LMA! Fulguleti de noiembrie-decembrie 2006 (118)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Monicabb spune:

quote:
Originally posted by Dbunny

quote:
Originally posted by Monicabb
Am ajuns sa recitesc Odiseea (eu am examen pe 5 dec., ati inteles da?). Maaama ce frumos. Dar gata nu mai vorbesc despre asta.

Adica e cu oki? mai fetelor, voi ati cetit?

Dbunny cu bb Daniel(23.11.2006)
www.flickr.com/photos/dbunny/sets/" target="_blank">poze Daniel
www.dropshots.com/dbunny_28" target="_blank">Filmulete cu Prichindelu
An angel wrote...If someone betrays you once, it's their fault;If someone betrays you twice, it's your fault.

Nu, nu, nu inca. Nu auzisi ca mi-e dor? Stai ca deocamdata e asa o idee, mai vedem, dar mi-ar placea tare mult.

Monica, mama lui Dragos (6 decembrie 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dandusa spune:

LA MULTI ANI,DAVID
sa cresti mare,sanatos,sa fii fericit si implinit

de vreo 3 saptamini,am observat o a doua masea fff umflata care parea sa erupa...,am tot studiat-o...,de cite ori am avut ocazia...si-am beshterit-o...de fiecare data...,crezind ca ea este motivul de frecush in noapte...,trezit/crize si restul...,la spalat pe dinti aveam grija sa o masez bine..,special pe ea...,cu Dentinox dadeam de cite ori aveam ocazia...,DAR...,nu m-a dus bibilica sa ma mai uit si pe sus de ex...,azi...,am descoperit-o pe cea de-a doua masea...,dar nu jos in dreapta...,cea masata,frectionata si beshterita...,nuuu,sus pe stinga...,deci mai avem o masea...,care si-a facut aparitia la fel de triumfala...

Roxanica,
asa tata,asa fiica...,esti minunata daca te gindesti sa dai acei banuti,unor copilasi......,in aceste momente mi-ar fi placut sa fiu bogata...,sa pot sa-i ajut pe toti...,dupa nevoi...,copii si animalele suferinde ,ma intristeaza fff tare...si as face orice pot, sa-i ajut...
Laura,
eu i-am mai facut macaroane cu brinza la cuptor...si a mincat fff bine...,ciorbita facuta ca pentru noi...,maninca fff bine...,dimineata serveste cereale simple cu frucute proaspete si seara iaurt cu frcute sau biscuiti
miine dimineata vreau sa-i fac brinza cu frucute proaspete...
eu nu i-am dat sunca,sau alta natie de mezel...,pt ca stiu sigur ca nu-i sanatos...,noi mincam salam uscat ,dar cam atit...,cirnati,parizer sau altele...,ffff rar ,asa ca nici ea nu va servi prea curind nimic din aceasta familie...
daca vrei sa-i mai schimbi ceva...,da-i piept de pui la gratar...,Crinutei i-a placut...
vreau sa mai incerc si cartofi copti,dar din aia mari...,coc cartoful si-i pun smintina si brinza si servim cu mamaliguta...
Felicitari pentru test...,stiam ca-l vei lua...[:x]

albus de ou eu i-am dat in macaroane cu brinza...,in pandispan...,in perisoare,in biscuitii de la nestle...,dar fiert simplu,nu...,nu stiu de ce...,o sa-i dau probabil intr-o zi...

Fiti mai buni de Craciun
Ionut/Teo/www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">Sonia /www.animalutze.com/umanitare/bb-darius/index.php" target="_blank">Darius/www.crisa.ro/" target="_blank">Crisa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madaluta spune:

laura: si eu am incercat de cateva ori sa-i dau sunca de pui, sau crenvursti de piept de pui...si nu a fost prea incantat, asa k am renuntat...
Si eu ma tot intreb cum sa-i mai diversific si nu vad decat alternative interzise ...

monicabb: am verificat mailul si eu il pot deschide...nu stiu de ce n-ai reusit tu...

Madalina 16+
+Darius Cristian ( 14.12.2006 )
Darius la 11 luni
VIENA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns desiree spune:

quote:
Originally posted by Laura13

intrebare intrebatoare: i-am dat sunculita de pui de la kosarom. da, stiu, e cahh, are E-uri, etc, dar am senzatia ca acest copil va manca legume fierte, fructe si branza pana la 100 de ani. asa ca am incercat. a fost ceva de genul 3 bucatele cat varful unui deget, deci nu sariti fff sus. dar puteti sa sariti daca vi se pare deplasat. deci, intrebarea era daca a mai dat cineva asa ceva, sau sunt singura sarita de pe fix.
apoi alta intrebare: ce fel de cascaval dati copiilor? marca, culoare, grasime, etc. detalii va rugam. si ce altceva le dati sa manance??????????????????? in afara de legume fierte cu carne/ficat/ou blenduite la pranz? dar seara? tot fructe cu branza/cereale????? ce putem sa le mai facem???????????? pls!!!!!!!

Laura lui Daniel - 14.11.2006
Poze Daniel

slideshow Daniel

Mamici din Iasi

www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">Fulguleti noiembrie-decembrie 2006

mie mi se pare foarte deplasat..trebuia sa -i dai de la cristim.

glumesc..nu e nici o treaba....i-ai dat putin oricum....desigur ca ar fi de preferat sa inlocuiesti cu ceva cu mai putin aditivi alimentari, sa-i faci un pateu in casa de ex...cascaval ii dau neafumat, dorna, rarau, ce gasesc la oferta

Alina,mami de Mihnea-Octavian
varsta Octavian;

www.pampers.ro/ro_RO/baita/gallery_view.php?page=1&id=2753&from=search&keyword=PETRE" target="_blank">votati un super-bebelush !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns m_monique spune:

quote:

apoi alta intrebare: ce fel de cascaval dati copiilor? marca, culoare, grasime, etc. detalii va rugam. si ce altceva le dati sa manance??????????????????? in afara de legume fierte cu carne/ficat/ou blenduite la pranz? dar seara? tot fructe cu branza/cereale????? ce putem sa le mai facem???????????? pls!!!!!!!

la pranz ii dau tot legume cu carne, variatiuni pe aceeasi tema: legume fierte, orez cu legume, ciorbica de legume cu bors, sau bulion, la care adaug carne fiarta. cand am avut, i-am dat si gratar de pui.
seara ii fac (nu toate in aceeasi seara):
- mamaliga cu branza de vaci, fie facuta in casa, fie cumparata, fie branza fagaras, si cascaval si iaurt
- spanac fiert amestecat cu iaurt
- orez cu lapte
- in seara asta i-am facut budinca de orez cu mar si branza de vaci
- cereale cu iaurt

cascaval i-am dat bobalna, de la napolact,din lapte de vaca pasteurizat. i-am mai dat si branza cedar mild

Andrei (16.12.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doradora spune:

cand i-am facut analizele lui pisi, atunci cand avea ea anemia aia usoara, i-am facut si diverse de alergii, si am incercat si albusul, la care nu a iesit nimic, asa ca i-am dat linistita in perisoare.

chris + alexandra
varsta alexandra
bebeii nostri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns desiree spune:

laura i-am facut ieri o reteta de budinca de dovlecei cu pui la cuptor de a mancat octavian foarte bine (am mancat si eu foarte bine), luand bucati in manaL dovlecelul se fierbe, puiul se fierbe, se amesteca cu furculita dovlecelul fiert+ puiul taiat fideluta sau dat la masina+un galbenus+ lapte UHT..putin marar pt gust...am dat totul la cuptor 30 minute....

Alina,mami de Mihnea-Octavian
varsta Octavian;

www.pampers.ro/ro_RO/baita/gallery_view.php?page=1&id=2753&from=search&keyword=PETRE" target="_blank">votati un super-bebelush !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danutz spune:

quote:

intrebare intrebatoare: i-am dat sunculita de pui de la kosarom. da, stiu, e cahh, are E-uri, etc, dar am senzatia ca acest copil va manca legume fierte, fructe si branza pana la 100 de ani. asa ca am incercat. a fost ceva de genul 3 bucatele cat varful unui deget, deci nu sariti fff sus. dar puteti sa sariti daca vi se pare deplasat. deci, intrebarea era daca a mai dat cineva asa ceva, sau sunt singura sarita de pe fix.

Laura lui Daniel - 14.11.2006
Poze Daniel

slideshow Daniel

Mamici din Iasi

www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">Fulguleti noiembrie-decembrie 2006

Seara mai servim papanasi cu smantana, sau mamaliguta cu branza si smantana. Asta cand nu servim cereale sau iaurt cu fructe.
Cascaval inca nu servim, nici ficat, nici multe alte chestii...este timp pt tot!

Danutz, mamica de bebe Rares (14.12.2006)

www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank"> fulguleti
varsta rares

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebinuta spune:

David

LA MULTI ANI!

Bebinuta de Ada(30 nov)
poze Ada
varsta Ada

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dayanara spune:

dbunny - citesc intr.una, mi.e greu sa scriu acum ca ivan si.a schimbat programul, e la un somn pe zi, pana ma obisnuiesc :)

te rog zi.mi cum e cu semola, cam cat ingroasa, cam ce cantitae de apa pui, cat fierbe , exact, explica.mi ca la aia mici :)

ivan si dayanara

Mergi la inceput