LMA! Fulguleti de noiembrie-decembrie 2006 (118)
Raspunsuri - Pagina 15

Monicabb spune:
 Ruxandra, ce-mi place ca-ti mai doresti inca un bebelus! Bravo! Si eu mai vreau unul, mi-e un dooorrr. Si apoi inca unul (mai incolo). Si, daca o sa avem trei baieti, ce? Am ajuns sa recitesc Odiseea (eu am examen pe 5 dec., ati inteles da?). Maaama ce frumos. Dar gata nu mai vorbesc despre asta.
Revenind la adoptie, nu stiu daca tu stii dar noi avem o colega la Cluj care are trei frati adoptati pe langa sora ei cu aceeasi parinti. Unul dintre copii e autist. Si au mai avut o sora adoptata care a murit de leucemie (au adoptat-o bolnava). Mi se pare extraordinar! Nu stiu mai multe amanunte, am aflat si eu de prin alta parte. Iti dai seama! Jos palaria!
Monica, mama lui Dragos (6 decembrie 2006)

kikineata spune:
 Marani, nu nici vorba ...cum vin si plec...pai facu vaccin azi gargarita, calcul merge din joi in Paste, mai obosesc si eu mai mereu...cum imi da si mie mana. Am si io perioade ca toate fetele. Da pe tine tot te 
KIKINEATA mami de SARA MARIA (16 noiembrie 2006)
http://picasaweb.google.com/kikineata

lizzy spune:
quote:
Originally posted by Laura13
am trecut testul psihologic, aka ala pt NASA![]()
![]()
![]()
![]()
se vede cat sunt de happy??????? nu dau de baut, ca mai urmeaza....unul sau 2 interviuri cu firma angajatoare, dar sunt happy.....macar nu sunt total dusa ......sa-i scot ochii lui florin
Lauralui
Daniel - 14.11.2006
Poze Daniel
slideshow Daniel
Mamici din Iasi
www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">Fulguleti noiembrie-decembrie 2006

tine-o tot asa!!!
Marc (17.12.06) si 
Ianis  (14.09.04) Pozele noastre / www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52587" target="_blank">Nasterea lui Ianis
www.helpsonia.com/" target="_blank">Pentru Sonia

dianocica spune:
 doamna de la NASA lasati, doamna, copilul in pace. uite ca e fortos si lupta cu virusii si fara febra. sa ti traiasca! si, nu, nu esti dusa. (poate un pic 
)
diana si 
david 03.12.06 
Alaptatul Help-line. Pentru un copil fericit si increzator www.euro.who.int/document/WS_115_2000FE.pdf?language=english" target="_blank">OMS recomanda www.babycentre.co.uk/baby/safety/chokingguide/" target="_blank">Prim ajutor www.gahospita.go.ro/toxapel.html" target="_blank">Toxapel

a_deju spune:
 cu mii de scuze pt intarziere(a mintala...):

LA MULTI ANI DAVID!!!

sa traiesti, sa infloresti, pe ai tai sa-i..bucuresti :))) sau constantesti..dupa caz :))) multi pupici!!!!
Deea, mami de 
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=414b2893332a6a41d7c2a4&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Eric(15.12.2006)
 www.helpsonia.com/" target="_blank">pentru sosonica 
"outside of a dog, a book is man's best friend (..'coz inside of a dog it's too damn dark to read..)"

a_deju spune:
 rezolvat si problema cu pozele, asa ca invit sa vizionati inca 3 sarmalute de colectie, 2 promovati deja la coifuri :))
Deea, mami de 
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=414b2893332a6a41d7c2a4&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Eric(15.12.2006)
 www.helpsonia.com/" target="_blank">pentru sosonica 
"outside of a dog, a book is man's best friend (..'coz inside of a dog it's too damn dark to read..)"

doradora spune:
quote:
Originally posted by daphna
da,si noi avem cubul de 5.9 lei si ii acordam destul timp,dar nici vorba sa le bage singura!!!
apropos de jucarii,a cumparat careva minunatele de la Fischer care graiesc pe romaneste?
georgiana mami de Elisa(15.12.2006)
eu. telefonul. numai bun de aruncat afara din patut
chris +
alexandra varsta alexandra
bebeii nostri

eri_ka spune:
 La multi ani David Calin!
DAVID - In ebraica inseamna prieten, iubit. David  a fost regale Istraelului in sec 10 in vechiul testament sunt o seama de povestiri, incluzand-o si pe cea cu lupta cu Goliat.
CALIN- Cu toate ca se crede ca acest prenume are drept provenienta denumirea romaneasca a unui arbust - calina, lingvistii sunt de parere ca etimologia numelui este slava ori chiar greaca.  Trasaturile de caracter generate de acest prenume sunt numeroase si includ generozitatea si spontaneitatea. Totusi, nu acestea sunt cele care il fac pe Calin remarcat la prima vedere, ci felul in care vorbeste. In primul rand, vorbeste mult si abordeaza orice tema. Apoi, este un companion placut de conversatie.
SONIA
www.protv.ro/petitie.php" target="_blank">Salvati animalele!
Fericirea nu e o destinatie. E un mod de a trai. Burton Hills 

ruxandra_sb spune:

.. am mai chiulit de la treaba.. profit ca dorm sufleteii.. da nu ma spuneti, da? ![]()
quote:
Originally posted by Monicabb
Revenind la adoptie, nu stiu daca tu stii dar noi avem o colega la Cluj care are trei frati adoptati pe langa sora ei cu aceeasi parinti. Unul dintre copii e autist. Si au mai avut o sora adoptata care a murit de leucemie (au adoptat-o bolnava). Mi se pare extraordinar! Nu stiu mai multe amanunte, am aflat si eu de prin alta parte. Iti dai seama! Jos palaria!
.. nu stiam. E un lucru deosebit si cred ca extrem de rar, mai ales la noi. Vorba ta, jos palaria
.Dar eu n-as putea sa iau un copil care sa-mi moara.. Mi-a ajuns... si n-as vrea sa mai trec prin boala si moartea unui copil.
 Si stai asa.. bb3 e doar un vis.. si stii cum e, unor vise le e sortit sa ramana doar vise. Yagmur .. cum adica si-a notat ca nu stau suficient cu Luchitza. Chiar asa s-a exprimat???
Flore, pup la nasucul papusii blonde. Sa se faca repede bine.
Asiza vine azi acasa?
Roxanica un brat mare, mare de flori pt gestul tau frumos.

Si eu stau cu site-ul lui Darius deschis si ma tot uit la fatzuca lui cand priveste tortul.. are asa o dragalasenie si o seninatate.. si cand te gandesti ce chinuit este... si tot mai gaseste putere pt a zambi si a.. offff.
Acs, de unde si pana unde giardia? Asta se vede in sange? Ma gandeam ca in copro-cultura/parazitologic.
Dbunny, pare rau ca tre sa treceti prin asta.
 Cred ca va fi cu anestezie generala. Si da, testiculele tb sa stea la racoare.. ca sa nu se strice gigeii. De aceia is recomandati pt masculii fertili.. underwearu tip boxeri si dormitul in chielea goala.. ca sa nu zic la popo gol.Laura.. citeam si nu pricepeam ce test pshihologic pt nasa. Ca eu citeam nasha.
. Felicitari!Chinico multa sanatate. Cum mai sunteti?
Gata! de-ajuns cu destrabalarea.. deocamdata.
Are mama doi flacai..
 Matei (5) si 
 Grigore (1) www.petitieonline.ro/petitie/sustineti_bolnavii_de_cancer_care_au_fost_lasati_fara_tratament-p41000032.html" target="_blank">Sustineti bolnavii de cancer care au fost lasati fara tratament!

lizzy spune:

david de ralumat!!! 

Marc (17.12.06) si 
Ianis  (14.09.04) 
Pozele noastre / www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52587" target="_blank">Nasterea lui Ianis 
www.helpsonia.com/" target="_blank">Pentru Sonia

lui