LMA! Fulguleti de noiembrie-decembrie 2006 (118)
Raspunsuri - Pagina 16
bamboletta spune:
Salutare
am scapat de vaccin
nu a fost asa rau cum ma asteptam,a plans cand a intepat-o dupa ia trecut
am facut pentaximul si priorixul (cu toate ca nu vroiam sa il fac acum,l-am facut)deocamdata e bine nici nu iesem din cabinet si ea fugea si tipa dupa copii
avem 9.400 kg si 77 cm
nu stiu cum am masurat-o noi si avea 80 cm
in rest suntem ok 
si ca sa nu fie numai antonia intepata mi-am facut si eu vaccinul antigripal ![]()
Laura-felicitari pt testul nasa 

David de Ralumat

Bamboletta
de
Antonia-Gabriela(1 nov 2006)
Aniversare 1 An
luna 13
www.youngnutrition.net/member/tickers/61250/ticker5.png" target="_blank">varsta Antonia
www.smi.ro/fulguleti/" target="_blank">Fulguleti nov-dec 2006
flore26 spune:
DAVID 

Am filmat/o si eu pe Alessia, mai mult ca experiment
...asa ca uitati www.youtube.com/watch?v=1upccjq1Uw8" target="_blank">aiciPromit sa filmez chestii mai interesante, dar daca tot am reusit, macar sa ne vada cineva Flore
Alessia Liane (16-12-2006)
madaluta spune:
eu sunt plina de nervi!!!vin si ma descarc la voi...
M-a mancat undeva( nu spun unde)sa merg sa fac echo sa vad dc i-a mai crescutr ceva intre picioare lui bb...Intreb in stanga , in dreapta de un echograf bun care sa primeasca si fara programare si aflu de un anume d-l Mocanu Florin.Plec la cabinet...astept 45 de min k avea program de la 15 si eu ajunsesem mult mai devreme, astept la rand dupa cei programati, intru , ma intind pepat..si cand ii spun pt ce m-am dus...imi raspunde pe un ton foarte calm si convingator:" doamna, dar nu stiti k pana la 6-7 luni toti suntem fetite"???Am inceput sa rad caci am crezut k glumeste...dar nicidecum..el a inceput cu teoria lui de pe vremea bunicii( dar ncii atunci cred k nu era asa)k putza baiatului creste undeva dupa 6 luni si tot atunci coboara si outzele...I-am spsu k ginecologii precizeaza insa de pe la 15 sapt sexul si el imi raspunde k aia o zic la nimereala.daca tine tine...daca nu isi cer scuze...Auziti si voi parerea unui medic...Am incercat sa ii mai spun k nu astept sa vad o putza de 3 cm..dar ceva diferente intre bulbul sexual feminin si cel masculin tot exista.El nimic..o tinea pe-a lui k toti suntem la fel pana la 6-7 luni..Apoi imi arata mie capul mainile si picioarele sa vad k sunt la numar...I-am zis k astea le-am vazut de la 8 sapt...Mi-a numarat pe degete data probabila a nasterii, care bineinteles k nu coincide cu cea reala pt k el nici n-a vrut sa auda de prima zi a ultimei menstruatii ci de ziua 13 a ultimei menstruatii...
Imi venea sa tip la el si sa-i explic babeste , dar mi-am dat seama k n-are rost, k doar nu l-ai invata eu medicina acum...
Apoi ce a masurat a fost lungimea, capul si piciorul, care bineinteles k au iesit a avea 15 sapt si cateva zile , nu asa cum calculase el, 14 sapt, dar a zis k sa nu ma iau dupa astea( adica dupa masuratorile echografului) k numaratorea lunilor pe degete, e sfanta...Voi va dati seama k exista astfel de medici acum???Mie nu-mi venea sa cred...
Si cat am asteptat afara se stransesera o gramada pacienti care aveau o perere foarte buna despre dansul...
Nu stiu..poate s-o pricepe in alte domenii, dar la ginecologie..e varza...da varza rau...Nu stiu cat timp imi va lua sa ma calmez...
Madalina
16+
+Darius Cristian ( 14.12.2006 )
Darius la 11 luni
VIENA
madaluta spune:
david
Monica : verific mailul sa vad ce se intampla...
Madalina
16+
Darius la 11 luni
VIENA
a_deju spune:
quote:
Originally posted by flore26DAVID
Noi suntem bine...adica mucii sunt tot acolo, dar parca respira mai bine datorita tratamentului.Maine mergem iar la control.ASIZA ce faceti? Ati ajuns acasa...
![]()
Am filmat/o si eu pe Alessia, mai mult ca experiment
, adica sa vad daca reusesc sa pun pe net. Si...guess what...merge
...asa ca uitati www.youtube.com/watch?v=1upccjq1Uw8" target="_blank">aiciPromit sa filmez chestii mai interesante, dar daca tot am reusit, macar sa ne vada cineva
Flore![]()
hai ca am ras de m-am spart :)) alessia ca alessia, se distra de nu mai putea, dar al tau barbat..sa mor.... face toti banii in filmuletu' asta :)))) aaa...si nici nu ma asteptam sa NU fie la vaca lola pe fundal.. :)))))))))
Deea, mami de
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=414b2893332a6a41d7c2a4&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Eric(15.12.2006)
www.helpsonia.com/" target="_blank">pentru sosonica 
"outside of a dog, a book is man's best friend (..'coz inside of a dog it's too damn dark to read..)"
saryta spune:
LA MULTI ANI! DAVID
multa sanatate si bucurii
Eu azi am facut o criza de colica biliara ... am o piatra din vechime de 11 mm si a inceput sa ma supere rau.Tre sa merg sa fac un echo sa vedem daca o mai tinem putin(nu vreau inca sa ma operez ca vreau sa-i mai dau tzitzi Tonitei).
Multi 

.
Mariana - mamicuta de 3
- ANDRA, SARA si ANTONIA(21.11.2006)
acs spune:
Ruxandra, pe langa analizele de sange, i-am facut lui Victor si coproparazitologicul si sumar de urina.
Manuela, Stefan si cele 3 minuni
bamboletta spune:
quote:
Originally posted by flore26
Am filmat/o si eu pe Alessia, mai mult ca experiment, adica sa vad daca reusesc sa pun pe net. Si...guess what...merge
...asa ca uitati www.youtube.com/watch?v=1upccjq1Uw8" target="_blank">aiciPromit sa filmez chestii mai interesante, dar daca tot am reusit, macar sa ne vada cineva
Flore![]()
ma bucur ca sunteti mai bine

Bamboletta
de
Antonia-Gabriela(1 nov 2006)Aniversare 1 An
luna 13

www.youngnutrition.net/member/tickers/61250/ticker5.png" target="_blank">varsta Antonia
bamboletta spune:
quote:
Originally posted by madaluta
eu sunt plina de nervi!!!vin si ma descarc la voi...
M-a mancat undeva( nu spun unde)sa merg sa fac echo sa vad dc i-a mai crescutr ceva intre picioare lui bb...Intreb in stanga , in dreapta de un echograf bun care sa primeasca si fara programare si aflu de un anume d-l Mocanu Florin.Plec la cabinet...astept 45 de min k avea program de la 15 si eu ajunsesem mult mai devreme, astept la rand dupa cei programati, intru , ma intind pepat..si cand ii spun pt ce m-am dus...imi raspunde pe un ton foarte calm si convingator:" doamna, dar nu stiti k pana la 6-7 luni toti suntem fetite"???Am inceput sa rad caci am crezut k glumeste...dar nicidecum..el a inceput cu teoria lui de pe vremea bunicii( dar ncii atunci cred k nu era asa)k putza baiatului creste undeva dupa 6 luni si tot atunci coboara si outzele...I-am spsu k ginecologii precizeaza insa de pe la 15 sapt sexul si el imi raspunde k aia o zic la nimereala.daca tine tine...daca nu isi cer scuze...Auziti si voi parerea unui medic...Am incercat sa ii mai spun k nu astept sa vad o putza de 3 cm..dar ceva diferente intre bulbul sexual feminin si cel masculin tot exista.El nimic..o tinea pe-a lui k toti suntem la fel pana la 6-7 luni..Apoi imi arata mie capul mainile si picioarele sa vad k sunt la numar...I-am zis k astea le-am vazut de la 8 sapt...Mi-a numarat pe degete data probabila a nasterii, care bineinteles k nu coincide cu cea reala pt k el nici n-a vrut sa auda de prima zi a ultimei menstruatii ci de ziua 13 a ultimei menstruatii...
Imi venea sa tip la el si sa-i explic babeste , dar mi-am dat seama k n-are rost, k doar nu l-ai invata eu medicina acum...
Apoi ce a masurat a fost lungimea, capul si piciorul, care bineinteles k au iesit a avea 15 sapt si cateva zile , nu asa cum calculase el, 14 sapt, dar a zis k sa nu ma iau dupa astea( adica dupa masuratorile echografului) k numaratorea lunilor pe degete, e sfanta...Voi va dati seama k exista astfel de medici acum???Mie nu-mi venea sa cred...
Si cat am asteptat afara se stransesera o gramada pacienti care aveau o perere foarte buna despre dansul...
Nu stiu..poate s-o pricepe in alte domenii, dar la ginecologie..e varza...da varza rau...Nu stiu cat timp imi va lua sa ma calmez...
Madalina16+
Darius la 11 luni
VIENA
nu-mi vine sa cred
ce dobitoc 

Bamboletta
de
luna 13

bamboletta spune:
quote:
Originally posted by saryta
Eu azi am facut o criza de colica biliara ... am o piatra din vechime de 11 mm si a inceput sa ma supere rau.Tre sa merg sa fac un echo sa vedem daca o mai tinem putin(nu vreau inca sa ma operez ca vreau sa-i mai dau tzitzi Tonitei).
Mariana - mamicuta de 3- ANDRA, SARA si ANTONIA(21.11.2006)
multa sanatate

Bamboletta
de
luna 13