

tema cu albusul -ieri am facut supa cu galuste pt noi si i-am dat si ei deci a papat oul intreg,deocamdata nu are nimic si sper nici sa nu aiba

BambolettadeAntonia-Gabriela(1 nov 2006)
Aniversare 1 An
luna 13
www.youngnutrition.net/member/tickers/61250/ticker5.png" target="_blank">varsta Antonia
www.smi.ro/fulguleti/" target="_blank">Fulguleti nov-dec 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lavinia_P spune:

LA MULTI ANI DAVID
Sa cresti mare,sanatos si destept!

Flore..foarte tare familionul tau!am crezut ca Alessia merge.

Ruxandra..acasa (dar e casa socrilor)..nu am aratat chiar toate pozele.. ca petrecerea a fost mai extinsa..dar importanti erau copiii.Sa va traiasca Dna Nina.. brr...
Si parmezanul cum ar putea fi dat la copii?

Madaluta..uff..ce ghinion sa dai peste asa un inapoiat..i-ai mai dat si bani...

Dandusa..ia mai baga tu niste poze cu chinezoaica..si chair un film daca se poate!

Doarme..nu stiu ce e cu el..de la frig probabil.

minunea mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura13 spune:

intrebare intrebatoare: i-am dat sunculita de pui de la kosarom. da, stiu, e cahh, are E-uri, etc, dar am senzatia ca acest copil va manca legume fierte, fructe si branza pana la 100 de ani. asa ca am incercat. a fost ceva de genul 3 bucatele cat varful unui deget, deci nu sariti fff sus. dar puteti sa sariti daca vi se pare deplasat. deci, intrebarea era daca a mai dat cineva asa ceva, sau sunt singura sarita de pe fix.
apoi alta intrebare: ce fel de cascaval dati copiilor? marca, culoare, grasime, etc. detalii va rugam. si ce altceva le dati sa manance??????????????????? in afara de legume fierte cu carne/ficat/ou blenduite la pranz? dar seara? tot fructe cu branza/cereale????? ce putem sa le mai facem???????????? pls!!!!!!!

Laura lui Daniel - 14.11.2006
Poze Daniel

slideshow Daniel

Mamici din Iasi

www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">Fulguleti noiembrie-decembrie 2006

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Laura13

intrebare intrebatoare: i-am dat sunculita de pui de la kosarom. da, stiu, e cahh, are E-uri, etc, dar am senzatia ca acest copil va manca legume fierte, fructe si branza pana la 100 de ani. asa ca am incercat. a fost ceva de genul 3 bucatele cat varful unui deget, deci nu sariti fff sus. dar puteti sa sariti daca vi se pare deplasat. deci, intrebarea era daca a mai dat cineva asa ceva, sau sunt singura sarita de pe fix.
apoi alta intrebare: ce fel de cascaval dati copiilor? marca, culoare, grasime, etc. detalii va rugam. si ce altceva le dati sa manance??????????????????? in afara de legume fierte cu carne/ficat/ou blenduite la pranz? dar seara? tot fructe cu branza/cereale????? ce putem sa le mai facem???????????? pls!!!!!!!

ntz ntz ntz... vai vai vai...cum ai putut sa faci asemenea grozavie?
Glumesc!! In primul rand e copilasul tau si-i dai ce vrei, n-ai nevoie de aprobarea nimanui. ti-e clar ?

Eu ii dau de-o luna, ba piept de pui ba de curcan... mai cumpar d'ala fara sare, fara grasime..cica 98% liber de grasime...nu ma mai uit pe etichete de-o vreme-ncoace...

Seara eu ii dau peste de 2-3 ori pe saptamana. Il mananca mai cu pofta decat crema de cereale. Reteta: bag un pestiuc la fiert(sole ii zice in engleza, lenguado in spaniola, in rom nu stiu nici daca ma impusti) separat fierb o bucatica dovleac dulce si ce mai gasim prin frigi... pastarnac, morcov..nu prea multe feluri. in apa in care fierb verdeturili pun la fiert o lingura de gris. cand e fiert grisul adaug verdeturile si pestele miate sau sparte cu furculita(fara os, piele sau alte matze). In tot maglavaisul asta adaug ori o lingurita mica de ulei de masline ori cateva picaturi de lamaie. Ii place la nebunie.
crema de dovlacel verde: se pune la fiert un dovlacel un cartof si un praz. Dupa ce-au fiert se mieaza toate cu o buc branza topita. E delicios, din asta mancam si noi adultii dar cu sare si piper.
Cascaval nu-i dau..branzica topita din an in pasti, si branza proaspata...

Mergi la inceput